Επειδή πιστεύω ότι είμαστε όλοι ενήλικες εδώ μέσα, τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό, γιατί δεν βάζουμε λίγο το μυαλό μας να δουλέψει; Θα εξηγήσω κατευθείαν τι εννοώ...
Από iPhone 7 πέρασα σε iPhone XS και δεν έχω παρατηρήσει κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι και ψείρας και ότι άλλο θέλετε γιατί είναι και η δουλειά μου τέτοια. Οπότε εγώ σκέφτομαι με τον μικρό μου εγκέφαλο δυο πράγματα. Μήπως είναι μόνο μια παρτίδα; Η απάντηση είναι πως από την στιγμή που φτάνουν τόσα κινητά εννοείται πως μπορεί κάποιες συσκευές να έχουν κάποιο πρόβλημα. Οπότε σε αυτή την περίπτωση θα αλλάξουν τις συσκευές που έχουν πρόβλημα.
Πάμε στην επόμενη περίπτωση, είδαμε από ενα site ότι η κεραία του iPhone XS δεν είναι τόσο δυνατή όσο άλλες συσκευές όποτε σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για Hardware το οποίο δύσκολα θα αλλάξουν σε όλες τις συσκευές γιατί πάει να πει ότι θα πρέπει να σχεδιάσουν από την αρχή την συσκευή!
Το θέμα είναι, διορθώστε με αν κάνω λάθος, ότι κάποιοι χρήστες έχουν παρατηρήσει καλύτερη συμπεριφορά σε σχέση με παλιότερες συσκευές ενώ άλλοι χειρότερη. Σκέφτομαι κάτι απλό τώρα εγώ, μήπως εξαρτάται από το iOS 12 και είναι κάποιο bug όπως το chargegate που στην ουσία το κάνει και σε παλιότερες συσκευές?!?!?!?!
Αλλά που θέλω να φτάσω θα μου πείτε, είναι δύσκολο να καταλάβουμε από ποια χώρα είναι ο καθένας αλλά αν σκεφτούμε ότι πολλές αναφορές έρχονται από τις Η.Π.Α και στην δικιά μας περίπτωση από την Ελλάδα εγώ έχω ήδη μια απάντηση που μπορεί να βγει και λανθασμένη φυσικά.
Στην Ελλάδα δυστυχώς σε πολλές περιοχές το σήμα και η κάλυψη είναι για την #^#£#£$\%%!!!!!!! Στις Η.Π.Α επίσης γιατί μιλάμε για χαοτικές αποστάσεις και αν δείτε και διαφορά τεστ η AT&T,η Verizon κτλ κτλ δεν είναι ότι δουλεύουν χωρίς προβλήματα εκτός και αν είμαστε σε μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και εκεί έχουν προβλήματα.
Οπότε από διαφορα reviews αυτό που λένε οι πιο πολλοί είναι ότι σε μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπάρχει θέμα, ίσα ίσα που έχουν δει βελτίωση του σήματος σε κλειστούς χώρους.
Οπότε πριν ξεκινήσουμε να λέμε ότι η Apple είναι doomed, οι συσκευές είναι χάλια και σε ένα χρόνο θα κλείσει ως συνήθως ας περιμένουμε μια επίσημη αναφορά από την Apple και κυρίως κάποιο software update από τους carriers γιατί ποιος μου λέει ότι δεν φταίνε αυτοί και όχι η Apple?!?!
Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά όλοι μιλάνε λες και είμαστε οι μηχανικοί που δουλεύουν για την Apple και ξέρουμε τα πάντα.
Για να συνοψίσουμε και ελπίζω να μην είναι ρατσιστικό αυτό που θα πω αλλά όταν και η κουτσή Μαρία έχει το XS αλλά επειδή δεν πιάνει καλά σήμα εδώ και χρόνια εκεί που μένει το γυρνάει σε 2G όποτε γλιτώνει και λίγο σε δεδομένα γιατί έχει μόνο 2Gb τον μήνα τότε τράβα και %*%%£
Όσον ήμουν Ελλάδα, μέχρι και το 2012, δεν είχα iPhone, όταν ήρθα Ιταλία το αγόρασα γιατί όταν σου δίνουν 30Gb με απεριόριστες κλήσεις και μηνύματα και πληρώσεις 8€ κάτι λέει αυτό. Και σήμα 4G καμπάνα σχεδόν παντού. Η Ελλάδα δυστυχώς είναι αρκετά πίσω σε υποδομές και τώρα με το υποτιθέμενο antennagate φαίνεται περισσότερο.
Οπότε όπως είπα και στη πρώτη γραμμή πριν πει ο καθένας την δικιά μου %%^*£$ ας σκεφτούμε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες για τα διαφορά προβλήματα.
Ελπίζω να μην σας κούρασα, καλό Σαββατοκύριακο!
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk