Μωρέ ναι, αλλά δεν είναι τόσο έντονη η αντίθεση.
Λευκό με ασημί πάει μαμάτα. Προσωπικά αν το έπαιρνα τώρα, στο λευκό θα πήγαινα.
Δημοσίευση 04/02/2019 - 15:09
Κι εγώ το λευκό έχω.Το ασημί ουδέτερο είναι μια χαρά πάει με όλες τις πλάτες νομίζω.Σιγουρα θα είναι πολύ καλύτερο από τα κόκκινα stainless steel bezels.Του καθενός το γούστο είναι υποκειμενικό ούτως ή άλλως.Μωρέ ναι, αλλά δεν είναι τόσο έντονη η αντίθεση.
Λευκό με ασημί πάει μαμάτα. Προσωπικά αν το έπαιρνα τώρα, στο λευκό θα πήγαινα.
Δημοσίευση 04/02/2019 - 15:16
Δημοσίευση 04/02/2019 - 15:37
Κι εγώ το λευκό έχω.Το ασημί ουδέτερο είναι μια χαρά πάει με όλες τις πλάτες νομίζω.Σιγουρα θα είναι πολύ καλύτερο από τα κόκκινα stainless steel bezels.Του καθενός το γούστο είναι υποκειμενικό ούτως ή άλλως.
Για να πάρεις μια ιδέα πως μπορεί να είναι και με το Stainless κοκκινίλα.
Ένα περσινό Concept επίσης που κολλάει και φέτος.
Δημοσίευση 04/02/2019 - 15:39
Για να πάρεις μια ιδέα πως μπορεί να είναι και με το Stainless κοκκινίλα.
Ένα περσινό Concept επίσης που κολλάει και φέτος.
Αν είναι έτσι τότε θα το περιμένω πως και πως!
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 04/02/2019 - 16:32
καλησπερα να κανω μια ερωτηση,θα βγει σημερα κανενα update σχετικα με το facetime καποιο fix;
Δημοσίευση 04/02/2019 - 23:03
Δημοσίευση 04/02/2019 - 23:20
Παιδια τα φωτα σας...Παρατηρησα οτι σε ολα τα βιντεο ειτε του κινητου ειτε YouTube κοβονται αν το κρατας το κινητο σε landscape mode στα πλαγια λιγο πριν το notch...Βλεπω βιντεακια μολις ειχε κυκλοφορησει το iphone και παρατηρω οτι στα βιντεο του κινητου επιανε απο ακρη σε ακρη!
Υπαρχει επιλογη να βλεπω βιντεο σε ολοκληρη την οθονη ή απλα με μετεπειτα αναβαθμιση κοψανε τα βιντεο λογω notch;;
Εμενα παλι δεν με ενοχλει το notch και θα ηθελα να βλεπω βιντεο σε ολοκληρη την οθονη....
Δημοσίευση 04/02/2019 - 23:22
Κάνε ζουμ την οθόνη όπως τις φωτο και θα ανοίξει
iPhone X 256GB
Μα αν κανω ζουμ στην ουσια κοβονται οι ακρες απο το βιντεο!Δεν παρακολουθεις το βιντεο οπως το τραβηξες ολοκληρο!Ενω σε παλια βιντεο που εβλεπα με το που ανοιγε καποιο βιντεο επιανε ολοκληρη την οθονη...Τωρα το εχουν κοψει με καποια αναβαθμιση του ios λογω notch?
Δημοσίευση 04/02/2019 - 23:35
καλησπέρα παΐδια εχω x max και οτι φωτογραφία και αν έχω βγάλει σε φως κανει αντανάκλαση και φαίνεται πολυ άσχημα και απο οτι εχω δει το εχουν ολα τα xr xs xs max τι παιζει;
Δημοσίευση 05/02/2019 - 16:55
Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 05/02/2019 - 17:02
Δημοσίευση 06/02/2019 - 00:09
Έγινε σήμερα αγορα XS Max μοντέλο A1921 από Αμέρικα . Δυστυχως πηρε την αγοουσα, μια και πρόκειται για μοντελο με συνδεσιμοτητα σε δικτυα GSM & CDMA (for USA, CANADA & PUERTO RICO only) !!!!!
Οποτε δόθηκε εκ νέου εντολή για αγορα μοντέλου A2101, με συνδεσιμοτητα σε δικτυα GSM & LTE (for EUROPE)
Αναμονή για παραλαβή, μεσα στη καινούρια βδομάδα
Ερώτηση, τελικά σε κατάστημα bestbuy μας λένε ότι μονο το Α1921 κυκλοφορεί σα μοντέλο στην Αμερική. Αληθεύει, η μήπως στα Apple Stores υπάρχουν και διαθέσιμα για Ευρώπη ? ξέρει κανεις ?
Δημοσίευση 06/02/2019 - 00:12
Σε Apple Stores υπάρχουν τα SIM Free μοντέλα εδώ και χρόνια.
Επίσης αυτά της Verizon & T-Mobile εφόσον αγουραστούν μέσα απο Apple Store είναι ξεκλείδωτα.
Δεν έχει να κάνει πλέον με το μοντέλο. Προφανώς αυτό που αγόρασες ήταν κλειδωμένο.
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες