Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1951   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2019 - 22:57

Εγώ θα σου έλεγα να το πας αύριο, δεν ξέρω αν δουλεύεις πάρε αναρρωτική αλλιώς έτσι όπως το πας θα σου σκάσει σε κανα χέρι lol

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1952   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 16/01/2019 - 23:07

Εγώ θα σου έλεγα να το πας αύριο, δεν ξέρω αν δουλεύεις πάρε αναρρωτική αλλιώς έτσι όπως το πας θα σου σκάσει σε κανα χέρι lol

χαχαχα γιατι τι θα παθει με την ασυρματη φορτιση? σιγα... βαριεμε να περιμενω 3,5 ωρες

εγω ειμαι σιγουρος οτι το ios 12.1.2 σε μερικες παρτιδες εκανε τρελα προβληματα με την μπαταρια.... 

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 16/01/2019 - 23:08

#1953   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 4.003 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 16/01/2019 - 23:22

Για στείλε να δούμε την υγεία. Γιατί θέλω να πάρω ασύρματο φορτιστή κ εγώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#1954   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.101 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 16/01/2019 - 23:27

Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με ασύρματη φόρτιση, στο X μου το φόρτιζε 6 μήνες με ασύρματη φόρτιση και το πούλησα με 97% υγεία, και ο τύπος που το αγόρασε μου έστειλε την επόμενη ημέρα ότι η υγεία της μετά από μια πλήρη φόρτιση-αποφόρτιση πήγε στο 100%. Κάτι άλλο συμβαίνει με το κινητό του φίλου (πάνω που τον επιστρέψαμε στο iOs!!!)

Παρεπιπτοντως, τώρα τσέκαρα το XS Max μου (και αυτό σχεδόν μόνο με ασύρματη φόρτιση από τέλη Σεπτεμβρίου που το αγορασα) και η υγεία του είναι στο 100%

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: kiriakosa, 16/01/2019 - 23:29

#1955   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/01/2019 - 23:27

Το Health την έκανε τη δουλειά του πρίν κάτι μήνες και πουλήσε σαν ψωμάκι μπαταρίες.

Πλέον δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς, πόσω μάλλον να το παίρνει και σοβαρά.

Και κυρίως όταν μιλάμε για καινούριες συσκευές, λίγων μηνών..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1956   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2019 - 00:09

Το Health την έκανε τη δουλειά του πρίν κάτι μήνες και πουλήσε σαν ψωμάκι μπαταρίες.

Πλέον δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς, πόσω μάλλον να το παίρνει και σοβαρά.

Και κυρίως όταν μιλάμε για καινούριες συσκευές, λίγων μηνών..

Νικο ειναι λες και το εκανε επιτιδες η Apple για ολους εμας που εχουμε ocd...  :lol:

το περιεργο ειναι οτι το τσεκαρα και απο το coconutBattery πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.... απο την μια σκευτομαι να το κρατησω μεχρι να δω που θα φτασει.... και απο την αλλη να το παω στην infoquest...  

το θέμα είναι ότι μερικοί λένε ότι τώρα στην αρχή είναι φυσιολογικό να πέσει μέχρι 95-96% και άλλη το αντίθετο...! μας έχει κάνει αρκετούς να δίνουμε πολύ βάση στην μπαταρία και να μην μπορούμε να ευχαριστηθούμε την καινούρια μας συσκευή....

μια ερώτηση η συσκευή είναι αγορασμένη από γερμανό... πιες είναι η απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κάνω για να έχω και δεύτερο  χρόνο εγγύηση βάση της νομοθεσίας της χώρας μας?

#1957   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 17/01/2019 - 00:35

Αφού έχει Lag ρε. Τι να ευχαριστηθείς.

Δε χρειάζονται "ενέργειες". Υπάρχει νόμος που είναι υποχρεωμένος ο πωλητής να σε καλύψει στο 2ο χρόνο της εγγύησης.

Αρκεί βέβαια η αγορά να μην είναι με τιμολόγιο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1958   Franjelisco

Franjelisco

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2019 - 02:14

Παιδιά μου, παιδιά μου. Η Apple αλλάζει τις μπαταρίες μόνο αν είναι ελαττωματικές ΙΣΟΝ να σβήνει από μόνο του ή να πέφτει απότομα το ποσοστό (μιλάμε από το 100 να πάει στο 40 σε 20’ η κάτι παρόμοιο) ή αν η υγεία μπαταρίας έχει κατέβει κάτω από το 80%. Αυτό που περιγράφει ο φίλος από πάνω είναι φυσιολογική φθορά της μπαταρίας και δε θα το καλύψει κανένα σέρβις. Θα ταλαιπωρηθείς, θα στερηθείς τη συσκευή σου και εν τέλει δε θα γίνει τίποτα. Δοκίμασέ το.

Τελευταία επεξεργασία από: Franjelisco, 17/01/2019 - 02:16

#1959   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2019 - 13:12

Και εγώ αυτό πιστεύω ότι δεν θα βγάλω κάποια άκρη οπότε ας το κρατήσω Και ας Το λιώσω κυριολεκτικά και αν σε λιγότερο από ένα χρόνο πάει μπαταρία στο 80% τοτε πιθανόν θα έχω δωρεάν αλλαγή σωστά;

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 17/01/2019 - 13:12

#1960   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2019 - 13:16

Αφού έχει Lag ρε. Τι να ευχαριστηθείς.

χαχαχα Όχι.. δεν Έχω παράπονο μια χαρά πάει συσκευή έχει καλό performance Αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό όταν μπαταρία πάει στο 1% Να αρχίζει να χάνει perfomance Γιατί εκεί πραγματικά λαγκαρω

#1961   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2019 - 13:37

Σαν ψυχαναγκαστικος που λες ότι είσαι έπρεπε ήδη να έχεις καβάτζα κανα δυο μπαταρίες.. Φυσικά θα πλερωσεις γιατί κανένα μαγαζί δεν θα σου κάνει τον ψυχολόγο αζημίωτα..
Επίσης το ξανά βάζω γιατί η apple σκέφτεται πριν από σένα για σένα... Αφιερωμένο

https://www.apple.co...tery-case-black

#1962   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2019 - 14:03

Και εγώ αυτό πιστεύω ότι δεν θα βγάλω κάποια άκρη οπότε ας το κρατήσω Και ας Το λιώσω κυριολεκτικά και αν σε λιγότερο από ένα χρόνο πάει μπαταρία στο 80% τοτε πιθανόν θα έχω δωρεάν αλλαγή σωστά;

Aπο την στιγμή που δεν θα βγάλεις άκρη προσπάθησε να χαρείς την συσκευή σου κ όταν πιστεύεις ότι θέλει αλλαγή μπαταριά την αλλάζεις, βάζεις καινούργια κ είσαι οκ. Είναι ψυχοφθόρο αλλά δεν αξίζει να χαλιέσαι καθημερινά. Έτυχε σε εσένα, απλά προχωράς κ δεν μένεις.

#1963   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2019 - 15:02

Σαν ψυχαναγκαστικος που λες ότι είσαι έπρεπε ήδη να έχεις καβάτζα κανα δυο μπαταρίες.. Φυσικά θα πλερωσεις γιατί κανένα μαγαζί δεν θα σου κάνει τον ψυχολόγο αζημίωτα..
Επίσης το ξανά βάζω γιατί η apple σκέφτεται πριν από σένα για σένα... Αφιερωμένο

https://www.apple.co...tery-case-black

χαχαχα σαν τουβλο ειναι αυτο.... με 70 ευρω περνω ενα powerbank της anker... και ολα κομπλε...

#1964   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2019 - 15:05

Aπο την στιγμή που δεν θα βγάλεις άκρη προσπάθησε να χαρείς την συσκευή σου κ όταν πιστεύεις ότι θέλει αλλαγή μπαταριά την αλλάζεις, βάζεις καινούργια κ είσαι οκ. Είναι ψυχοφθόρο αλλά δεν αξίζει να χαλιέσαι καθημερινά. Έτυχε σε εσένα, απλά προχωράς κ δεν μένεις.

ετσι ακριβως ειναι... αλλα Να διευκρινίσω κάτι δεν Δεν έτυχε μόνο σε μένα αν ψάξεις το forum της Apple έχει γράφουν κι άλλοι προβλήματα μετά την τελευταία ενημέρωση Το πιο πιθανότερο είναι επειδή αγόρασα πρόσφατα την Συσκευή και ενημέρωσα άμεσα στην τελευταία 12.1.2 Πιθανόν να έγινε αυτό το πρόβλημα...

#1965   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2019 - 16:04

ετσι ακριβως ειναι... αλλα Να διευκρινίσω κάτι δεν Δεν έτυχε μόνο σε μένα αν ψάξεις το forum της Apple έχει γράφουν κι άλλοι προβλήματα μετά την τελευταία ενημέρωση Το πιο πιθανότερο είναι επειδή αγόρασα πρόσφατα την Συσκευή και ενημέρωσα άμεσα στην τελευταία 12.1.2 Πιθανόν να έγινε αυτό το πρόβλημα...

Παίζει αλλά ποιος ξέρει να σου πει σίγουρα γιατί αυτό το θέμα? Κ εγώ 15 μέρες έχω τα 2 xs κ ενημερώθηκαν την επόμενη μέρα σε 12.1.12. Για την ώρα όλα τέλεια κ τα 2xs έπειτα από δυο βδομάδες. Εκτός από ένα που την επόμενη μέρα αγοράς πριν 17 μέρες πήγε πίσω για υγρασία που σας είχα πει κ έγινε αντικατασταση μέσω DOA. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες