Πάντως παρά το πέρασμα των ημερών από τότε που πήρα το Max, εξακολουθώ να μη μπορώ να συνηθίσω τα χρώματα της OLED οθόνης με τίποτα... Πχ όταν επεξεργάζομαι μια φωτογραφία στον iMac και μετά την περνάω στο κινητό με Airdrop, κάθε φορά παθαίνω ένα σοκ με τη διαφορά. Αυτό είναι το μελανό σημείο του Max για εμένα, αν ποτέ βγει διάδοχος του Xr με δύο κάμερες και καλύτερη ανάλυση, θα γυρίσω σε LCD χωρίς δεύτερη σκέψη.
Επίσης, έχοντας πασάρει το 8 Plus στο φίλο μου, μπορώ να πω ότι είναι η πρώτη συσκευή που όταν την πιάνω στα χέρια μου αφού έχω περάσει στο επόμενο μοντέλο με μεγάλες διαφορές (δε μιλάω για μετάβαση από 6 σε 7 ή 7 σε 8, αλλά πχ από 5 σε 6), δε τη νιώθω παλιά-ξεπερασμένη. Αυτό προφανώς δείχνει αυτό που λέμε κάθε τόσο ότι η τεχνολογία έχει πιάσει ταβάνι πλέον.
Για να μη σας πω ότι εντέλει, κατέληξα πως για το δεδομένο πλάτος των Plus/Max, η ιδανική αναλογία ύψους οθόνης είναι αυτή του Plus και όχι του Max.... Αν του Max ήταν λίγο πιο πλατιά, τότε θα ήταν το ιδανικό μέγεθος, αλλά φαντάζομαι δε θα γίνει ποτέ για λόγους εργονομίας... Γενικώς, όταν κρατάω στα χέρια μου το Plus νιώθω ότι στο κομμάτι του design έχει πέσει πολύ μελέτη, ενώ στο Max κάτι μου φαίνεται off.
Αυτό δε σημαίνει ότι μετάνιωσα την αγορά, έχει πολλά θετικά το Max όπως ταχύτητα, optical image stabilizer στο zoom φακό, μέχρι και το Face ID δουλεύει πολύ πιο καλά απ´όσο περίμενα και με έχει βολέψει, αυτό ειδικά ήταν έκπληξη για μένα.
Απλά δεν είμαι 100% ικανοποιημένη, δεδομένων και των χρημάτων που πλήρωσα.
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 04/10/2018 - 06:21.