Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 04/10/2018 - 14:33

Καλά εντάξει υπερβάλλεις λιγαααακι. Είχα iPhone 3gs και 5s είχα και galaxy s3 και εχω α5 2017.

Κάποτε το iPhone απείχε στη φωτός. Πλέον δεν είναι ίδιο το χάσμα.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

βρες ένα galaxy του 2015 και βάλτο δίπλα σε ένα iPhone 6s.Μετα έλα πες μας αν η διαφορά δεν είναι χαώδης...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1,168 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 14:40

Βλέπω να ανεβαίνουν οι τιμές των Χ.... 😁

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 04/10/2018 - 14:41.

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#528   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 14:41

βρες ένα galaxy του 2015 και βάλτο δίπλα σε ένα iPhone 6s.Μετα έλα πες μας αν η διαφορά δεν είναι χαώδης...

Το πρόβλημα με τα Samsung είναι τα τρομερά υπερκορεσμενα χρώματα σχεδόν καμένα. Έτσι ο χρήστης νομίζει ότι έχει τραβήξει την καλύτερη φωτογραφία αλλά στην πραγματικότητα έχει τραβήξει μια φωτογραφία που απλά και μόνο «ομορφαίνει» για να δείξει ποσό καλή είναι η amoled. Για να μην πούμε το γεγονός iPhone και Samsung ψωνίζουν οθόνες από τη Samsung. Τα Samsung εμφανίζουν burn in φαινόμενα όπως και το noteli 9 ενώ τα iPhone με οθόνες από το ίδιο εργοστάσιο είναι απαλλαγμένες από αυτό το πρόβλημα.

#529   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 14:42

Το πρόβλημα με τα Samsung είναι τα τρομερά υπερκορεσμενα χρώματα σχεδόν καμένα. Έτσι ο χρήστης νομίζει ότι έχει τραβήξει την καλύτερη φωτογραφία αλλά στην πραγματικότητα έχει τραβήξει μια φωτογραφία που απλά και μόνο «ομορφαίνει» για να δείξει ποσό καλή είναι η amoled. Για να μην πούμε το γεγονός iPhone και Samsung ψωνίζουν οθόνες από τη Samsung. Τα Samsung εμφανίζουν burn in φαινόμενα όπως και το noteli 9 ενώ τα iPhone με οθόνες από το ίδιο εργοστάσιο είναι απαλλαγμένες από αυτό το πρόβλημα.

Βασικα δεν αναφερόμουν στη φωτό γιατί είναι το μόνο που δε με ενδιαφέρει σε ένα κινητό.Τα Samsung παίρνουν αναβάθμιση λογισμικού για δυο χρόνια και μετά τα αφήνουν στο έλεος του Θεού.Αυτο είναι βασικότερο για μένα.

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 04/10/2018 - 14:43.

#530   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 14:46

Βασικα δεν αναφερόμουν στη φωτό γιατί είναι το μόνο που δε με ενδιαφέρει σε ένα κινητό.Τα Samsung παίρνουν αναβάθμιση λογισμικού για δυο χρόνια και μετά τα αφήνουν στο έλεος του Θεού.Αυτο είναι βασικότερο για μένα.

Ένα από τα πολλά προβλήματα. Βασικά άπειρα προβλήματα. Θα προτιμούσα ένα htc καθώς τα θεωρώ πιο τίμια αγορά.

#531   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1,168 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 14:47

Κινητά τηλέφωνα πανω απο 700€ στην Ελλάδα αγοράζει το 5,6% περίπου
Και apple που είναι όλα τα τηλέφωνα σε αυτήν την κατηγορία το 8% του συνολικού ποσοστού πωλήσεων κινητών

Αρα η Apple στα ακριβα τηλέφωνα είναι μακράν πρώτη σε πωλήσεις και που; στην Ελλάδα

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 04/10/2018 - 14:48.

#532   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 14:49

Ένα από τα πολλά προβλήματα. Βασικά άπειρα προβλήματα. Θα προτιμούσα ένα htc καθώς τα θεωρώ πιο τίμια αγορά.

Εγω ένα one plus !Ας όψεται το ρημάδι το Android όμως.

#533   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 358 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis

Δημοσίευση 04/10/2018 - 14:58

Πάντος εγώ με 256 max βλέπω μέρα με την ημέρα ότι δεν εχω κανένα πρόβλημα με το σήμα είτε είναι WiFi είτε 3g 4g. Όπου και να πάω από της 28/9 που το πήρα και με καλούν και παίρνω και μιλάω μια χαρά χωρίς διακοπές και χωρίς τίποτα. Και εγώ ειλικρινά αν δεν είχα διαβάσει εδώ μέσα ότι υπάρχει πρόβλημα δεν θα είχα καταλάβει τίποτα γιατί απλά το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά εκτός από το πρόβλημα που αναφέρουν όλοι ότι δεν φορτίζει με sleep οθόνη παρά μόνο όταν ενεργοποιήσεις τη χρήση usb στο face ID.

#534   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 358 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis

Δημοσίευση 04/10/2018 - 15:11

Εγώ αυτό που διαπίστωσα με το δικό μου τηλέφωνο είναι ότι παρόλο που έχω ενεργοποιήσει το κουμπί που είναι για άλλες συσκευές κοντινές στο τηλέφωνο και στα μηνύματα ενώ στο ταμπλετ (iPad 4 mini) Μου έρχονται οι κλήσεις όταν είμαι συνδεδεμένος σε WiFi και στο ρολόι Series 4 Και στο ταμπλετ. Τα μηνύματα δεν έρχονται καθόλου στο ταμπλετ και στο ρολόι μόνο σαν ανάγνωση και μετά δεν αποθηκεύονται και πάλι όταν πάω από το ρολόι να στείλω μήνυμα δείχνει ότι δεν φεύγει αλλά αποστέλλονται κανονικά. Ρώτησα και μάλλον μου είπανε ότι θα φτιάξει με update Γιατί άμα ήτανε πρόβλημα του τηλεφώνου δεν θα πήγαινε ούτε στο ταμπλετ όχι μόνο στο ρολόι αφού λοιπόν δεν πάνε και στα δύο είναι θέμα software. Δεν ξέρω αν κανένας άλλος εδώ έχετε αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα

#535   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 04/10/2018 - 15:23

Οσοι αντιμετωπιζουν θεμα παντως πριν αρχισουν να βαζουν αγγελιες για το απαστραπτον, νεοαποκτηθεν τους κινητο, καλο θα ηταν να δοκιμασουν αρχικα μια επαναφορα ρυθμισεων δικτυου.

Σε τηλεφωνο συναδελφου (Xs Max 256) που ειχε σημερα αποσυνδεσεις στη δουλεια (σε ορισμενα σημεια του κτιριου εχει 1 γραμμη σημα 4G) το δοκιμασαμε και επειτα μεχρι την ωρα που σχολασε δεν ξαναπαρατηρησε κατι τετοιο.

#536   aria7

aria7

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 15:54

iphone xs max 64 φορτιζει κανονικα σε sleep mode.Απο σημα τα ιδια χαλια οπως με το Χ....να ειναι καλα το cosmote wifi για το σπιτι.Οσο για εξω τα ιδια με πριν.Αυτα τα ολιγα...η οθονη τα σπαει!!!

#537   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1,168 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2018 - 16:04

Καλησπέρα
Ακούγεται πως υπάρχει iPhone xs max σε μαγαζί της Γλυφάδας το οποίο δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα
Κανονικό σημα 4g
Βγάζει φωτογραφιες κανονικές
Και το καλύτερο φορτίζει οταν του βάζεις το καλώδιο....

Οποιος προλάβει :)

#538   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 04/10/2018 - 16:31

Πρόσεξα πριν λίγο πως όταν το κινητό είναι κλειδωμένο και κάνω slide για απάντηση κλήσης δονείται δυο φορές πολύ γρήγορα. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Όταν είναι ξεκλείδωτο δεν το κάνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 04/10/2018 - 16:32.

#539   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1,058 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/10/2018 - 16:34

Καλησπέρα
Ακούγεται πως υπάρχει iPhone xs max σε μαγαζί της Γλυφάδας το οποίο δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα
Κανονικό σημα 4g
Βγάζει φωτογραφιες κανονικές
Και το καλύτερο φορτίζει οταν του βάζεις το καλώδιο....

Οποιος προλάβει :)

μαιμου θα ειναι...

#540   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 04/10/2018 - 17:01

Πρόσεξα πριν λίγο πως όταν το κινητό είναι κλειδωμένο και κάνω slide για απάντηση κλήσης δονείται δυο φορές πολύ γρήγορα. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Όταν είναι ξεκλείδωτο δεν το κάνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

"a phone, an iPod, an Internet communicator .... and a vibrator"

famous words !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android