![Φωτογραφία](http://www.iphonehellas.gr/forum/uploads/profile/photo-thumb-21561.jpg?_r=1539078983)
Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 11/10/2018 - 21:37
Ότι οι άλλοι είχαν βάλει oled οθόνες χωρίς πλαίσια όταν εμείς είχαμε στα χέρια μας το iPhone 7 είναι γεγονός.
Ad
Δημοσίευση 11/10/2018 - 21:37
Δημοσίευση 11/10/2018 - 22:56
Εγω μια ερωτηση θελω να κανω?
Εκτος απο τον Μανο που ξερω οτι το εστειλε πισω λογω προβληματος με την ενταση ηχου, υπαρχει καποιο μελος που
το γυρισε λογω antenna gate?
Ρωταω γιατι αν και ειχα γενικα διαβασει πολλα για το συγκεκριμενο θεμα και εδω μεσα, και επειδη ειχα κανα δυο τρεις φορες περιπτωσεις που σκαγανε κλησεις λογω κακου σηματος - που μπορει ναναι και τυχαιο, ελεω vodafone, πηγα σημερα στο istorm στο golden hall. (Το τηλεφωνο το πηρα απο media m)
Στο istorm λοιπον τρεξανε διαγνωστικα και μου ειπαν οτι το τηλεφωνο ειναι αριστο και χωρις κανενα θεμα σηματος, αλλα αν ηθελα, επειδη το πηρα σαββατο, θα μπορουσα να το επεστρεφα στο Media M και να πηγαινα για DOA.
Απλα τλκ μηπως εχουμε διαβασει πολυ για το antenna gate και ακομη και αριστες συσκευες, νομιζουμε οτι εχουν προβλημα?
Απλα χαθηκα λιγο και γιαυτο ρωταω μηπως καποιος το εστειλε πισω και οντως του βγαλανε off το τηλεφωνο λογω σηματος.
Ευχαριστω
αυτό που τα παίρνετε από όπου να 'ναι αλλά τελικά το istorm βγάζει το φίδι απ'την τρύπα με ξεπερνάει :Ρ
Δημοσίευση 11/10/2018 - 23:59
Και τα Media Markt δεν τα λες και ότι ναναι . Προμηθεύουν τα τηλέφωνα του επίσημου εισαγωγέα της Apple στη Ελλάδα
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 12/10/2018 - 00:01.
Δημοσίευση 12/10/2018 - 06:05
αυτό που τα παίρνετε από όπου να 'ναι αλλά τελικά το istorm βγάζει το φίδι απ'την τρύπα με ξεπερνάει :Ρ
Τι σε ξεπερναει ακριβως μου λες;
Και ποια τρυπα βγαζει;
Η isystem τα δινει σε ολους και σε βοντα κ σε γερμανο και σε media και σε κωτσοβολο.
Και πιο φιδι βγαζει;;;
Δηλ αν το παρεις απο καιζερ πχ (δηλ σκρουτζομαγαζο) παλι την εγγυηση της apple δεν θα εχεις;;;;
Το απο οπου ναναι δηλ πως ακριβως το λες;
Δεν ειναι απο ουγκαντα
Δημοσίευση 12/10/2018 - 06:08
![](https://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji12.png)
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 12/10/2018 - 07:01
Εμένα το φίδι από την τρύπα το έβγαλε η infoquest
xaxaxaxa
Μαίμου φιδι εχεις φιλε
Καλημερα στην ομορφη Κρητη
Δημοσίευση 12/10/2018 - 07:32
xaxaxaxa
Μαίμου φιδι εχεις φιλε
Καλημερα στην ομορφη Κρητη
![](https://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji106.png)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 12/10/2018 - 08:27
H Apple δεν ακολουθει κανεναν στο σχεδιασμο φιλε μου γιατι πολυ απλα ο Ive εχει εδω και καιρο διαμορφωσει δικη του αποψη για το πως πρεπει να μοιαζει ενα κινητο:
"Apple’s chief designer Jony Ive has long said his eventual goal for the iPhone is for it to be a single piece of glass, but there are obvious technological hurdles that come with such a design.
Bloomberg’s report explained, however, that Apple considered making the jump to a port-less iPhone with the iPhone X, but that it just wasn’t feasible at the time."
Διαβαστε και αυτο (απο το 2014). Ισως να μην συμφωνουν ολοι οι πελατες σε ολα οσα σκεφτεται, αλλα σιγουρα δεν τον λες σχεδιαστη χωρις οραμα:
Επειδή το είχα διαβάσει το άρθρο , ήθελα να προσθέσω και το εξής:
Apple executives say the iPhone X is about charting a course for where Apple’s products are headed. “This phone really sets us up well for the next 10 years,” says Dan Riccio, Apple’s senior vice president of hardware engineering.
Είναι πολλά τα 10 χρόνια αλλά δεν περιμένω και τρομερές αλλαγές σε design.Η βάση θα είναι το Χ μάλλον για πολλά χρόνια..
Δημοσίευση 12/10/2018 - 10:06
Δεν διαφωνώ όσο αγορά τον σχεδιασμό, αλλά ότι η apple αλλάζει τακτικά εξωτερικά τα κινητά της, απλά δεν το κάνει.
Ότι οι άλλοι είχαν βάλει oled οθόνες χωρίς πλαίσια όταν εμείς είχαμε στα χέρια μας το iPhone 7 είναι γεγονός.
Θεωρώ λανθασμένη την άποψη ότι η Apple υιοθετεί πρώτη καινούργιες τεχνολογίας.
Πολλές τεχνολογίες, από το copy paste στο iOS 3.0 μέχρι και τις OLED οθόνες η Apple δεν της υιοθετεί όταν βγαίνουν, σε αντίθεση με τους άλλους κατασκευαστές, αλλά μόνο όταν ικανοποιήσουν τα δικά της σχεδιαστικά και ποιοτικά κριτήρια.
Συγκεκριμένα για τις οθόνες, οι OLED στο iPhone XS είναι μακράν οι καλύτερες.
———
Γκλίτσα από καρυδιά και ένα iPhone XS Max 256GB
Δημοσίευση 12/10/2018 - 14:44
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 12/10/2018 - 14:46.
Δημοσίευση 12/10/2018 - 15:10
Τελευταία επεξεργασία από: dgeorge4, 12/10/2018 - 15:10.
Δημοσίευση 12/10/2018 - 15:35
Μια ερώτηση κι από μένα. Όσον αφορά στο προστατευτικό οθόνης, προτείνετε Belkin TemperedCurve ή Belkin InvisiGlass?
ή κάποιο άλλο?
Ευχαριστώ και μεγειά σε όλους
Δημοσίευση 12/10/2018 - 19:10
Υπάρχουν καλύτερες επιλογές απο Belkin.
μπορώ να έχω κάποια παραδείγματα παρακαλώ? Με ενδιαφέρει να το βρω κάπου άμεσα μιας και θα παραλάβω αύριο το κινητό.
Και μια άσχετη ερώτηση: οποιοδήποτε τζαμάκι και να πάρω μπορώ να πάω σε κάποιο από τα μαγαζιά που έχουν το μηχάνημα κ να ζητήσω να μου το περάσουν?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες