Ανήκω σε αυτούς που δεν γνώριζαν για το δικαίωμα υπαναχώρησης στις online αγορές και ενημερώθηκα εδώ στο φόρουμ. Υπάρχει κάποιος που αγόρασε κινητό από κάποιο online κατάστημα και μετά από μερικές ημέρες το επέστρεψε πίσω ενώ το είχε χρησιμοποιήσει; Θα με ενδιάφερε πρακτικά να μάθω ποια καταστήματα τηρούνε το νόμο χωρίς να δυσκολεύουν τον πελάτη. Δεν έχω διάθεση να ενημερώνω εγώ για τον νόμο στο κάθε κατάστημα ούτε να κάνω καυγά. Όποιος μπορεί να μου κάνει 1-2 προτάσεις (έστω και με pm) θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ.
![Φωτογραφία](http://www.iphonehellas.gr/forum/uploads/profile/photo-thumb-21561.jpg?_r=1539078983)
Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 28/10/2018 - 15:53
Ad
Δημοσίευση 28/10/2018 - 16:37
Ανήκω σε αυτούς που δεν γνώριζαν για το δικαίωμα υπαναχώρησης στις online αγορές και ενημερώθηκα εδώ στο φόρουμ. Υπάρχει κάποιος που αγόρασε κινητό από κάποιο online κατάστημα και μετά από μερικές ημέρες το επέστρεψε πίσω ενώ το είχε χρησιμοποιήσει; Θα με ενδιάφερε πρακτικά να μάθω ποια καταστήματα τηρούνε το νόμο χωρίς να δυσκολεύουν τον πελάτη. Δεν έχω διάθεση να ενημερώνω εγώ για τον νόμο στο κάθε κατάστημα ούτε να κάνω καυγά. Όποιος μπορεί να μου κάνει 1-2 προτάσεις (έστω και με pm) θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ.
Πραγματικα αυτο το πραγμα τις τελευταιες μερες εχει κουρασει παρα πολυ !
Δημοσίευση 28/10/2018 - 16:44
Πραγματικα αυτο το πραγμα τις τελευταιες μερες εχει κουρασει παρα πολυ !
Συγγώμη τι κακό έχει να ρωτάμε;
Παραθέτω όρο χρήσης απο κατάστημα και πες μου άν μπερδεύει τον καταναλωτή
" Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση άθικτο κλειστό και σφραγισμένο από τον κατασκευαστή. Θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει, και σε περίπτωση αντικαταβολής θα σας ζητήσουμε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού για να σας επιστέψουμε την αξία του."
Τελικά μπορούμε να το δοκιμάσουμε ή οχι ;
Τελευταία επεξεργασία από: rms, 28/10/2018 - 16:45
Δημοσίευση 28/10/2018 - 16:51
ρε παιδιά έλεος πρέπει να γυρίσει κάποιος 10 σελίδες πίσω για να βρει απόψεις επι του τίτλου του θέματος.!!!!
Δημοσίευση 28/10/2018 - 16:58
Καλησπέρα
ρε παιδιά έλεος πρέπει να γυρίσει κάποιος 10 σελίδες πίσω για να βρει απόψεις επι του τίτλου του θέματος.!!!!
Δηλαδή τι κακό έχει να ζητήσουμε 1-2 προτάσεις μαγαζιών;
Πρέπει να αγοράζουμε και να κάνουμε καβγά για να εφαρμόσει κάποιος τον νόμο;
Δημοσίευση 28/10/2018 - 17:01
Δηλαδή τι κακό έχει να ζητήσουμε 1-2 προτάσεις μαγαζιών;
Πρέπει να αγοράζουμε και να κάνουμε καβγά για να εφαρμόσει κάποιος τον νόμο;
Υπαρχει σχετικο θεμα πιο πισω !! Φτανει πια με αυτο !!!! ΚΟΥΡΑΣΕ !!!! ΕΛΕΟΣ
Δημοσίευση 28/10/2018 - 17:05
Υπαρχει σχετικο θεμα πιο πισω !! Φτανει πια με αυτο !!!! ΚΟΥΡΑΣΕ !!!! ΕΛΕΟΣ
Δηλαδή κακό ειναι να αναφέρει κάπιος εμπειρία απο κατάστηματα που σεβάστηκαν το νόμο; Το διάβασα νομίζω όλο το τοπικ και δεν μπορώ να βρώ.
Το σταματάω αλλά είναι το λιγότερο παράλογο να απαγορεύεται με τέτοιο τρόπο κάποιος να πάρει πληροφορία για αξιόπιστα μαγαζία που εφαρμόζουν τον νόμο
Τελευταία επεξεργασία από: rms, 28/10/2018 - 17:15
Δημοσίευση 28/10/2018 - 17:29
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 28/10/2018 - 18:07
Αν έχεις πρόβλημα με μαγαζιά που δεν εφαρμόζουν το νόμο απευθυνσου στον συνήγορο του καταναλωτή. Τι να σου πει το φορουμ;
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Απαντώ επειδή ρωτήθηκα μιας και είχα σκοπό να σταματήσω αφού ενοχλεί τόσους πολλούς. Θα μπορούσε κάποιος να μου ένα μαγαζί που σεβάστηκε το νόμο ώς πρόταση για την επόμενη αγορά μου. Επειδή στην Ελλάδα που ζούμε νόμος υπάρχει αλλά δεν εφαρμόζεται πάντα, απλά ζητούσω προσωπική εμπειρία κάποιου απο κάποιο κατάστημα που δεν ταλαιπωρεί τον καταναλωτή.
Τελευταία επεξεργασία από: rms, 28/10/2018 - 18:08
Δημοσίευση 28/10/2018 - 21:46
Απαντώ επειδή ρωτήθηκα μιας και είχα σκοπό να σταματήσω αφού ενοχλεί τόσους πολλούς. Θα μπορούσε κάποιος να μου ένα μαγαζί που σεβάστηκε το νόμο ώς πρόταση για την επόμενη αγορά μου. Επειδή στην Ελλάδα που ζούμε νόμος υπάρχει αλλά δεν εφαρμόζεται πάντα, απλά ζητούσω προσωπική εμπειρία κάποιου απο κάποιο κατάστημα που δεν ταλαιπωρεί τον καταναλωτή.
στο θέμα που γράφεις αφορά εντυπώσεις από Xs & Xs max
Δημοσίευση 28/10/2018 - 23:12
Δεν έχω λόγια απλά.
Θήκη και τζαμακια αύριο επιτόπου.
Δημοσίευση 29/10/2018 - 07:09
Καλορίζικο το εργαλείοΜόλις μου φέρανε ένα Iphone xs max 512gb silver από Ντουμπάϊ.
Δεν έχω λόγια απλά.
Θήκη και τζαμακια αύριο επιτόπου.
![:)](http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_emoticons/default/smile.png)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 29/10/2018 - 08:49
Καλορίζικο το εργαλείο
είχα διαβάσει οτι τα iPhone από Ντουμπάϊ δεν δουλεύει το FaceTime υσχυει ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εντυπώσεις?Σήμα κ lte ;
Τελευταία επεξεργασία από: Phaethon77, 29/10/2018 - 08:50
Δημοσίευση 29/10/2018 - 09:08
Δημοσίευση 29/10/2018 - 09:29
Πόσο χρονων είσαι παλικάρι μου? 10?
Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς από ότι σου λένε όλοι οι προηγούμενοι...?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες