Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#976   rms

rms

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/10/2018 - 09:39

Πόσο χρονων είσαι παλικάρι μου? 10?

Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς από ότι σου λένε όλοι οι προηγούμενοι...?

Κάτι παραπάνω απο 10 παλικάρι μου. Και τι μου είπαν οι προηγούμενοι να καταλάβω;; ;

Το να δακτυλοδείχνουμε τα παράνομα καταστήματα και να λέμε στον καταναλωτή να πάει να βρεί το δίκιο του μόνος του όλοι μπορούμε να το κάνουμε!

Δεν είδα ούτε έναν να προτείνει ένα μαγαζί που δεν του δημιούργησε επι της πράξης πρόβλημα. Το μόνο που είδα είναι να λένε οι προηγούμενοι το θεωρητικό του νόμου και όποιος δεν βρεί το δίκιό του να τρέξει στον συνήγορο του καταναλωτή. 

Να σου δώσω ένα ανάλογο παράδειγμα. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε συγκεκριμένους κλειστούς χώρους εστιατορίων. Ρωτάω να μάθω ένα εστιατόριο που σέβεται το νόμο για να πάω με την οικογένεια μου και η απάντηση του φόρουμ είναι να μου δείχνει το νόμο και να καλώ την αστυνομία σε όποιον δεν τον εφαρμόζει.

Τελευταία επεξεργασία από: rms, 29/10/2018 - 09:40

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#977   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2018 - 09:55

Όλες οι μεγάλες αλυσίδες το τηρούν χωρίς πολλά πολλά. Τα οικογενειακά καταστήματα τύπου Σκρουτζ θέλει καταγγελία και μετά σου επιστρέφουν οι ίδιοι τα χρήματα στην πόρτα σου.

#978   rms

rms

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2018 - 10:03

Όλες οι μεγάλες αλυσίδες το τηρούν χωρίς πολλά πολλά. Τα οικογενειακά καταστήματα τύπου Σκρουτζ θέλει καταγγελία και μετά σου επιστρέφουν οι ίδιοι τα χρήματα στην πόρτα σου.

Σε ευχαριστώ πολύ! :)

#979   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 29/10/2018 - 13:52

Κάτι παραπάνω απο 10 παλικάρι μου. Και τι μου είπαν οι προηγούμενοι να καταλάβω;; ;

Το να δακτυλοδείχνουμε τα παράνομα καταστήματα και να λέμε στον καταναλωτή να πάει να βρεί το δίκιο του μόνος του όλοι μπορούμε να το κάνουμε!

Δεν είδα ούτε έναν να προτείνει ένα μαγαζί που δεν του δημιούργησε επι της πράξης πρόβλημα. Το μόνο που είδα είναι να λένε οι προηγούμενοι το θεωρητικό του νόμου και όποιος δεν βρεί το δίκιό του να τρέξει στον συνήγορο του καταναλωτή. 

Να σου δώσω ένα ανάλογο παράδειγμα. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε συγκεκριμένους κλειστούς χώρους εστιατορίων. Ρωτάω να μάθω ένα εστιατόριο που σέβεται το νόμο για να πάω με την οικογένεια μου και η απάντηση του φόρουμ είναι να μου δείχνει το νόμο και να καλώ την αστυνομία σε όποιον δεν τον εφαρμόζει.

Αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι εσύ και 2-3 ακόμη έχετε γεμίσει ένα τοπικ που αφορά στις εντυπώσεις των κατόχων iphone xs/xsmax με διάφορες ερωτήσεις που ΔΕΝ έχουν σχέση με το τόπικ αυτό!!!10 σελίδες τώρα παρακολουθούμε διαξιφισμούς για τον αν ισχύει και πως το δικαίωμα υπαναχώρησης πώλησης, για το ποια μαγαζιά δίνουν doa ή όχι και ποια τηρούν τη νομοθεσία και πως...Και μάλιστα από άτομα που όχι μόνο δεν έχουν το τηλέφωνο αλλά ρωτάνε για την περίπτωση που το πάρουν και παρουσιάσει πρόβλημα ..όταν και αν και άμα... Ας αλλάξει ο mod τον τίτλο σε "εντυπώσεις xs/xsmax και ότι να 'ναι",  να ρωτήσω και εγώ κάποιον άλλον κάτοχο xs max αν στα κεφτεδάκια βάζει άνηθο !!! Νίκο με όλη την εκτίμηση και χωρίς καμία διάθεση για παρατήρηση νομίζω ότι πρέπει να σβήσεις και άλλα ποστ και να μην απαντάς σε ότι άσχετο για να μην υπάρχει συνέχεια από ορισμένους (αναφέρομαι στα ποστ με το δικαίωμα υπαναχώρησης).

#980   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 29/10/2018 - 15:46

Την καλημερα μ σε ολους ες σας και καλη παρασκευη να εχουμε iPhone Xs / Xs Max θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να περασω τις φωτογραφιες μου στον επιτραπεζιο υπολογιστη μου ή στο Apple Mac Mini και να τις αποθηκευω εκει για να φαινονται κιολας ; Ή θα μπω απο το icloud μου πως γινεται αυτο ;

Καποιος να μ απαντησει ;

#981   kchris298

kchris298

iPH User

• 159 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:kchris298

Δημοσίευση 29/10/2018 - 15:56

Παιδιά καλησπέρα επιτέλους με πήραν από public να πάω να παραλάβω το xs max 64αρι σε space gray που είχα παραγγείλει εντυπώσεις μόλις το παραλάβω τώρα δεν μένει και το ρολόι που έχω παραγγείλει και θα είμαι κομπλέ.

#982   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 29/10/2018 - 20:17

Μου κάνει ένα θέμα και δεν ξέρω αν φταίει το τηλέφωνο η η Cosmote.

Όταν φεύγω από WiFi και είμαι έξω με δεδομένα μόλις πάω να μπω πχ σε μια ιστοσελίδα αφού πατήσω enter κάνει αρκετή ώρα να ξεκινήσει να λαμβάνει δεδομένα.Μετα από λίγο όμως με το που ξεκινάει πάει άψογα.Γενικα στα να καθυστερεί την αποστολή και λήψη δεδομένων.Σα να θέλει σπρώξιμο αλλά μετά πάει jet.Το ίδιο ισχύει και με τις εφαρμογές που θέλουν Ίντερνετ.

Έχετε υπόψη τι μπορεί να φταίει ?

Ευχαριστώ.

#983   dgeorge4

dgeorge4

iPH Enthousiast

• 489 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 29/10/2018 - 20:28

Το χω πάθει και γω παλιότερα, το θέμα είναι ότι είχα απογοητευτεί και τελικά έφτιαξε μόνο του. Μήπως έχεις COSMOTE τέλειο σήμα στο σπίτι; Τα δεδομένα τα έχεις σε 4G;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#984   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2018 - 20:37

Δουλεύουν όλα κανονικότατα. Και το 4G και το FaceTime. Model A2101

Απο dubai κ δουλεύει το facetime?
:)

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#985   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 29/10/2018 - 20:37

Όταν φεύγω από WiFi και είμαι έξω με δεδομένα μόλις πάω να μπω πχ σε μια ιστοσελίδα αφού πατήσω enter κάνει αρκετή ώρα να ξεκινήσει να λαμβάνει δεδομένα.Μετα από λίγο όμως με το που ξεκινάει πάει άψογα.Γενικα στα να καθυστερεί την αποστολή και λήψη δεδομένων.Σα να θέλει σπρώξιμο αλλά μετά πάει jet.Το ίδιο ισχύει και με τις εφαρμογές που θέλουν Ίντερνετ.

Ευχαριστώ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το είχα αναφέρει και πιο πίσω και μου είπαν μα κάνω επαναφορά δικτύου. Την έκανα αλλά τίποτα. Έκανα hard reset πάλι τίποτα.
Περιμένω αναβάθμιση μήπως και στρώσει αλλιώς το έστειλα για σέρβις

#986   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2018 - 20:49

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το είχα αναφέρει και πιο πίσω και μου είπαν μα κάνω επαναφορά δικτύου. Την έκανα αλλά τίποτα. Έκανα hard reset πάλι τίποτα.

Δε νομίζω να είναι θέμα σέρβις...Και εσυ Cosmote?Μου το κάνει και σε 3g και σε 4g.

#987   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 29/10/2018 - 21:06

Ευχαριστώ.

1. Tap Settings.
  2. Tap Safari.
  3. Tap Advanced.
  4. Tap Website Data.
  5. Select the option to Remove All Website Data.     

You're welcome  :)

#988   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2018 - 21:19

• Tap Settings.
  • Tap Safari.
  • Tap Advanced.
  • Tap Website Data.
  • Select the option to Remove All Website Data.     
You're welcome  :)
Δυστυχως δεν...παραθέτω και βίντεο τι ακριβώς κάνει https://youtu.be/VtGQzdWiQ_c

#989   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 29/10/2018 - 21:23

Εκανες επανεκκινηση μετα; 

Την πρωτη φορα επειτα απο το reset αργει να φορτωσει, αλλα μετα παει γρηγορα.

Επισης, αν ειχες περασει iOS12 beta, τσεκαρε τα Safari experimental features. Πρεπει να ειναι ενεργο μονο το ServiceWorkers.

#990   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2018 - 21:25

Δε νομίζω να είναι θέμα σέρβις...Και εσυ Cosmote?Μου το κάνει και σε 3g και σε 4g.

Εμένα μου το κάνει σε wifi και επειδή βαριέμαι να περιμένω, πατάω στην διεύθυνση και αμέσως go και εμφανίζεται τόσο γρήγορα σαν να ήταν αποθηκευμένη η σελίδα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες