Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3,175 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/09/2018 - 12:24

Παιδιά και εγώ με iOS 12 έχω πρόβλημα με τη φόρτιση και νόμιζα φταίει το καλώδιο , αλλά με νέο γνήσιο μου το κάνει πάλι !!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 30/09/2018 - 13:13

Περασα περυσι απο S8+ και Note 8 για ενα εξαμηνο περιπου. Την ανακουφιση που ενιωσα οταν ξαναγυρισα στο iOS δεν θα την ξεχασω ποτε. Προηγουμενη μου εμπειρια με Android ηταν με Note 3 για 1 χρονο και πιστευα οτι τα πραγματα θα εχουν φτιαξει. Εκανα λαθος, το Android παραμενει ενα συνοθυλευμα ρυθμισεων και εφαρμογων χωρις αρχη-μεση-τελος. Ναι, θεωρητικα μπορεις να κανεις τα παντα αλλα στην πραξη τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα. Ειδικα αν δεν ειχες ποτε Android ετοιμασου για πολλα ξενυχτια μεχρι να φερεις το κινητο εκει που το θες εσυ. Γινεται αλλα με πολυ κοπο και κατ'εμε δεν αξιζει. Αν θες την αποψη μου χτυπα ενα σφραγισμενο Χ απο αγγελια οταν αποφασισεις για αλλαγη συσκευης και καθαρισες για 4 χρονια. Ο,τιδηποτε αλλο σκεφτεσαι θα σου κοστισει σε χρημα (παλι σε iOS θα γυρισεις και θα εχεις χασει και χρηματα) και ψυχικη ηρεμια. Ξερω οτι δεν απευθυνοσουν σε εμενα αλλα πιστεψε με και δεν θα χασεις.
Just my 0,02c :)

Καλησπέρα φίλε συμφορουμίτη. Επειδή σε μερικούς μήνες οδεύω προς αντικατάσταση κινητού και επειδή για πρώτη φορά σκέφτομαι να περάσω στο στρατόπεδο των Android συσκευών ( να ναι καλά η Apple με την τιμολογιακή πρακτική της ) θα εκτιμούσα εαν σαν κάτοχος του Note 9 να κάνεις ένα συγκριτικό με το iPhone και να μεταφέρεις εμπειρία συνολικής χρήσης και όχι απλά επι μέρους (π.χ μόνο κάμερα, η μόνο ταχύτητα). Ευχαριστώ

Συμφωνω με τον φιλο Dkoukou.Κι εγώ έκανα αλλαγή κάποια στιγμή σε s8 το οποίο και πούλησα σε λιγότερο από 3 μήνες.
Αν θες την ψυχική ηρεμία σου ούτε να το διανοηθεις να πας σε ανδροιδ.
Ρυθμίσεις στις ρυθμίσεις και υπορυθμισεις για να φέρεις κάτι τόσο απλό όπως οι γνωστοποιήσεις στα μέτρα σου.
Και δεν είναι μόνο αυτό απλά ανέφερα κάτι τόσο γελοίο.

Sent from my iPad using Tapatalk

#183   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/09/2018 - 13:14

Παιδιά και εγώ με iOS 12 έχω πρόβλημα με τη φόρτιση και νόμιζα φταίει το καλώδιο , αλλά με νέο γνήσιο μου το κάνει πάλι !!

Πήγαινε ρυθμίσεις - Face ID και εν/ποίησε το USB Accessories.

Με αυτό σε αρκετούς διορθώθηκε.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/09/2018 - 13:31.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#184   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 30/09/2018 - 13:23

Καλησπέρα, θέλω να βάλω σε ένα XS Max το γυαλί belkin που διαβάζω έχει τέλεια εφαρμογή και το περνάνε με μηχάνημα. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι Κέρκυρα. Εκτός από το istorm που δεν υπάρχει εδώ, ξέρετε αν το περνάνε άλλες μεγάλες αλυσίδες όπως public ,germanos, cosmote κλπ?

Πάρε αυτό
https://www.miplace....roduct_id=14313
Σορρυ για το απλό είναι αυτό εσυ θα πάρεις για το Max.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 30/09/2018 - 13:25.

#185   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2018 - 13:34

Πήγαινε ρυθμίσεις - Face ID και εν/ποίησε το USB Accessories.

Με αυτό σε αρκετούς διορθώθηκε.

μη ξεχνάμε ότι ενεργοποιώντας αυτή τη ρύθμιση, σε περίπτωση που το κλέψουν θα μπορούν να το ξεκλειδώσουν με κάποια μέσα που έχουν κάποιοι. βέβαια αν στο κλέψουν άστα να πάνε. Ουσιαστικά η ρύθμιση αυτή είναι γι αυτό το σκοπό, δηλαδή αν περάσει 1 ώρα να μη μπορεί κανένας να συνδέσει τίποτα μέσω usb που να στο ξεκλειδώνει.

#186   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2,599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/09/2018 - 13:35

Ενδιαφέρομαι σοβαρά να φύγω από 6s για το Xs αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα έχω τρομάξει , μια στο σήμα , μια η φόρτιση , μια η μικροτερη μπαταρία (ας λέει η  για περισσότερο χρόνο) .

Να δώσω 1000€ και να παρουσιάζει προβλήματα , να τρέχω στα εξουσιοδοτημένα ; Θα φρικαρω απίστευτα.

Λέτε να δώσω 100€ λιγότερα και να πάρω το Χ και ας είναι μια χρονιά πίσω ; Ή να το ρισκάρω και να πάρω Xs ;
Η διαφορά στα ευρώ δεν είναι σημαντική για εμένα.
Αξιοπιστία ζητάω.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#187   marga

marga

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 30/09/2018 - 13:39

Ενδιαφέρομαι σοβαρά να φύγω από 6s για το Xs αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα έχω τρομάξει , μια στο σήμα , μια η φόρτιση , μια η μικροτερη μπαταρία (ας λέει η  για περισσότερο χρόνο) .

Να δώσω 1000€ και να παρουσιάζει προβλήματα , να τρέχω στα εξουσιοδοτημένα ; Θα φρικαρω απίστευτα.

Λέτε να δώσω 100€ λιγότερα και να πάρω το Χ και ας είναι μια χρονιά πίσω ; Ή να το ρισκάρω και να πάρω Xs ;
Αξιοπιστία ζητάω.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Το καλύτερο είναι να περιμένεις να περάσει κάνας μήνας ώστε να υπάρχει σαφέστερη εικόνα περί των προβλημάτων και να δούμε αν με αναβάθμιση του iOS ,λυθούν τα οποία θέματα.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#188   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,434 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2018 - 13:43

Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι και εγώ αλλα για το max από Plus.. Έχω πει θα περιμένω για τις γιορτές και μετά να δω τι αλλα θέματα και μη θα βγάλουν οι νεες συσκευές, γιατί όντως τα χρήματα είναι πολλά και τα προβλήματα με το καλημέρα σημαντικά

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#189   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/09/2018 - 13:47

Αξιοπιστία ζητάω.

Τα όποια προβλήματα κατά πάσα πιθανότητα θα διορθωθούν με τις 12.0.x.

Αφού λοιπόν θα το κάνεις το βήμα και το χρηματικό δεν σου είναι πρόβλημα, πας στο XS.

Το μια-δυό χρονιά(ες) πίσω πάλι, δε λέει τίποτα. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα.

Απο το 7 και μετά οι διαφορές απο συσκευή σε συσκευή είναι ελάχιστες.

Και φυσικά δε μιλάω για το προφανές Face iD που ήρθε.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#190   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2018 - 13:47

egw exw sinithisei na stelnw to knt pisw gia allagh opote pleon k na bgei malakia ti na kanw tha to steilw k autpo... arkei na to dectoun vevaia|!!!

#191   Freedom1975

Freedom1975

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2018 - 14:41

Καλησπερα,
Μετά από ένα διάστημα με το Samsung S9+ (Btw νομίζω το καλύτερο Android κινητό) επέστρεψα σε IPhone.
Αποφάσισα να πάρω το Xs Max 256GB και από την Παρασκευή που το έχω, οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικές.
Σε σχέση με το προηγούμενο 8 plus που είχα, απολαμβάνεις πλέον μια εξαιρετική οθόνη OLED, ηχεία με εξαιρετική λεπτομέρεια στον ήχο (αν και υποδεέστερα σε ένταση σε σχέση με το s9+), ταχύτητα στην αποκριση των εφαρμογών, πολυ καλή κάμερα και επιτέλους αξιοπρεπής λειτουργία multitasking.
Δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα με το δίκτυο. Θεωρώ ότι βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το Samsung.
Επίσης τα πρώτα δείγματα της μπαταρίας είναι ενθαρρυντικά αν και πρέπει να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
Αν ήθελα κάτι να διορθώσει η Apple, θα ήθελα να υπάρχει το κλείσιμο όλων των εφαρμογών με μια κίνηση και όχι να τις κλείνεις μία - μία.
Συνολικά πρόκειται για μια συσκευή που ακολουθεί πιστά το δόγμα της Apple, δηλαδή την αρμονική συνύπαρξη software και hardware.
Δεν σχολιάζω την τιμή αγοράς του γιατί συμφωνώ,ότι οι τιμές έχουν ξεφύγει σε σημείο που πραγματικά απορείς που επιτέλους θα φτάσουν.

#192   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1,332 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2018 - 14:43

Περασα περυσι απο S8+ και Note 8 για ενα εξαμηνο περιπου. Την ανακουφιση που ενιωσα οταν ξαναγυρισα στο iOS δεν θα την ξεχασω ποτε. Προηγουμενη μου εμπειρια με Android ηταν με Note 3 για 1 χρονο και πιστευα οτι τα πραγματα θα εχουν φτιαξει. Εκανα λαθος, το Android παραμενει ενα συνοθυλευμα ρυθμισεων και εφαρμογων χωρις αρχη-μεση-τελος. Ναι, θεωρητικα μπορεις να κανεις τα παντα αλλα στην πραξη τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα. Ειδικα αν δεν ειχες ποτε Android ετοιμασου για πολλα ξενυχτια μεχρι να φερεις το κινητο εκει που το θες εσυ. Γινεται αλλα με πολυ κοπο και κατ'εμε δεν αξιζει. Αν θες την αποψη μου χτυπα ενα σφραγισμενο Χ απο αγγελια οταν αποφασισεις για αλλαγη συσκευης και καθαρισες για 4 χρονια. Ο,τιδηποτε αλλο σκεφτεσαι θα σου κοστισει σε χρημα (παλι σε iOS θα γυρισεις και θα εχεις χασει και χρηματα) και ψυχικη ηρεμια. Ξερω οτι δεν απευθυνοσουν σε εμενα αλλα πιστεψε με και δεν θα χασεις. 

Just my 0,02c   :)

Χαίρομαι που απάντησες διότι με τον τρόπο σου μου έδωσες μια καλή εικόνα. Στο παρελθόν υπήρξα και εγώ για μικρό διάστημα (2 μήνες) χρήστης Android συσκευής (LG G3) και πραγματικά είχα δεινοπαθήσει προερχόμενος από iPhone 5C το οποίο είχα πουλήσει καθαρά και μόνο λόγο μικρής χωρητικότητας. Οι λόγοι όμως που με κάνουν να το ξανασκέφτομαι είναι αρκετοί. Καταρχήν πιστεύω ότι τόσο το μοντέλο του κινητού που είχα στα χέρια μου (LG G3) όσο και η έκδοση του Android εκείνη την εποχή (Marshmallow) ήταν προβληματικά. Από τότε έχουν διορθωθεί πολλά τόσο στο θέμα software όσο και στις συσκευές του αντιπάλου. Ένας επιπλέον λόγος που με κάνει να σκέφτομαι για Android συσκευή και πιο συγκεκριμένα για Note 9 είναι τόσο το πενάκι που με βοηθάει για τη δουλειά μου, όσο και η τιμή του η οποία ήδη βρίσκεται σε αρκετά χαμηλό επίπεδο και φυσικά θα πέσει και άλλο μέχρι την άνοιξη που θα κάνω την αναβάθμιση. Τέλος, να αναφέρω ότι πριν λίγες ημέρες είδα κάποια συγκριτικά βίντεο ανάμεσα στο 6s Plus που έχω και στο 8 Plus που σκεφτόμουν να πάρω ( μιας και το Χ δε το θέλω λόγο μεγέθους και το Xs έχει απαγορευτική τιμή ) και οι διαφορές ήταν μηδαμινές εκτός από το κομμάτι της κάμερας-φωτογραφίας. 

#193   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:PANOYKLAS027

Δημοσίευση 30/09/2018 - 14:59

Παιδια εχει παρατηρησει κανενας μολις μπαινει στο ινσταγκραμ να ζεσταινεται λιγο το κινητο ακριβως κατω απο την καμερα

#194   iceage2609

iceage2609

iPH Addict

• 873 μηνύματα
  • Twitter:@iceage_2609
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 30/09/2018 - 15:04

Εγω παρηγγειλα το XS το 64αρι space grey κ ο κουμπαρος μου το XS max κ μπηκα όλο χαρά ο καυμένος στο φορουμ να δω εντυπώσεις αλλα με επιασε κατάθλιψη γιαυτα που διάβασα με φορτιση-σήμα κτλ :-(
Ας ελπισουμε κάποια να είναι Software issues αν κ συνηθως αυτα με κεραίες κ σήμα πάνε προς Hardware :-(
Καλορίζικο σε οσα παιδια τονπηραν κ ελπιζω κ εγω να μν δω κατι που θα με ξενερωσει

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

#195   marga

marga

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 30/09/2018 - 15:05

Χαίρομαι που απάντησες διότι με τον τρόπο σου μου έδωσες μια καλή εικόνα. Στο παρελθόν υπήρξα και εγώ για μικρό διάστημα (2 μήνες) χρήστης Android συσκευής (LG G3) και πραγματικά είχα δεινοπαθήσει προερχόμενος από iPhone 5C το οποίο είχα πουλήσει καθαρά και μόνο λόγο μικρής χωρητικότητας. Οι λόγοι όμως που με κάνουν να το ξανασκέφτομαι είναι αρκετοί. Καταρχήν πιστεύω ότι τόσο το μοντέλο του κινητού που είχα στα χέρια μου (LG G3) όσο και η έκδοση του Android εκείνη την εποχή (Marshmallow) ήταν προβληματικά. Από τότε έχουν διορθωθεί πολλά τόσο στο θέμα software όσο και στις συσκευές του αντιπάλου. Ένας επιπλέον λόγος που με κάνει να σκέφτομαι για Android συσκευή και πιο συγκεκριμένα για Note 9 είναι τόσο το πενάκι που με βοηθάει για τη δουλειά μου, όσο και η τιμή του η οποία ήδη βρίσκεται σε αρκετά χαμηλό επίπεδο και φυσικά θα πέσει και άλλο μέχρι την άνοιξη που θα κάνω την αναβάθμιση. Τέλος, να αναφέρω ότι πριν λίγες ημέρες είδα κάποια συγκριτικά βίντεο ανάμεσα στο 6s Plus που έχω και στο 8 Plus που σκεφτόμουν να πάρω ( μιας και το Χ δε το θέλω λόγο μεγέθους και το Xs έχει απαγορευτική τιμή ) και οι διαφορές ήταν μηδαμινές εκτός από το κομμάτι της κάμερας-φωτογραφίας.

Εγώ είχα iphone 3gs μετά πήγα σε samsung s series και μετά σε 5s. Μετά το 5s πήρα δωρεαν σε samsung a5 2016 & μετά a5 2017 που έχω μέχρι τώρα.

Galaxy s3 galaxy s4 ήταν τραγικά κινητά. Γύρισα στο 5s Και είπα βρήκα την υγειά μου. Έκτοτε όμως τα πράγματα άλλαξαν. Το android βελτιώθηκε και η samsung βγάζει εξαιρετικές συσκευές. Είχα ένα θέμα πριν λίγο καιρό με το α5 2017 που κόλλαγε τρομερά. Αποδείχτηκε όμως θέμα κακής αναβάθμισης και μόλις κυκλοφόρησε ενημέρωση κ την έβαλα το κινητό συνήλθε πλήρως.
Αν κ το έχω από τον προηγούμενο Αύγουστο κι ειναι mid range πάει μια χαρά, οποτς η λογική λέει πως η ναυαρχίδα θα είναι μπόμπα.

Είμαι απαιτητική χρηστρια. Σε tablet έχω μόνο iPad , με τελευταίο που χρησιμοποιώ ως σήμερα το 9.7 pro που το πήρα μόλις βγήκε. Επίσης σε υπολογιστές έχω iMac 27" 2010 & MacBook pro που το πήρα πέρυσι κοντά στις 2.500€ built to order.
Θέλω να πω ότι ξέρω καλά το οικοσύστημα της apple και έχω δώσει πολλά χρήματα για προϊόντα της.

Πλέον όμως οι τιμές των iPhone Έχουν ξεφύγει ΤΟΣΟ πολύ που νομίζω δε δικαιολογούνται. Θα πάρω κ εγώ ναυαρχίδα κ σκέφτομαι samsung ή apple. Σίγουρα το iOS Θα είναι smooth και σε 3 4 χρόνια από τώρα. Αξίζει η τόσο μεγάλη χρηματική διαφορά μόνο κ μόνο γι αυτο;;
Σε 4 χρόνια θα χω ξενερώσει και θα το χω βαρεθεί έτσι κι αλλιώς.

Προτιμώ την ελευθερία που μου δίνει το android.
Μιλώντας πάντα για out of the box χρήση. Τα πράγματα με τις ρυθμίσεις δεν είναι τόσο τραγικά, συνηθίζονται γρήγορα.
Εγώ τείνω προς samsung. Απλώς επειδή τώρα πάλι δωρεάν θα μου ρθει α8 2018, θα περιμένω μάλλον το s10.

Καλύτερα να πας μια ώρα χωρίς κόσμο σε κατάστημα να δεις μόνος σου το μενού του note. Είναι τρομερή συσκευή με οθοναρα, εξαιρετική κάμερα, γρήγορο, με μεγάλη μπαταρία και φυσικά με το pen που λες ότι θα σε βολέψει

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: marga, 30/09/2018 - 15:07.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες