Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1936   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 15/01/2019 - 20:52

Το βασικό για τις μπαταρίες ειναι :

Να μήν ζεσταίνονται

Να μην τις αφήνετε κάτω απο το 20 ή πάνω απο το 90%

Να μην τις φορτίζετε για ώρες

Να ειναι πάντα σε ενα εύρος 30-70 % ( συχνές φορτίσεις )

Το αν φορτιστούν με 10-12-18watt δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα εξάλλου ο ρυθμιστής φόρτισης της μπαταρίας εντός της συσκευής θα τραβήξει όσα θελει και μπορεί να χειριστεί. Αν ειναι φτιαγμένο για 5A , αρα 5V*5A= 25W τόσα θα τραβήξει.

Βέβαια να πω την αλήθεια ας χαρουμε τις συσκευές μας και αν τις κρατήσουμε καιρό ας αλλαξουμε στους 30 μηνες μια μπαταρία δεν λεεί και τίποτα .

Επίσης επειδή ειδα ενα πόστ για βιομηχανικό ρεύμα  θα ήθελα μια εξήγηση ειναι η αλήθεια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1937   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1,647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 15/01/2019 - 20:57

μονο με τον φορτιστη που περιεχει η συσκευασια φορτιζω το κινητο.... τι να χαρω το κινητο οταν η μπαταρια ειναι ετσι;; και κραταει τοσο λιγο;; γενικα μαλλον επεσα σε ελατωματικο... θα παω infoquest... γτ δεν βγαζω ακρη...

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1938   emminad1925

emminad1925

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 15/01/2019 - 21:03

Το βασικό για τις μπαταρίες ειναι :
Να μήν ζεσταίνονται
Να μην τις αφήνετε κάτω απο το 20 ή πάνω απο το 90%
Να μην τις φορτίζετε για ώρες
Να ειναι πάντα σε ενα εύρος 30-70 % ( συχνές φορτίσεις )
Το αν φορτιστούν με 10-12-18watt δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα εξάλλου ο ρυθμιστής φόρτισης της μπαταρίας εντός της συσκευής θα τραβήξει όσα θελει και μπορεί να χειριστεί. Αν ειναι φτιαγμένο για 5A , αρα 5V*5A= 25W τόσα θα τραβήξει.
Βέβαια να πω την αλήθεια ας χαρουμε τις συσκευές μας και αν τις κρατήσουμε καιρό ας αλλαξουμε στους 30 μηνες μια μπαταρία δεν λεεί και τίποτα .
Επίσης επειδή ειδα ενα πόστ για βιομηχανικό ρεύμα θα ήθελα μια εξήγηση ειναι η αλήθεια.

Εγώ όλα μου τα κινητά ως τώρα τα φορτιζω κάθε βράδυ ανεξάρτητου ποσοστού που έχω την ώρα που θα το βάλω για φόρτιση και τα βγάζω το πρωί!Το 7 plus σε 15 μήνες έχει 95% χωρητικότητα...Το xsmax στους 2,5 είμαι στο 100%....

#1939   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2019 - 21:03

μονο με τον φορτιστη που περιεχει η συσκευασια φορτιζω το κινητο.... τι να χαρω το κινητο οταν η μπαταρια ειναι ετσι;; και κραταει τοσο λιγο;; γενικα μαλλον επεσα σε ελατωματικο... θα παω infoquest... γτ δεν βγαζω ακρη...

Γενικά μιλουσα αδερφέ. Πάντως ναι σε 2 βδομάδες 3% είτε η μπαταρία ειναι ελαττωματική ή και κάτι άλλο..Πήγαινε το άμεσα

Τελευταία επεξεργασία από: metallurgy, 15/01/2019 - 21:04.

#1940   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1,647 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2019 - 21:23

Γενικά μιλουσα αδερφέ. Πάντως ναι σε 2 βδομάδες 3% είτε η μπαταρία ειναι ελαττωματική ή και κάτι άλλο..Πήγαινε το άμεσα

αυτο θα κανω.. το θεμα ειναι να το παραδεχτουν και να μην με αφησουν ετσι.... και πουνε ολα ειναι φυσιολογικα.... γιατι μαλλον αυτο θα γινει.... αν κιταξεις παντως στο φορουμ της apple αναφερουν και αλλα ατομα τα ιδια... επισης ενα ατομο εδω μου ειπε οτι στην αρχη μπορει να παει και 96% ειναι λεει φυσιολογικο... εγω δεν το βλεπω καθολου φυσιολογικο ομως...

το κινητο γενικα παει καλα αλλα υπαρχουν φορες που χανει λιγο performance... ισως ομως αυτο να ειναι ιδεα μου δεν ξερω... οπως και να εχει θα το παω infoquest μεσα στην εβομαδα και θα ενημερωσω και εδω για την εξελιξη του...

#1941   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2019 - 22:02

αυτο θα κανω.. το θεμα ειναι να το παραδεχτουν και να μην με αφησουν ετσι.... και πουνε ολα ειναι φυσιολογικα.... γιατι μαλλον αυτο θα γινει.... αν κιταξεις παντως στο φορουμ της apple αναφερουν και αλλα ατομα τα ιδια... επισης ενα ατομο εδω μου ειπε οτι στην αρχη μπορει να παει και 96% ειναι λεει φυσιολογικο... εγω δεν το βλεπω καθολου φυσιολογικο ομως...

το κινητο γενικα παει καλα αλλα υπαρχουν φορες που χανει λιγο performance... ισως ομως αυτο να ειναι ιδεα μου δεν ξερω... οπως και να εχει θα το παω infoquest μεσα στην εβομαδα και θα ενημερωσω και εδω για την εξελιξη του...

To να χάνει απόδοση δικαιολογειται αν υπάρχει ελάττωμα όντως. Κρίμα τετοιο κινητό.. Και ξέρεις ποιο ειναι το περίεργο ε? Τώρα που αποφάσισω μετα το ρολοι να παρω το max διαβάζω αυτα και δεν... :/

#1942   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,448 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2019 - 22:09

To να χάνει απόδοση δικαιολογειται αν υπάρχει ελάττωμα όντως. Κρίμα τετοιο κινητό.. Και ξέρεις ποιο ειναι το περίεργο ε? Τώρα που αποφάσισω μετα το ρολοι να παρω το max διαβάζω αυτα και δεν... :/

Μην παρασύρεσε. Το κινητό πάει τούμπανο όπως την πρώτη μέρα. Το έχω 2 μήνες, δεν χορταίνω να το λιώνω υγεία στο 100%.. πολλες φορες βάζω επιτηδες παιχνίδια μπας και πάει η μπαταρία στο 20% να το βάλω φόρτιση στον ύπνο. Αν είμαι χαλαρος τα ΣΚ το φορτίσω το απόγευμα της δευτερης μερας. Τώρα με τον φίλο του έκατσε τζόκερ φαίνεται

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

#1943   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1,647 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2019 - 22:18

Μην παρασύρεσε. Το κινητό πάει τούμπανο όπως την πρώτη μέρα. Το έχω 2 μήνες, δεν χορταίνω να το λιώνω υγεία στο 100%.. πολλες φορες βάζω επιτηδες παιχνίδια μπας και πάει η μπαταρία στο 20% να το βάλω φόρτιση στον ύπνο. Αν είμαι χαλαρος τα ΣΚ το φορτίσω το απόγευμα της δευτερης μερας. Τώρα με τον φίλο του έκατσε τζόκερ φαίνεται

pfff πραγματικα ελπιζω να βγαλω ακρη με infoquest.... για 10 μερες που εχω την συσκευη αν αυτη βρουνε προβλημα θα παρω refurbished??? :/ μονο που το σκευτομαι χαλιεμαι.... τοσα λευτα κινητο.... :( 

#1944   spyros6spl

spyros6spl

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2019 - 22:31

Έτσι είναι κι εγώ ένα μήνα μετά την αγορά ευχαριστιέμαι κάθε λεπτό που το χρησιμοποιώ. Μπαταρία στο 100%, κάμερα ηχείο οθόνη τα πάντα όλα σχεδόν τέλεια. Μη κολλάτε πουθενά όσοι σκέφτεστε την αγορά του

#1945   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,448 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2019 - 23:58

Υπάρχει και αυτό...
https://www.apple.co...tery-case-black

#1946   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 15/01/2019 - 23:58

Εγώ όλα μου τα κινητά ως τώρα τα φορτιζω κάθε βράδυ ανεξάρτητου ποσοστού που έχω την ώρα που θα το βάλω για φόρτιση και τα βγάζω το πρωί!Το 7 plus σε 15 μήνες έχει 95% χωρητικότητα...Το xsmax στους 2,5 είμαι στο 100%....

Το ίδιο και εγώ χρόνια τωρα από το 3g! Χαρείτε το κινητό σας κ σταματήστε να ασχολείστε!!!

#1947   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/01/2019 - 15:52

Από 1 Νοε το κινητό με ασταμάτητη καθημερινή χρήση τα πάντα ανοιχτά και το απολαμβάνω. όπως ακριβώς την πρώτη μέρα! Είναι δυναμίτης το κινητό από όλες τις απόψεις. Οποίος θέλει και μπορεί να διαθέσει τα χρήματα πραγματικά θα ικανοποιηθεί απόλυτα από την αγορά!

#1948   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1,647 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2019 - 18:48

Κατεβασα στο mac το coconut battery και βλεπω την μπαταρία του XS στο 96% ......

Εκανα και restore και απο 97 τωρα λεει 98 αλλα στο coconut battery ειναι 96,5 ... Δεν βγαζω ακρη.... Η infoquest άραγε θα βγάλει;;

#1949   deltakilo

deltakilo

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/01/2019 - 19:33

Νομίζω η μπαταρία σου έχει λαγκ

#1950   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor