1242 x 2688
Καλημερα Νικο ! Πιστευεις η μπαταρια θελει 2-3 φορτισεις για να στρωσει λιγακι ?
Δημοσίευση 30/09/2018 - 10:27
1242 x 2688
Καλημερα Νικο ! Πιστευεις η μπαταρια θελει 2-3 φορτισεις για να στρωσει λιγακι ?
Δημοσίευση 30/09/2018 - 10:36
Καλημέρα.
Σίγουρα Out Of The Box η συσκευή δεν είναι για ασφαλή συμπεράσματα.
1-2 φορτίσεις και θα 'σαι οκ.
Οι περισστεροι σχεδον γραφουν εδω στα σχολια απο οτι βλεπς οτι η μπαταρια παει αρκετα καλα ειδικα στο Max !!
Δημοσίευση 30/09/2018 - 10:47
Οι περισστεροι σχεδον γραφουν εδω στα σχολια απο οτι βλεπς οτι η μπαταρια παει αρκετα καλα ειδικα στο Max !!
Όντως, η μπαταρία πάει πολύ καλά!
Δημοσίευση 30/09/2018 - 10:47
Κανούρια συσκευή τι να σου κάνει?
Όσοι έχουμε εμπειρία απο Plus ξέρουμε.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/09/2018 - 10:48
Δημοσίευση 30/09/2018 - 10:55
Αλοιμονο σε μένα που πήγα από 8 plus σε Xs...Κανούρια συσκευή τι να σου κάνει?
Δημοσίευση 30/09/2018 - 10:57
Κανούρια συσκευή τι να σου κάνει?
Εγω απο το 7 πηγα στο Xs Max !
Δημοσίευση 30/09/2018 - 11:03
Καλημέρα όπως φαίνεται η 12.1 beta διορθώνει το πρόβλημα στις κεραίες (άρθρο πριν από 8 ώρες)
https://www.google.g...a_issues_fixed/
Δημοσίευση 30/09/2018 - 11:08
Δοκίμασε απενεργοποίηση του WiFi assist μετά από reset network settings και κάνε google on-off τους διακόπτες μήπως τυχόν στρώσειΜολις εβαλα 12.1 beta στο Χs Max μου. Τιποτα παλι το ιδιο ειναι το 4g σημα. Δεν διορθωθηκε
Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 30/09/2018 - 11:09
Δημοσίευση 30/09/2018 - 11:19
Δημοσίευση 30/09/2018 - 11:28
Καλησπέρα, θέλω να βάλω σε ένα XS Max το γυαλί belkin που διαβάζω έχει τέλεια εφαρμογή και το περνάνε με μηχάνημα. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι Κέρκυρα. Εκτός από το istorm που δεν υπάρχει εδώ, ξέρετε αν το περνάνε άλλες μεγάλες αλυσίδες όπως public ,germanos, cosmote κλπ?
Δημοσίευση 30/09/2018 - 11:36
Σήμερα έδωθη το note και πλέον πορευόμαστε με Xs max...
Στην ουσία ένα μεγεθυμένο Χ.
Τα ηχεία νομίζω καλύτερα όσον αφορά το μέγεθος ίσως επειδή ένα μήνα τώρα είχα note δε με έχει ενοχλήσει.
Γενικά καλά αλλά σίγουρα το κόστος υπερβολικό...Απ την άλλη αν δε θες δε το παίρνεις δε σε αναγκάζει κανείς...Αλλά το 1,5 χιλιάρικο το 256 δε τα αξιζει.
Υ.Γ.Επειδη ακόμα η power support αλλά και η dome δεν έχουν βγάλει έχετε υπόψη καμμία καλή προστασία οθόνης?
Καλησπέρα φίλε συμφορουμίτη. Επειδή σε μερικούς μήνες οδεύω προς αντικατάσταση κινητού και επειδή για πρώτη φορά σκέφτομαι να περάσω στο στρατόπεδο των Android συσκευών ( να ναι καλά η Apple με την τιμολογιακή πρακτική της ) θα εκτιμούσα εαν σαν κάτοχος του Note 9 να κάνεις ένα συγκριτικό με το iPhone και να μεταφέρεις εμπειρία συνολικής χρήσης και όχι απλά επι μέρους (π.χ μόνο κάμερα, η μόνο ταχύτητα). Ευχαριστώ
Δημοσίευση 30/09/2018 - 11:58
Καλησπέρα φίλε συμφορουμίτη. Επειδή σε μερικούς μήνες οδεύω προς αντικατάσταση κινητού και επειδή για πρώτη φορά σκέφτομαι να περάσω στο στρατόπεδο των Android συσκευών ( να ναι καλά η Apple με την τιμολογιακή πρακτική της ) θα εκτιμούσα εαν σαν κάτοχος του Note 9 να κάνεις ένα συγκριτικό με το iPhone και να μεταφέρεις εμπειρία συνολικής χρήσης και όχι απλά επι μέρους (π.χ μόνο κάμερα, η μόνο ταχύτητα). Ευχαριστώ
Περασα περυσι απο S8+ και Note 8 για ενα εξαμηνο περιπου. Την ανακουφιση που ενιωσα οταν ξαναγυρισα στο iOS δεν θα την ξεχασω ποτε. Προηγουμενη μου εμπειρια με Android ηταν με Note 3 για 1 χρονο και πιστευα οτι τα πραγματα θα εχουν φτιαξει. Εκανα λαθος, το Android παραμενει ενα συνοθυλευμα ρυθμισεων και εφαρμογων χωρις αρχη-μεση-τελος. Ναι, θεωρητικα μπορεις να κανεις τα παντα αλλα στην πραξη τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα. Ειδικα αν δεν ειχες ποτε Android ετοιμασου για πολλα ξενυχτια μεχρι να φερεις το κινητο εκει που το θες εσυ. Γινεται αλλα με πολυ κοπο και κατ'εμε δεν αξιζει. Αν θες την αποψη μου χτυπα ενα σφραγισμενο Χ απο αγγελια οταν αποφασισεις για αλλαγη συσκευης και καθαρισες για 4 χρονια. Ο,τιδηποτε αλλο σκεφτεσαι θα σου κοστισει σε χρημα (παλι σε iOS θα γυρισεις και θα εχεις χασει και χρηματα) και ψυχικη ηρεμια. Ξερω οτι δεν απευθυνοσουν σε εμενα αλλα πιστεψε με και δεν θα χασεις.
Just my 0,02c
Δημοσίευση 30/09/2018 - 12:23
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες