Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#601   GiannisSot

GiannisSot

iPH Enthousiast

• 534 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 06/10/2018 - 10:51

Υπόψιν ότι εμένα που μου έτυχε αυτό το συμβάν, δεν μέμφομαι καμία Apple, όπως το ίδιο θα έκανα και αν ήταν Samsung etc. 

Αυτό που με ενδιαφέρει σε τέτοια περίπτωση όμως, είναι η σωστή αντιμετώπισή μου σαν καταναλωτής. Τελεία και παύλα. 

Απλά έτυχε να γίνει αυτό τώρα που η τροφοδοσία του προϊόντος είναι περιορισμένη και αναμένω παρτίδα. 

Εντάξει, τι να κάνουμε. Υπάρχουν και σοβαρότερα προβλήματα στην ανθρωπότητα. 

Ανυπομονώ να έρθει πάντως, γιατί 1 εβδομάδα το ερωτεύτηκα κυριολεκτικά. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#602   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 06/10/2018 - 10:56

Δεν θα την γλυτωσουν την Ανακληση δεν προκειται να φτιαξει με software update το προβλημα συνδεσιμοτητας δυστηχως ...

οποτε μολις βγει 2η ή 3η φουρνια τοτε θα παω για αγορα XS Μαx 256GB :D :D 

https://www.macrumor...-investigation/

#603   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 06/10/2018 - 11:39

Δεν θα την γλυτωσουν την Ανακληση δεν προκειται να φτιαξει με software update το προβλημα συνδεσιμοτητας δυστηχως ...

οποτε μολις βγει 2η ή 3η φουρνια τοτε θα παω για αγορα XS Μαx 256GB :D :D

https://www.macrumor...-investigation/

Πιστεύεις πραγματικά ότι πρόκειται να αλλάξει έστω και το παραμικρό στην γραμμή παραγωγής και η δέυτερη ή η τρίτη φουρνιά να είναι διαφορετική από τη πρώτη?

Δεν έχει γίνει ποτέ ιστορικά αυτό και προφανώς υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι.

Ή θα το λύσει με software update (αν τελικά υπάρχει κάτι να λυθεί) ή θα κάνει ότι το έλυσε, αλλάζοντας απλά τον αλγόριθμο υπολογισμού/εμφάνισης του σήματος.

#604   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.939 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/10/2018 - 11:40

Όποτε από του χρόνου θα βγάζουν beta συσκευές κανένα μήνα και μετά θα έχουμε public release.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#605   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1.001 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2018 - 12:00

Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά στο φίλο που είπε ότι έχει θέματα με το scrolling της οθόνης, τελικά οφείλεται στην επιλογή "τυπικό" στο τρόπο προβολής. Αν το αλλάξετε σε "ζουμ" τότε στρώνει αρκετά. Εμένα όμως με βολεύει το τυπικό και ελπίζω να το διορθώσουν στη 12.1 σύντομα.

#606   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2018 - 12:23

Επειδή πιστεύω ότι είμαστε όλοι ενήλικες εδώ μέσα, τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό, γιατί δεν βάζουμε λίγο το μυαλό μας να δουλέψει; Θα εξηγήσω κατευθείαν τι εννοώ...
Από iPhone 7 πέρασα σε iPhone XS και δεν έχω παρατηρήσει κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι και ψείρας και ότι άλλο θέλετε γιατί είναι και η δουλειά μου τέτοια. Οπότε εγώ σκέφτομαι με τον μικρό μου εγκέφαλο δυο πράγματα. Μήπως είναι μόνο μια παρτίδα; Η απάντηση είναι πως από την στιγμή που φτάνουν τόσα κινητά εννοείται πως μπορεί κάποιες συσκευές να έχουν κάποιο πρόβλημα. Οπότε σε αυτή την περίπτωση θα αλλάξουν τις συσκευές που έχουν πρόβλημα.
Πάμε στην επόμενη περίπτωση, είδαμε από ενα site ότι η κεραία του iPhone XS δεν είναι τόσο δυνατή όσο άλλες συσκευές όποτε σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για Hardware το οποίο δύσκολα θα αλλάξουν σε όλες τις συσκευές γιατί πάει να πει ότι θα πρέπει να σχεδιάσουν από την αρχή την συσκευή!
Το θέμα είναι, διορθώστε με αν κάνω λάθος, ότι κάποιοι χρήστες έχουν παρατηρήσει καλύτερη συμπεριφορά σε σχέση με παλιότερες συσκευές ενώ άλλοι χειρότερη. Σκέφτομαι κάτι απλό τώρα εγώ, μήπως εξαρτάται από το iOS 12 και είναι κάποιο bug όπως το chargegate που στην ουσία το κάνει και σε παλιότερες συσκευές?!?!?!?!
Αλλά που θέλω να φτάσω θα μου πείτε, είναι δύσκολο να καταλάβουμε από ποια χώρα είναι ο καθένας αλλά αν σκεφτούμε ότι πολλές αναφορές έρχονται από τις Η.Π.Α και στην δικιά μας περίπτωση από την Ελλάδα εγώ έχω ήδη μια απάντηση που μπορεί να βγει και λανθασμένη φυσικά.
Στην Ελλάδα δυστυχώς σε πολλές περιοχές το σήμα και η κάλυψη είναι για την #^#£#£$\%%!!!!!!! Στις Η.Π.Α επίσης γιατί μιλάμε για χαοτικές αποστάσεις και αν δείτε και διαφορά τεστ η AT&T,η Verizon κτλ κτλ δεν είναι ότι δουλεύουν χωρίς προβλήματα εκτός και αν είμαστε σε μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και εκεί έχουν προβλήματα.
Οπότε από διαφορα reviews αυτό που λένε οι πιο πολλοί είναι ότι σε μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπάρχει θέμα, ίσα ίσα που έχουν δει βελτίωση του σήματος σε κλειστούς χώρους.
Οπότε πριν ξεκινήσουμε να λέμε ότι η Apple είναι doomed, οι συσκευές είναι χάλια και σε ένα χρόνο θα κλείσει ως συνήθως ας περιμένουμε μια επίσημη αναφορά από την Apple και κυρίως κάποιο software update από τους carriers γιατί ποιος μου λέει ότι δεν φταίνε αυτοί και όχι η Apple?!?!
Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά όλοι μιλάνε λες και είμαστε οι μηχανικοί που δουλεύουν για την Apple και ξέρουμε τα πάντα.

Για να συνοψίσουμε και ελπίζω να μην είναι ρατσιστικό αυτό που θα πω αλλά όταν και η κουτσή Μαρία έχει το XS αλλά επειδή δεν πιάνει καλά σήμα εδώ και χρόνια εκεί που μένει το γυρνάει σε 2G όποτε γλιτώνει και λίγο σε δεδομένα γιατί έχει μόνο 2Gb τον μήνα τότε τράβα και %*%%£

Όσον ήμουν Ελλάδα, μέχρι και το 2012, δεν είχα iPhone, όταν ήρθα Ιταλία το αγόρασα γιατί όταν σου δίνουν 30Gb με απεριόριστες κλήσεις και μηνύματα και πληρώσεις 8€ κάτι λέει αυτό. Και σήμα 4G καμπάνα σχεδόν παντού. Η Ελλάδα δυστυχώς είναι αρκετά πίσω σε υποδομές και τώρα με το υποτιθέμενο antennagate φαίνεται περισσότερο.

Οπότε όπως είπα και στη πρώτη γραμμή πριν πει ο καθένας την δικιά μου %%^*£$ ας σκεφτούμε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες για τα διαφορά προβλήματα.

Ελπίζω να μην σας κούρασα, καλό Σαββατοκύριακο!

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

#607   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:iphone 12 pro max

Δημοσίευση 06/10/2018 - 12:58

Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά στο φίλο που είπε ότι έχει θέματα με το scrolling της οθόνης, τελικά οφείλεται στην επιλογή "τυπικό" στο τρόπο προβολής. Αν το αλλάξετε σε "ζουμ" τότε στρώνει αρκετά. Εμένα όμως με βολεύει το τυπικό και ελπίζω να το διορθώσουν στη 12.1 σύντομα.

Σωστός!!!
Αλλά η επιλογή ζουμ «χαλάει» εντελώς την ομορφιά της εμφάνισης οθόνης.
Ας περιμένουμε κάποια αναβάθμιση που θα το διορθώνει.

#608   FlushRoyal

FlushRoyal

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 06/10/2018 - 13:30

Αν είναι να πονηρευτούμε λίγο παραπάνω (ίσως λανθασμένα), μπορεί όλος αυτός ο ντόρος να έχει κοινό σημείο αναφοράς..

Δηλαδή όλο αυτό πράγματι να λύνεται με ενα μελλοντικό software και ΙΣΩΣ αυτο το software να έρθει κάμποσες μέρες αργότερα μετά την έλευση του XR?

Αν πλασάρουν ενα "απροβληματιστο/αψεγάδιαστο" flagship κινητο, ποιός ο λόγος να σου πετάξουν στη συνέχεια μια συσκευή ελαφρώς κατώτερη τεχνολογικά (?) η οποία μάλιστα ατυχώς για την apple καθυστέρησε να βγει στην αγορά..

Όλα γυρίζουν γυρω απο το μαρκετινγκ και λίγο- πολύ όλοι ως κάτοχοι των προϊόντων της, γνωρίζουμε πολύ καλα οτι ο συγκεκριμένος κολοσσός, ξέρει να παίζει πολύ καλά πάνω σε αυτό το στοιχείο.

#609   cretan

cretan

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/10/2018 - 16:35

Τελικά τις αλλαγές από το Χ στο XS δεν τις λες και λίγες...
https://www.anandtec...silicon-secrets

#610   aelaraole

aelaraole

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2018 - 21:59

Καλησπέρα και από μένα. Από χθες το βράδυ έκανε τη μεγάλη αναβάθμιση από 6 σε XS. 

Σίγουρα οι διαφορές είναι μεγάλες, μπορώ να πω και τεράστιες. Μέχρι στιγμής δεν έχω φορτίσει (παρά μόνο την 1η φόρτιση που έκλεισε εντελώς). 

Με το δικό μου το 6άρι (που το είχα διαλύσει) είχα αρκετά προβλήματα με το σήμα και το wifi που σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν στο XS, όμως δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι στιγμής αν έχω ή όχι το πρόβλημα που αναφέρουν οι περισσότεροι. 

#611   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 06/10/2018 - 22:53

Wow , ευχαριστώ πολύ φίλε !!!

#612   dragonfighter

dragonfighter

iPH Member

• 218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/10/2018 - 19:21

Καλησπέρα και από μένα. Από χθες το βράδυ έκανε τη μεγάλη αναβάθμιση από 6 σε XS.

Σίγουρα οι διαφορές είναι μεγάλες, μπορώ να πω και τεράστιες.

Οι διάφορες είναι μεγάλες από το 6 στο 6s, ποσο μάλλον από 6 σε XS... Με’γειες!

#613   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 07/10/2018 - 22:32

Έχετε δει στο xs Max την επιλογή «πληκτρολόγιο ενός χεριού»; Είναι φοβερό

#614   taitienitsa

taitienitsa

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/10/2018 - 23:08

Καλησπέρα σας !

Το πρόβλημα με την φόρτιση σε αδράνεια την έχει κ η δίκη μου συσκευή , XS max .
Τίθεται θέμα εγγύησης ή επιμένω ;;; Τι λέτε ;

#615   panos21

panos21

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2018 - 23:19

Αναβαθμίστηκε το Viber για το max ή είναι ιδέα μου;; Άντε σιγά σιγά..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8