Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#901   Phaethon77

Phaethon77

iPH User

• 121 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/10/2018 - 14:23

Όχι, δεν ισχύει κανένα DOA και καμία εγγύηση.

Στην υπαναχώρηση δεν υπάρχει κάποιος κανόνας.

Το οποιοδήποτε πρόβλημα είναι ένα παράδειγμα που μπορείς να την επιστρέψεις.

Αν μπλέξουμε Νίκο πιστεύεις ότι θα βγάλουμε ακρη...?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#902   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 25/10/2018 - 14:26

Σωστο ...

Δεν χρειαζεται καν να υπαρχει καποιο προβλημε για την υπαναχωρηση ... Μπορεις ακομη να πεις "Μετανιωσα", "Δεν γουσταρω", "Ξυπνησα στραβα σημερα" η να μην πεις τιποτε .... Οπως Αμερικη !!

https://europa.eu/yo...ns/index_el.htm

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 25/10/2018 - 14:29.

#903   dimprio

dimprio

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2018 - 14:28

Δηλαδη σε παιχνίδια δεν έχεις notch?

Σε ένα που δοκίμασα είχα ναι . Τώρα δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια και ειδικά σε σένα που έχεις το max

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

#904   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/10/2018 - 14:31

Αν μπλέξουμε Νίκο πιστεύεις ότι θα βγάλουμε ακρη...?

Για ποιό λόγο να μη βγάλεις άκρη?

Εφόσον σου βγάλει πρόβλημα η συσκευή και η αγορά έχει γίνει Online, κάνεις την υπαναχώρηση εντός των 14 ημερών και τέλος.

Επίσης το οποιοδήποτε κατάστημα είναι υποχρεωμένο συμπεριλάβει μαζί με τη συσκευή και το αντίστοιχο έντυπο της υπαναχώρησης.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#905   Phaethon77

Phaethon77

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2018 - 14:35

Για ποιό λόγο να μη βγάλεις άκρη?

Εφόσον σου βγάλει πρόβλημα η συσκευή και η αγορά έχει γίνει Online, κάνεις την υπαναχώρηση εντός των 14 ημερών και τέλος.

Επίσης το οποιοδήποτε κατάστημα είναι υποχρεωμένο συμπεριλάβει μαζί με τη συσκευή και το αντίστοιχο έντυπο της υπαναχώρησης.

Ναι μιλάω γενικά κ για την υπαναχώρηση κ για το doa

#906   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/10/2018 - 15:58

Σε εμενα κανενα προβλημα 

XS Max παιδια για τσεκαρετε πανω αριστερα στην οθονη που ειναι το logo cosmote αλλα κ δεξια αν πιεσετε την οθονη κανει θορυβο. popping noise σαν να μη ειναι καλα κολλημενη. εχω αλλαξεςι δυο κ τα δυο το ειχαν σε space gray

εγω ειχα παρει ενα xs max gold και εκανε κατι τετοιους ηχους η πλατη.τα γνωστα του Χ και του 8 plus.

πηρα xs gold και δοξα τον θεο ολα καλα μονο η μπαταρια φευγει νεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

#907   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 25/10/2018 - 16:01

Προφανώς και είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Λίγο υπομονή και είτε θα βγει άλλο update, είτε έχουν πρόβλημα οι servers.

Τελικα αυτο ηταν ειχαν προβλημα οι διακομιστες (Servers) του Facebook.

#908   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2018 - 16:04

Μ'αρεσει που κρίνεις το iPhone με βάση την μεγαλύτερη σκουπιδοεφαρμογη του AppStore.
Κακογραμμένη από την αρχή μέχρι και σήμερα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι φιλε μου ειναι κακογραμμενη απο την αρχη που κυκλοφορισε αυτη η εφαρμογη δικαιο εχεις ομως την χρεισιμοποιηει ο μισος πλανητης σχεδον και ο αλλος μισος το ινσαγραμ νεολαια ειμαστε βλεπεις.
Αν πεσει κανουμε λες και ειναι το τελος του κοσμου.... Ομως τωρα ειναι οκ απορο ομως τι σκ@τ@ βγαζουν συνεχως ενημερωσεις της αφου δεν διορθωνουν τα παρων προβληματα της.

#909   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 25/10/2018 - 19:30

Έτσι νόμιζα και εγώ αλλά πρέπει πρώτα να εξεταστεί από το σέρβις ότι όντως η συσκευή είναι προβληματική και ότι δεν δημιούργησες εσυ το πρόβλημα που έχει. Και ύστερα πέρνεις τα λεφτά σου πίσω. Κάτι το οποίο στο Ελλαντα που έλεγα και πριν, όταν ζήτησα να μου αλλάξουν συσκευή η οποία δεν δούλευε το touch σωστά με το που το έβγαλα από το κουτί μου απάντησαν θα το εξετάσουν στο σέρβις και θα το φτιάξουν. Και όταν τους είπα για υπαναχώρηση παραγγελίας μου είπαν και που ξέρουμε εμείς κύριε μου αν δεν σας έπεσε η συσκευή μέσα σε νερό η την χαλάσατε με κάποιο τρόπο; Θα την στείλουμε στο σέρβις και θα σας πούμε.

#910   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 25/10/2018 - 19:36

Σωστο ...

Δεν χρειαζεται καν να υπαρχει καποιο προβλημε για την υπαναχωρηση ... Μπορεις ακομη να πεις "Μετανιωσα", "Δεν γουσταρω", "Ξυπνησα στραβα σημερα" η να μην πεις τιποτε .... Οπως Αμερικη !!

https://europa.eu/yo...ns/index_el.htm

Ναι θα σου κάνουν και τούμπες.
Πρώτα κάτσε και διάβασε σωστά τι γράφει και μετά γράψε εδώ σωστά και όχι να παραπληροφορείς!
Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου για τον οποιοδήποτε λόγο εντος 14 ημερών ΑΛΛΑ όχι να έχει ανοιχτεί το κουτί.
Εδώ μιλάμε για κινητό το οποίο έχει βγει από το κουτί του.

#911   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 25/10/2018 - 20:22

Ναι θα σου κάνουν και τούμπες.
Πρώτα κάτσε και διάβασε σωστά τι γράφει και μετά γράψε εδώ σωστά και όχι να παραπληροφορείς!
Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου για τον οποιοδήποτε λόγο εντος 14 ημερών ΑΛΛΑ όχι να έχει ανοιχτεί το κουτί.
Εδώ μιλάμε για κινητό το οποίο έχει βγει από το κουτί του.

Αααααχχχ ... βρισκουν και τα κανουν !!

#912   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/10/2018 - 21:51

Έτσι νόμιζα και εγώ αλλά πρέπει πρώτα να εξεταστεί από το σέρβις ότι όντως η συσκευή είναι προβληματική και ότι δεν δημιούργησες εσυ το πρόβλημα που έχει. Και ύστερα πέρνεις τα λεφτά σου πίσω. Κάτι το οποίο στο Ελλαντα που έλεγα και πριν, όταν ζήτησα να μου αλλάξουν συσκευή η οποία δεν δούλευε το touch σωστά με το που το έβγαλα από το κουτί μου απάντησαν θα το εξετάσουν στο σέρβις και θα το φτιάξουν. Και όταν τους είπα για υπαναχώρηση παραγγελίας μου είπαν και που ξέρουμε εμείς κύριε μου αν δεν σας έπεσε η συσκευή μέσα σε νερό η την χαλάσατε με κάποιο τρόπο; Θα την στείλουμε στο σέρβις και θα σας πούμε.

Πρίν κάτι μήνες στο "Ελλάντα", έστειλα πίσω συσκευή ανοιγμένη και εν/ποιημένη όπου και πήρα τα χρήματα μου πίσω χωρίς πολλά πολλά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#913   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 25/10/2018 - 22:17

Εγώ το είχα κάνει αυτό στο media markt όταν πήρα το iPad 2. Δυστυχώς όμως εδώ που μένω δεν έχει ΜΜ και πήρα το ΜΑΧ από Κώτσο . Αλλά ευτυχώς όλα καλά με τη συσκευή και δεν χρειάστηκε να την επιστρέψω .

Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 25/10/2018 - 22:18.

#914   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2,290 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 26/10/2018 - 07:01

Πρίν κάτι μήνες στο "Ελλάντα", έστειλα πίσω συσκευή ανοιγμένη και εν/ποιημένη όπου και πήρα τα χρήματα μου πίσω χωρίς πολλά πολλά.

Εγω Νικ, αγορασα συσκευη απο ΜΜ (Μαρουσι),

Παιρνω τηλ πανω στη βδομαδα οτι θελω να το δωσω πισω και να παρω το max και λεει ο πωλητης οτι απο την στιγμη που το ενεργοποιησα (icloud, itunes κτλ) μου λεει οτι δεν δεχεται το ΜΜ αλλαγη.

Βεβαια επειδη ειχα ηδη βρει τροπο εκανα μεταβαση απο xs σε xsmax με ανταλλαγη, αλλιως ημουν ετοιμος να παω απο εκει και να παιξω μπουνιες,,,

Τι ισχυει τελικα? Απο istorm που εχω φιλο και ρωτησα μου ειχε πει οτι αν το πας πισω, πριν το 15νθημερο ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν...

Οι τυποι ομως στο media markt, με προφαση οτι δεν ισχυει η εγγυηση αφου ενεργοποιηθηκε απο εμενα και ετσι δεν μπορουν να το διαθεσουν στον επομενο αγοραστη, ειπαν οτι δεν το δεχονται πισω...

Και φαντασου οτι τους λεω οτι απλα μετανιωσα το xs και θελω να παρω το max και να τους πληρωσω τη διαφορα, χωρις ναχει θεμα το xs...

Καλημερα 

#915   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2018 - 09:10

Την καλημερα μ σε ολους ες σας και καλη παρασκευη να εχουμε iPhone Xs / Xs Max θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να περασω τις φωτογραφιες μου στον επιτραπεζιο υπολογιστη μου ή στο Apple Mac Mini και να τις αποθηκευω εκει για να φαινονται κιολας ; Ή θα μπω απο το icloud μου πως γινεται αυτο ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες