Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 10/10/2018 - 14:43

Καλησπερα παιδια,εχω το XS Max απο πρωτη μερα κυκλοφοριας,πραγματκα ειναι πολυ καλη συσκευη,και σας το λεω εγω ερχομενος απο Note 8.

Το smart HDR που εχουν κανει μου θυμιζει τον αλγορυθμο που εχει κανει αντίστοιχα και η google μονο στα nexus/pixel με το HDR+

Σαν συσκευη ειναι πολυ καλη και ομορφη,αλλα μετάνιωσα που το πηρα σε space grey,επρεπε να το παρω στο gold.

Anyway,το μονο προβλημα που αντιμετωπησα ηταν με το Gear S3 που ρουφουσε την μπαταρια σαν νερο,οποτε αναγκαστηκα το εδωσα και πηρα apple watch series 3.  

Σε καταλαβαινω. Εκανες την καρδια σου πετρα φιλε μου. Κουραγιο.  :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 10/10/2018 - 14:55

Tι έγινε τελικά με το κινητό που είχε σκόνη στην κάμερα, δέχτηκαν επιστροφή? 

#648   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2018 - 09:25

Να ρωτήσω όσους αναβάθμισαν από notchless μοντέλα (iphone 6--6s-7-8,  plus και μη ) σας χαλάει το notch?

Ή απλά το αποδέχεστε σαν αναγκαίο κακό?

Και δεν εννοώ για ταινίες (απλά δεν κάνετε zoom) ή στην κύρια οθόνη που απλά δείχνει κάποιες πληροφορίες εννοώ στις εφαρμογές.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατι να μην είναι εφικτό απλά να μαυρίζει . Ειδικά σε ladscape είναι απάισιο .

Δηλάδη λένε για 6.5'' αλλά μετράνε και τα αυτιά .

Έχω καταλάβει κάτι λάθος?

Θα ήθελα τη γνώμη σας

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 11/10/2018 - 09:25

#649   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/10/2018 - 09:32

Να ρωτήσω όσους αναβάθμισαν από notchless μοντέλα (iphone 6--6s-7-8, plus και μη ) σας χαλάει το notch?

Δε με πειράζει στο ελάχιστο.

Ειδικά έτσι που έχει σχεδιαστεί να δείχνει πληροφορίες αριστερά και δεξιά του notch μάλλον ευπρόσδεκτη αλλαγή θα την έλεγα

Επίσης τον περισσότερο χρόνο έχεις μαύρο φόντο όποτε είναι πρακτικά αόρατο.

Το μοναδικό που με ενόχλησε είναι όταν έβαλα φιλμάκι για προστασία οθόνης που το τόνιζε απερίγραπτα πολύ. Τόσο που σκέφτομαι να βγάλω το φιλμάκι.

———
Γκλίτσα από καρυδιά και ένα iPhone XS Max 256GB

Τελευταία επεξεργασία από: Tsopanos, 11/10/2018 - 09:33

#650   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2018 - 09:48

Ειδικά έτσι που έχει σχεδιαστεί να δείχνει πληροφορίες αριστερά και δεξιά του notch μάλλον ευπρόσδεκτη αλλαγή θα την έλεγα

Το μοναδικό που με ενόχλησε είναι όταν έβαλα φιλμάκι για προστασία οθόνης που το τόνιζε απερίγραπτα πολύ. Τόσο που σκέφτομαι να βγάλω το φιλμάκι.

———

Εγώ ρωτάω σε εφαρμογές.

Αν παίξεις ένα παιχνιδάκι για παράδειγμα δε νομίζω ότι δείχνει πληροφορίες δεξιά και αριστερά , ειδικά εφόσον η εφαρμογή σχεδιάστηκε να λειτουργεί σε landscape.

Είναι απαίσιο ενα έλλειμμα της οθόνης σε μια άκρη.

Και ρωτάω γιατι να υπάρχει σε μια τέτοια περίπτωση και γιατι να μην είναι δυνατόν απλα να απενεργοποιείται ΟΤΑΝ δεν προσφερει τίποτα άλλο εκτός από οπτική δυσαρμονία.

Και όλα αυτά τα σκέφτομαι διότι όταν κάποιος τα σκάει ΧΟΝΤΡΑ (1500 ευρώ)!!!! για κάτι μη αναγκαίο (εφόσον μπορείς να κάνεις τη δουλεία σου με πολύ λιγότερα χρήματα το ίδιο καλά), αν μη τι άλλο πρέπει να σε ΦΤΑΙΧΝΕΙ όχι να βλέπεις τη δυσαρμονία και απλά να κάνεις ότι δεν υπάρχει.

Και το χειρότερο όλων : του χρόνου θα βγεί notchless κινητό και θα προωθηθεί ως η υπέρτατη καινοτομία δεν θα αισθάνεσαι υπέρτατος μ..... που θα πληρώνεις την παλία μ..... για άλλα 3 χρόνια? (48 δόσεις γαρ). Σκέψεις απλά παραθέτω δεν το προσωποποιώ (μην παρεξηγηθώ)

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 11/10/2018 - 09:55

#651   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 11/10/2018 - 10:01

Να ρωτήσω όσους αναβάθμισαν από notchless μοντέλα (iphone 6--6s-7-8,  plus και μη ) σας χαλάει το notch? NAI

Ή απλά το αποδέχεστε σαν αναγκαίο κακό? NAI

Και δεν εννοώ για ταινίες (απλά δεν κάνετε zoom) ή στην κύρια οθόνη που απλά δείχνει κάποιες πληροφορίες εννοώ στις εφαρμογές.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατι να μην είναι εφικτό απλά να μαυρίζει . EINAI εφικτο αλλα η Apple ειπε να το αγκαλιασουμε αντι να το κρυβουμε

Ειδικά σε ladscape είναι απάισιο . ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

Δηλάδη λένε για 6.5'' αλλά μετράνε και τα αυτιά . ΝΑΙ

Έχω καταλάβει κάτι λάθος? ΟΧΙ, ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ

Θα ήθελα τη γνώμη σας

Απαντησεις με bold κοκκινο

Να ειμαι ξεκαθαρος: Δεν το γουσταρω καθολου !!! Απλα να προσθεσω μονο οτι με την χρηση που κανω εγω (δεν βλεπω ταινιες/φωτογραφιες, δεν παιζω παιχνιδια και αρα πολυ λιγοτερο landscape) μετα απο 3-4 μερες το συνιθισα πληρως και επαψα να το προσεχω ...

#652   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2018 - 10:13

Λες ότι είναι εφικτό να μαυρίζεις τα notch. Γίνεται και σε εφαρμογές ?

Γιατι το μόνο που είδα είναι για την κεντρική οθόνη κάνοντας ένα εφε.

Στις εφαρμογές το λούζεσαι εκτός αν αυτός που έχει σχαδιάσει την εφαρμογή έχει σκεφτεί κάτι για να το αμβλύνει ή να το "αγκαλιάσει" όπως η μαμά Apple προτείνει...

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 11/10/2018 - 10:14

#653   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2018 - 10:53

Πιο άσχημη είναι η μπάρα υπενθύμισης του home button παρά το notch

#654   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2018 - 13:23

Κακά τα ψέματα το notch αντικειμενικά είναι κακάσχημο. Για μένα ήταν ο λόγος που περισυ δεν πήρα το x.. Δεν ξέρω φέτος γιατί η συσκευή έχει μεγαλώσει (xs max πάντα) το δικό μου έχει αρχίσει και ζορίζει.. Πάντως εξακολουθώ να το βλέπω άσχημα. Ειδικά που του χρόνου θα πεταχτεί εντελώς το notch φοβάμαι ότι τα φετινά θα χάσουν και σε μεταπώληση, άσχετα που κάποιος θα νοιώσει ότι έχει την επετειακή κακογουστιά και μόνο

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#655   FlushRoyal

FlushRoyal

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 11/10/2018 - 14:03

Απο χθες κάτοχος και εγω του Xs Max.
Όλα τέλεια, σήμα καμπάνα.
Προς ευχαριστη εκπληξη σημερα "τσακωσα" και το wifi να πίανει απο μακρινη αποσταση (μια γραμμή βέβαια αλλα βρισκομουν αρκετα μακρια)
Κουμπιά σφιχτά (ολα στη θεση τους, ζυγισμένα - στοιχισμένα)
#chargegate - #NOT. 
Για μένα το μέγεθος του είναι το ιδανικο με χορταστικη οθόνη και διπλα διπλα το Χs μου φαινοταν  μικρό. Καλορίζικο σε όσους το αγοράσουν.

Υ.Γ: Τα ηχεία είναι το κάτι άλλο.

#656   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 11/10/2018 - 15:01

Μπορειτε και απο σημερα να παραγγγειλεται μιας και ειναι διαθεσιμο για αγορα online  στο Public.gr  XS 256-512 και XS MAX 256-512 σε ολα τα χρωματα

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 11/10/2018 - 15:01

#657   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.849 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2018 - 16:48

———

βγαλτο και βαλε ενα απο αυτα που προτεινουμε και τα οποια δεν εχουν 50 τρυπουλες τρυπιτσες επανω για οτι αισθητηρα υπαρχει εκει

#658   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.340 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 11/10/2018 - 17:19

Πώς είμαστε τόσο σίγουροι ότι του χρόνου καταργείται το notch;

#659   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 11/10/2018 - 17:40

επειδη κι το νεο ipad φημολογειται χωρις notch 

#660   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:iphone 12 pro max

Δημοσίευση 11/10/2018 - 17:47

επειδη κι το νεο ipad φημολογειται χωρις notch

Το iPad όμως δεν έχει σχισμή για το ακουστικό παρά μόνο την κάμερα στο πάνω μέρος.
Δεν νομίζω ότι θα καταργηθεί το notch στο iPhone, ίσως στα επόμενα μοντέλα μειωθεί το μέγεθος του και μετά από αρκετό καιρό που αλλάξουν πολλά στην εξέλιξη μπορέσουν να βάλουν την κάμερα μέσα στην οθόνη.
Το ίδιο νομίζαμε με το Touch ID ότι θα έμπαινε μέσα στην οθόνη αλλά επειδή δεν ήταν και τόσο απλό κατέληξαν να καταργηθεί το κουμπί (αφού δεν έγινε virtual εντός οθόνης) και να έχουμε Face ID.
Δεν μας έχει συνηθίσει η apple σε τόσο σύντομες ρυζικες αλλαγές. Το κάθε νέο κινητό το κρατάει αρκετά χρόνια με εσωτερικές μόνο αλλαγές hardware. Βλέπω το σχήμα iPhone X, xs, xs max για τουλάχιστον αλλά δυο χρόνια το ίδιο εξωτερικά.

Τελευταία επεξεργασία από: sotzyg, 11/10/2018 - 17:50

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8