Κάνε λίγο υπομονή..
Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις
Ad
Δημοσίευση 13/04/2019 - 04:50
Καμία ενημέρωση για product red θα έχουμε ή να πάω σε XR η Plus ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://youtu.be/TmX8yycAEUk
Δημοσίευση 15/04/2019 - 12:23
Καμία ενημέρωση για product red θα έχουμε ή να πάω σε XR η Plus ?
ειναι λιγο off topic η ερωτηση,αλλα που κλεινεις αναμεσα σε αυτα τα 2?
η χρηματικη διαφορα τους για τα 64gb ειναι πολυ μικρη.
Δημοσίευση 16/04/2019 - 07:35
Λίγο άσχετο, αλλά οι θήκες του XS ταιριάζουν στο X?
Εκείνη η αυθεντική η δερμάτινη.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 16/04/2019 - 07:45
Λίγο άσχετο, αλλά οι θήκες του XS ταιριάζουν στο X?
Εκείνη η αυθεντική η δερμάτινη.
Του XS σε Χ ναι. Το ανάποδο, του X σε XS μπορεί ναι μπορεί όχι.
Δημοσίευση 31/05/2019 - 11:51
Λοιπόν σήμερα πήγα από ένα κατάστημα Vodafone και έκατσα να περιεργαστώ λίγο το iPhone Xs & Xs Max λοιπόν προερχόμενος από 4, 4S, 5, 5S, 6, 6 Plus, 6S Plus με ξένισε πολύ η χρήση του χωρίς το Home Button ωραία η μπάρα - home button? που σε πάει σε αρχική οθόνη, αλλά δεν ήξερα πως θα μπω στο multitasking, οπότε με λίγο ψάξιμο κατάφερα με swipe από την αριστερά κάτω γωνία να ανοίξω το Multitasking. Να αναφέρω ότι δεν το ξέρω τα νέα iOS οπότε μπορεί να υπάρχει και άλλος τρόπος δεν ασχοληθεί γιατί δεν είχα σκοπό να πάω σε νέα συσκευή. Αλλά επειδή είμαι στο ψάξιμο μπήκα στον πειρασμό να δω το Xs στο Max πλέων το μέγεθος δεν με βολεύει στο περπάτημα. Το Xs είναι καλό αλλά με προβληματίζει ο χειρισμός του. Μετά η άλλη σκέψη λόγο μεγέθους είπα να πάω στο iPhone 8 που έχει και Home Button που το δούλεψα και μου άρεσε πολύ, δεν διαφέρει να έχω τον ίδιο χειρισμό σε σε σχέση με τα προηγούμενα iPhone. Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω... Ναι μεν μου αρέσει το Xs αλλά η ευκολία που έχω μάθει χρόνια με το Home Button είναι ακατανίκητη...
Τι να κάνω; είμαι αρκετά προβληματισμένος με τον χειρισμό του Xs σε σχέση με το iP8...γμτ...
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 31/05/2019 - 12:00
Μόνο iPhone
7S8 Plus σε κοκκινίλα.
Μεγάλο σε μέγεθος τα Plus πλέον κουράστηκα με τα μεγάλα κινητά.
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 31/05/2019 - 12:04
Δημοσίευση 31/05/2019 - 12:28
Πήγαινε σε XS και μετά από δυο τρεις μέρες στα χέρια σου ούτε που θα θες να ξαναπάς σε home button.
Είναι χιλιάρικο που πρέπει να φύγει και δεν με έχει πείσει ότι αξίζει... Ναι είναι τούμπανο δεν λέω απλά δεν είδα κάτι τρελά εξωφρενικά γρήγορο... Βέβαια 20 λεπτά χρήσης δεν μπορεί να σου δώσει και πλήρη εικόνα για το τι μπορεί να προσφέρει. Αν και μεταξύ μας τόση επεξεργαστική ισχύ μου φαίνεται περιττή. Δεν πρόκειται να κάνω Photoshop ούτε Rendering η κάτι άλλο στο τηλέφωνο. Παρά για εργαλείο δουλείας τηλέφωνα, μετά το θέλω μικρό να χωράει μέσα στην τσέπη από φόρμα να πάω για περπάτημα να ακούω μουσική (έχω το αθάνατο MW600) καμία φώτο να βγάλω OXI SELFIES δεν έχω FB / Twitter / Instagram. Οπότε λίγο internet browsing και άντε κάνα Youtube λίγο gmail αυτά είναι χρήση που κάνω. Και πραγματικά την δουλεία μου την κάνω και με το 6 Plus απλά δεν μπορώ πλέων το μέγεθός του.
Δημοσίευση 31/05/2019 - 14:29
Τα αξίζει τα λεφτά του και επειδή κρατάς καιρό την συσκευή σου, τα λεφτά του θα τα βγάλει και με το παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 31/05/2019 - 14:30
Δημοσίευση 31/05/2019 - 14:33
Εκτός αυτό που σου ανέφερα πιο πάνω μόλις με το καλό το πάρεις γιατί το XS είναι το ιδανικό για εσένα, έλα μετά από μια βδομάδα να μου πεις εντυπώσεις.
Τα αξίζει τα λεφτά του και επειδή κρατάς καιρό την συσκευή σου, τα λεφτά του θα τα βγάλει και με το παραπάνω.
Συμφωνώ και εγώ με τον Παρη.
Μετά από 4 χρόνια με iPhone 6 και εδώ και 4 μήνες με το Xs θα πω ότι η διαφορά ήταν τεράστια. Δεν μετανοιωνω ούτε σεντ.
Δημοσίευση 31/05/2019 - 15:10
Λοιπόν σήμερα πήγα από ένα κατάστημα Vodafone και έκατσα να περιεργαστώ λίγο το iPhone Xs & Xs Max λοιπόν προερχόμενος από 4, 4S, 5, 5S, 6, 6 Plus, 6S Plus με ξένισε πολύ η χρήση του χωρίς το Home Button ωραία η μπάρα - home button? που σε πάει σε αρχική οθόνη, αλλά δεν ήξερα πως θα μπω στο multitasking, οπότε με λίγο ψάξιμο κατάφερα με swipe από την αριστερά κάτω γωνία να ανοίξω το Multitasking. Να αναφέρω ότι δεν το ξέρω τα νέα iOS οπότε μπορεί να υπάρχει και άλλος τρόπος δεν ασχοληθεί γιατί δεν είχα σκοπό να πάω σε νέα συσκευή. Αλλά επειδή είμαι στο ψάξιμο μπήκα στον πειρασμό να δω το Xs στο Max πλέων το μέγεθος δεν με βολεύει στο περπάτημα. Το Xs είναι καλό αλλά με προβληματίζει ο χειρισμός του. Μετά η άλλη σκέψη λόγο μεγέθους είπα να πάω στο iPhone 8 που έχει και Home Button που το δούλεψα και μου άρεσε πολύ, δεν διαφέρει να έχω τον ίδιο χειρισμό σε σε σχέση με τα προηγούμενα iPhone. Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω... Ναι μεν μου αρέσει το Xs αλλά η ευκολία που έχω μάθει χρόνια με το Home Button είναι ακατανίκητη...
Τι να κάνω; είμαι αρκετά προβληματισμένος με τον χειρισμό του Xs σε σχέση με το iP8...γμτ...
Μην σε απασχολεί καθόλου το Ηome button μεσα σε μερικές ώρες θα το έχεις συνηθίσει . Η συσκευή είναι τόσο σφαιρατη , και αλαγκαριστη, που η μετάβαση θα σου φαινετε "οικεία" κυριολεκτικά σε ώρες.
Το μονο αρνητικό για εμενα ,ειναι μονο το μέγεθος του.(για το xs μιλάμε)προσωπικά θα το ήθελα λίγο πιο μικρο.
Αφενός μεν να χωράει πιο άνετα σε μια τσέπη ,αφετερου να είναι πιο εύκολο στο χειρισμό ,καθως δύσκολα χειριζετε ένας μέσος αντίχειρας από ακρη σε ακρη όλη την οθόνη,χωρις να φοβάται να μην του πέσει κάτω.
Αλλα εάν λες ότι είχες 6plus ,θα σου φανεί mini couperακη!!
Προχωρα αβλεπη!
Δημοσίευση 31/05/2019 - 16:35
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 31/05/2019 - 16:35
Δημοσίευση 31/05/2019 - 17:10
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες