To iBackupBot έχει σταματήσει για το κομμάτι των στατιστικών της μπαταρίας να λειτουργεί απο εποχής iOS 9, που περιορίσε η Apple τη πρόσβαση 3rd Apps στις πληροφορίες.
Τώρα για το άλλο.. Είπαμε. "Red is the new black"
Δημοσίευση 15/02/2019 - 12:33
Έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Xs/Max σε product red ;; Ξέρει κανεις ;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν υπάρχει κάτι.. Ο Απρίλης είναι κοντά.
Για να πάρεις μια ιδέα πως μπορεί να είναι και με το Stainless κοκκινίλα.
Ένα περσινό Concept επίσης που κολλάει και φέτος.
Άντε.. Πάαααμε. ΠΟΣΙΜΠΟΛ.
Sketchy Chinese social media report claims red iPhone XS and iPhone XS Max launching soon
Δημοσίευση 15/02/2019 - 12:47
Αντε και πολύ αργούν!!Άντε.. Πάαααμε. ΠΟΣΙΜΠΟΛ.
Sketchy Chinese social media report claims red iPhone XS and iPhone XS Max launching soon
Δημοσίευση 15/02/2019 - 13:10
Δημοσίευση 16/02/2019 - 17:44
Δημοσίευση 16/02/2019 - 22:04
Ποιό iOS?
Η 12.1.3 είχε θέματα.
Δημοσίευση 17/02/2019 - 14:50
Παιδιά λίγο τα φώτα σας. Αγοράσαμε μαζί με τον αδελφό μου 2xs. Στην αρχή της αγοράς κ μετά από δυο μέρες λειτουργίας παρουσιάζει το εξής: με αναγνωρίζει το κινητό του κ ξεκλειδώνει (face id) και το δικό μου όχι. Κάνει νέο face id κ δεν με αναγνωρίζει αλλά μετά από ώρες-μέρες με αναγνωρίζει κ πάλι. Περάσαμε την 12.1.4 κ το ξανακάνει αλλά μονό το δικό του με δέχεται. Δεν ήμαστε δίδυμοι αλλά μοιάζουμε. Τι παίζει γνωρίζουμε κάτι? Αν φορέσει μάσκα η κράνος?
Δημοσίευση 17/02/2019 - 15:40
Παιδιά λίγο τα φώτα σας. Αγοράσαμε μαζί με τον αδελφό μου 2xs. Στην αρχή της αγοράς κ μετά από δυο μέρες λειτουργίας παρουσιάζει το εξής: με αναγνωρίζει το κινητό του κ ξεκλειδώνει (face id) και το δικό μου όχι. Κάνει νέο face id κ δεν με αναγνωρίζει αλλά μετά από ώρες-μέρες με αναγνωρίζει κ πάλι. Περάσαμε την 12.1.4 κ το ξανακάνει αλλά μονό το δικό του με δέχεται. Δεν ήμαστε δίδυμοι αλλά μοιάζουμε. Τι παίζει γνωρίζουμε κάτι? Αν φορέσει μάσκα η κράνος?
Δημοσίευση 17/02/2019 - 15:43
εχει να κανει με το DNA... ειναι απολυτα λογικο...
Δημοσίευση 17/02/2019 - 16:11
Ώρε γλέντια!!! Συγνώμη αλλά η απογοήτευση μου έχει να κάνει με το κατά τα λοιπά ασφαλέστερο Face ID!
Μπαίνω στο δικό του αλλά δεν μπαίνει στο δικό μου, φοβερό!!
Δημοσίευση 17/02/2019 - 16:13
Δημοσίευση 17/02/2019 - 16:18
φιλε μια λύση μονο ύπαρxει...! να μην ξαναδείς το κινητό του αδερφού σου όταν είναι κλειδωμένο... και έτσι όλα καλά..
Δημοσίευση 17/02/2019 - 16:43
Αν αυτό πιστεύεις, τότε δεν ισχύει ο ισχυρισμός της apple για απόλυτη λεπτομέρεια στην καταγραφή χαρακτηριστικών και σημείων.
Οχι δεν το πιστευω οτι ειναι απολυτο το face id
φιλε μια λύση μονο ύπαρxει...! να μην ξαναδείς το κινητό του αδερφού σου όταν είναι κλειδωμένο... και έτσι όλα καλά..
Xαχαχαχαχα απλά το βλέπω μόνο όταν θέλω να τσεκάρω αν συνεχίζει κ το κάνει Ξέχασα να αναφέρω ότι εγώ δεν φοράω γυαλιά αλλά αυτός φοράει. Το δοκιμάσαμε με κ χωρίς γυαλιά να περάσει εκ νέου νέο το face id κ συνέχισε όχι καπάκι αλλά μετά από ώρα-μέρα να μου δίνει το δικαίωμα να μπαίνω. Καλά σιγά το θέμα απλά το ανέφερα.
Τελευταία επεξεργασία από: teogn7, 17/02/2019 - 16:45
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες