Καλησπέρα σας !
Το πρόβλημα με την φόρτιση σε αδράνεια την έχει κ η δίκη μου συσκευή , XS max .
Τίθεται θέμα εγγύησης ή επιμένω ;;; Τι λέτε ;
SW είναι.
Έχει διορθωθεί με τη Beta της 12.1.
Δημοσίευση 08/10/2018 - 07:10
Τελευταία επεξεργασία από: thief7710, 08/10/2018 - 07:11
Δημοσίευση 08/10/2018 - 14:06
Καλησπέρα σας !
Το πρόβλημα με την φόρτιση σε αδράνεια την έχει κ η δίκη μου συσκευή , XS max .
Τίθεται θέμα εγγύησης ή επιμένω ;;; Τι λέτε ;
Δημοσίευση 08/10/2018 - 19:29
Δημοσίευση 08/10/2018 - 19:38
Δημοσίευση 08/10/2018 - 19:49
Δημοσίευση 08/10/2018 - 20:00
Δημοσίευση 08/10/2018 - 20:01
Οι μισοί εδώ μέσα γλύτωσαν τα εγκεφαλικά και την αγορα πιεσομετρων.....Γιαυτο και ειμαστε σαν τα προβατα προσκολλημενοι (και καλα κανουμε) στην μηλια...
Γκρινιαζουμε αλλα εδω μενουμε.
Και ο λογος προφανης....
12.0.1 και παμε να χαρουμε τις συσκευες μας συμφορουμιτες!!
Δημοσίευση 08/10/2018 - 20:06
Οι μισοί εδώ μέσα γλύτωσαν τα εγκεφαλικά και την αγορα πιεσομετρων.....
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 08/10/2018 - 20:08
Ε εντάξει το είχαν ξεφτιλίσει φοβισμένοι αρκετοί χωρίς λόγω για μένα.....Αν ήταν Android σιγά μην έβλεπαν αναβάθμιση 1.5 εβδομάδα μετά το προβλημα......Θα σταματούσαν μέχρι και τις πτησειςΧαχαχα ας δουλεψουν λιγο και τα φαρμακεια με τα υπογλωσσια και τα πιεσομετρα
Το θεμα ειναι οτι φαντασου ποσα τηλεφωνα θα τα γυρνουσαν πισω - ακομη και day 1 με τα θεματα που παρουσιαστηκαν..
Ευτυχως και ελπιζω τελος ολα καλα
Δημοσίευση 08/10/2018 - 20:17
Δημοσίευση 08/10/2018 - 20:22
Δημοσίευση 09/10/2018 - 12:33
Μετά από χρήση 10+ ημερών και μάλιστα με ένα ταξίδι στο Παρίσι όπου το 4g και οι χάρτες έκαναν υπερωρίες, εξακολουθώ να είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ταχύτητα του τηλεφώνου, το μέγεθος της οθόνης και την μπαταρία του!!! Επειδή είχα ταυτόχρονα και το X το σήμα στο 4g ήταν πολύ καλύτερο στο Xs Max. Να πω ότι είχα σήμα σχεδόν σε όλο το υπόγειο δίκτυο του μετρό και μάλιστα 4G. Πρόβλημα με φόρτιση δεν είχα με καμία apple συσκευή μου αλλά χθες τις αναβάθμισα όλες. Επίσης οι χάρτες τις Apple βελτιώθηκαν αρκετά και υπήρχαν περιπτώσεις που ήταν πιο σωστότεροι της google όπως και στα σημεία ενδιαφέροντος πχ εστιατόρια κτλ πιο ενημερωμένοι! Πριν και μετά την αναβάθμιση σε σύγκριση ταχύτητας δικτύου με ookla το xs max έφερε καλύτερα αποτελέσματα από το Χ στο σπίτι μου τουλάχιστον.
Επειδή έγινε πιο πάνω κουβέντα και για τη σύντομη απόκριση της Apple με αναβάθμιση και επίλυση προβλημάτων , να πω ότι σε αυτόν τομέα είναι με διαφορά η καλύτερη!! Πήρα τον Ιούλιο ένα xiaomi tv box to mi3 το οποίο ήρθε με android 6 για το εξοχικό . Η συσκευούλα πετούσε κυριολεκτικά!!! Ως την αναβάθμιση της σε 8 που έγινε αυτόματα γιατί δεν είχα βάλει χειροκίνητη επιλογή. Η αναβάθμιση κατέστρεψε το wifi και τη λειτουργία stand by της συσκευής. Το wifi πιο αργό και από τον θάνατο και αν πέσει σε standby η συσκευή για να ανοίξει πρέπει να βγάλεις το καλώδιο από την πρίζα!! Από τον Ιούλιο αναβάθμιση -επιδιόρθωση δεν έχουν δώσει..Downgrade δε γίνεται και παλεύουν κάποιοι σε φόρουμ να δώσουν λύσεις!!! Το πρόβλημα του wifi το έλυσα ακυρώνοντας το και βάζοντας usb to ethernet. Το άλλο όχι. Και πείτε μου εσείς αν είναι λογικό-αποδεκτό να αγοράζεις μία συσκευή για διασκέδαση (ειδικά για τα παιδιά) και να μην μπορείς να τη λειτουργήσεις για 3 μήνες λόγω κακού software!!!Υποστήριξη μηδέν!! Στην apple πληρώνεις πιο πολλά αλλά έχεις περισσότερη ηρεμία !! Πράγμα ανεκτίμητο ..
Δημοσίευση 09/10/2018 - 17:40
Εγώ πάντως που δεν είχα κανένα πρόβλημα σε σήμα και κλήσεις, μετά από το χθεσινό update, τώρα έχω. Είναι δυνατόν; Κανένας άλλος;
Δημοσίευση 09/10/2018 - 18:21
Επαναφορα ρυθμισεων δικτυου και δοκιμασε το παλι.
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες