Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#886   Phaethon77

Phaethon77

iPH User

• 121 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/10/2018 - 12:06

Υπαναχώρηση παραγγελίας 14 ημερών γίνετε όταν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευή καθόλου. Σε περίπτωση που έχει ανοιχτεί δεν σου δίνουν όλο το ποσό πίσω.

Είναι κρίμα να μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία...Η είσαι τυχερός δηλαδή ή μακάρι να το διορθώσουν...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#887   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:PANOYKLAS027

Δημοσίευση 25/10/2018 - 12:07

Άρα για αγορά online από apple store αναγκαστικά...

Απο οποιοδηποτε καταστημα στο προσφερει online ! 

#888   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/10/2018 - 12:08

Υπαναχώρηση παραγγελίας 14 ημερών γίνετε όταν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευή καθόλου. Σε περίπτωση που έχει ανοιχτεί δεν σου δίνουν όλο το ποσό πίσω.

Μιλάμε καταρχάς για πρόβλημα συσκευής.

Κατά δευτέρον, δε παίζει κανένα ρόλο.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 25/10/2018 - 12:09.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#889   Phaethon77

Phaethon77

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2018 - 12:27

Απο οποιοδηποτε καταστημα στο προσφερει online !

Κατανόητο!Ενώ με αγορά από το κατάστημα πέφτουνε στις 7μερες?(doa)
Ευχαριστω!

Τελευταία επεξεργασία από: Phaethon77, 25/10/2018 - 12:27.

#890   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 25/10/2018 - 12:27

Την καλημερα μου σε ολους ες σας εχει κανεις αλλος εκτος απο εμενα βεβαια ενα παρομοιο ή τετοιο προβλημα με το iPhone XS MAX του ;
Μπαινω κανονικα στο Facebook μεσω της εφαρμογης του (το πρωι μου εκανε ενημερωση την εφαρμογη) πηγαινω να δημοσιευω μια κατασταση ή να κοινοποιησω μια φωτογραφια 'η πολλες μαζι και μου πεταει αυτο το σφαλμα: ΩΧ! Κατι πηγε στραβα. Κανουμε οτι μπορουμε για να διορθωσουμε το προβλημα οσο πιο συντομα γινεται.
Και μετα σου λενε οτι τα iPhones δεν εχουν προβληματα με τις εφαρμογες τους. Μπαινω απο το Sefari και εκει μπορω να γραψω καταστασεις στην δημοσιευη μου και να κοινοποιησω φωτογραφιες χωρις κανενα προβλημα δοξα τον θεον ποση ευτυχεια θεε μου. Λοιπον τι να κανω ; Και για να σας προλαβω εκανα απεγκατασταση και διαγραφη εφαρμογης και την ξανα εκανα εγκατασταση απο το Apple Store αλλα τιποτα αδικος κοπος. Καμια λυση ; Καποιος που να χει παρομοιο θεμα ;

#891   GiannisSot

GiannisSot

iPH Enthousiast

• 534 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 25/10/2018 - 12:36

Προφανώς και είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Λίγο υπομονή και είτε θα βγει άλλο update, είτε έχουν πρόβλημα οι servers. 

#892   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 25/10/2018 - 12:37

Προφανώς και είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Λίγο υπομονή και είτε θα βγει άλλο update, είτε έχουν πρόβλημα οι servers.

Το παραξενο ειναι οτι στο Android στο Samsung Galaxy Note 9 μου ανεβαινουν κανονικα μεσω της εφαρμογης εκει και εκεινη εκανε ενημερωση χθες απο το Play Store αλλα ολα μια χαρα ειναι.

#893   remal

remal

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2018 - 12:43

Το παραξενο ειναι οτι στο Android στο Samsung Galaxy Note 9 μου ανεβαινουν κανονικα μεσω της εφαρμογης εκει και εκεινη εκανε ενημερωση χθες απο το Play Store αλλα ολα μια χαρα ειναι.

Δεν ειναι cross platform η εφαρμογη; Αλλο development team για android καο αλλο για ios. Προφανως υπαρχει bug στην εφαρμογη για ios!!

#894   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 25/10/2018 - 13:02

Την καλημερα μου σε ολους ες σας εχει κανεις αλλος εκτος απο εμενα βεβαια ενα παρομοιο ή τετοιο προβλημα με το iPhone XS MAX του ;
Μπαινω κανονικα στο Facebook μεσω της εφαρμογης του (το πρωι μου εκανε ενημερωση την εφαρμογη) πηγαινω να δημοσιευω μια κατασταση ή να κοινοποιησω μια φωτογραφια 'η πολλες μαζι και μου πεταει αυτο το σφαλμα: ΩΧ! Κατι πηγε στραβα. Κανουμε οτι μπορουμε για να διορθωσουμε το προβλημα οσο πιο συντομα γινεται.
Και μετα σου λενε οτι τα iPhones δεν εχουν προβληματα με τις εφαρμογες τους. Μπαινω απο το Sefari και εκει μπορω να γραψω καταστασεις στην δημοσιευη μου και να κοινοποιησω φωτογραφιες χωρις κανενα προβλημα δοξα τον θεον ποση ευτυχεια θεε μου. Λοιπον τι να κανω ; Και για να σας προλαβω εκανα απεγκατασταση και διαγραφη εφαρμογης και την ξανα εκανα εγκατασταση απο το Apple Store αλλα τιποτα αδικος κοπος. Καμια λυση ; Καποιος που να χει παρομοιο θεμα ;

Μ'αρεσει που κρίνεις το iPhone με βάση την μεγαλύτερη σκουπιδοεφαρμογη του AppStore.
Κακογραμμένη από την αρχή μέχρι και σήμερα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#895   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 25/10/2018 - 13:09

Μιλάμε καταρχάς για πρόβλημα συσκευής.

Κατά δευτέρον, δε παίζει κανένα ρόλο.

Όταν υπάρχει πρόβλημα συσκευής ισχύει το doa αν βέβαια υποστηρίζει το μαγαζί προϊόντα της apple. Αν δεν υποστηρίζει έφυγε για σέρβις

#896   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 25/10/2018 - 13:13

Είναι κρίμα να μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία...Η είσαι τυχερός δηλαδή ή μακάρι να το διορθώσουν...

Μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία όχι γιατί είναι κακιά η απλ αλλά για το λόγο ότι βρισκόμαστε στο Ελλαντα

#897   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 25/10/2018 - 13:45

Μου ήρθε αυτό το μειλ πριν λίγο αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ η όχι. Ο Γερμανός έχει δικό του σέρβις η τα στέλνει document,infoquest;

8ecf091ffee9ddd74f0caf50dd32a6d9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

#898   Phaethon77

Phaethon77

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2018 - 13:47

Μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία όχι γιατί είναι κακιά η απλ αλλά για το λόγο ότι βρισκόμαστε στο Ελλαντα

Θες να πεις δηλαδή ότι πχ Γαλλία ή Ιταλία (για να μιλήσω για Νότια Ευρώπη) ισχύουν αλλά?γτ κ εκεί δεν νομίζω ότι αλλάζουν οι μέρες ή ο τρόπος αντικατάστασης

#899   dgeorge4

dgeorge4

iPH Enthousiast

• 489 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 25/10/2018 - 14:09

Ως Ελλάντα βλέπει η Apple τη χώρα μας, οι δυο έτεροι κολοσσοί όχι. Και με ιδία πείρα και από το service και των τριών και από την Apple δις μη ικανοποιημένος ως after sale αντιμετώπιση

Sent from my iPad using Tapatalk

#900   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/10/2018 - 14:16

Όταν υπάρχει πρόβλημα συσκευής ισχύει το doa αν βέβαια υποστηρίζει το μαγαζί προϊόντα της apple. Αν δεν υποστηρίζει έφυγε για σέρβις

Όχι, δεν ισχύει κανένα DOA και καμία εγγύηση.

Στην υπαναχώρηση δεν υπάρχει κάποιος κανόνας.

Το οποιοδήποτε πρόβλημα είναι ένα παράδειγμα που μπορείς να την επιστρέψεις.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;