Το έχω παρατηρήσει κ γω αυτό που λες κάποιες φορές . Πιο πολύ πρόβλημα της εφαρμογής μου κάνει
Sent from my iPhone XS
Μακάρι να είναι. Πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος με τη συνδεσιμότητα σε iOS 12
Δημοσίευση 07/11/2018 - 14:37
Το έχω παρατηρήσει κ γω αυτό που λες κάποιες φορές . Πιο πολύ πρόβλημα της εφαρμογής μου κάνει
Sent from my iPhone XS
Δημοσίευση 07/11/2018 - 17:59
Δημοσίευση 07/11/2018 - 23:18
Δημοσίευση 07/11/2018 - 23:34
Ηθελα να ενημερώσω τους κατόχους iPhone X και XS με κοσμοτε που είχαν πρόβλημα με το Ίντερνετ : πριν 2 μέρες μίλησα με μια κοπέλα γνωστή μου και έγραψε πραγματικά μια έκθεση αναλυτικότατη σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Σήμερα με κάλεσαν και μου είπαν ότι ήδη έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα το οποίο μπορώ να επιβεβαιώσω . Πολύ καλά νέα λοιπόν !
Δημοσίευση 07/11/2018 - 23:42
Σε ευχαριστω μόλις το δοκίμασα κ μεχρι στιγμης δν μου κανει καμια καθυστερηση οπως πριν στο φορτωμα απο 3G ή 4G αν αναφερεσαι σε αυτο φυσικά.Ακομα οταν το ξυπναω.So far so good ,γιατι ηταν πραγματικα ενοχλητικο.Ηθελα να ενημερώσω τους κατόχους iPhone X και XS με κοσμοτε που είχαν πρόβλημα με το Ίντερνετ : πριν 2 μέρες μίλησα με μια κοπέλα γνωστή μου και έγραψε πραγματικά μια έκθεση αναλυτικότατη σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Σήμερα με κάλεσαν και μου είπαν ότι ήδη έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα το οποίο μπορώ να επιβεβαιώσω . Πολύ καλά νέα λοιπόν !
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 07/11/2018 - 23:43.
Δημοσίευση 08/11/2018 - 01:17
Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις λίγο πιο πάνω στο νήμα θα σου λυνόταν η απορία.Ποιο ήταν το πρόβλημα ακριβώς;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 08/11/2018 - 02:15
Αν είδες πιο πάνω έγραψα ότι κάπου το έχασα...Οταν είσαι από WiFi και γυρνάς σε 3g καθυστερεί κάποια δευτερόλεπτα κάτι τέτοιο νομίζω κατάλαβα...απλα ρωτάω για να δω αν είναι αυτό που κατάλαβα ή όχι γιατί εμένα μου κάνει κάτι άλλο...κ θα μπορούσες απλα να απαντήσεις από το να πεις την σαχλαμάρα σου...έχετε γεμίσει το post με πράγματα ανούσια το διαβάζω από τη μέρα που δημιουργήθηκε...κ βρίσκεται ο κάθε εξυπνάκιας κ ειρωνικός σαν εσένα να κάνουνε κάθε post “βίδες”...και να έχουμε φτάσει στις 1200+ δημοσιευσεις για το ποιος την λέει σε ποιον,αντί απλα να βοηθάει ο ένας τον άλλον άμεσα...από κριτική εδώ μέσα άλλο τιποτα...μην περιμένεις κ απάντηση ότι κ να γράψεις...κ συγγνώμη κ στα υπόλοιπα παιδιά που αναγκάζονται να με βλέπουν κ εμένα να γίνομαι σαν όλους αυτούς που «καταστρέφουν» κάθε post...Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις λίγο πιο πάνω στο νήμα θα σου λυνόταν η απορία.
Τελευταία επεξεργασία από: liodim, 08/11/2018 - 02:16.
Δημοσίευση 08/11/2018 - 10:33
Αν είδες πιο πάνω έγραψα ότι κάπου το έχασα...Οταν είσαι από WiFi και γυρνάς σε 3g καθυστερεί κάποια δευτερόλεπτα κάτι τέτοιο νομίζω κατάλαβα...απλα ρωτάω για να δω αν είναι αυτό που κατάλαβα ή όχι γιατί εμένα μου κάνει κάτι άλλο...κ θα μπορούσες απλα να απαντήσεις από το να πεις την σαχλαμάρα σου...έχετε γεμίσει το post με πράγματα ανούσια το διαβάζω από τη μέρα που δημιουργήθηκε...κ βρίσκεται ο κάθε εξυπνάκιας κ ειρωνικός σαν εσένα να κάνουνε κάθε post “βίδες”...και να έχουμε φτάσει στις 1200+ δημοσιευσεις για το ποιος την λέει σε ποιον,αντί απλα να βοηθάει ο ένας τον άλλον άμεσα...από κριτική εδώ μέσα άλλο τιποτα...μην περιμένεις κ απάντηση ότι κ να γράψεις...κ συγγνώμη κ στα υπόλοιπα παιδιά που αναγκάζονται να με βλέπουν κ εμένα να γίνομαι σαν όλους αυτούς που «καταστρέφουν» κάθε post...
Μπράβο σου...είσαι ο καλύτερος!
Καταρχας δεν σε ειρωνευτηκα.Αν βαριεσαι να διαβαζεις και θες μασημενη τροφη δε φταιω εγω.Εκατσες εγραψες ενα κατεβατο επειδη σου ειπα κατσε διαβασε παραπανω.
Α και τα ποστ καταστρεφονται οταν επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια σε τοσες σελιδες.
Δημοσίευση 08/11/2018 - 14:54
Αν είδες πιο πάνω έγραψα ότι κάπου το έχασα...Οταν είσαι από WiFi και γυρνάς σε 3g καθυστερεί κάποια δευτερόλεπτα κάτι τέτοιο νομίζω κατάλαβα...απλα ρωτάω για να δω αν είναι αυτό που κατάλαβα ή όχι γιατί εμένα μου κάνει κάτι άλλο...κ θα μπορούσες απλα να απαντήσεις από το να πεις την σαχλαμάρα σου...έχετε γεμίσει το post με πράγματα ανούσια το διαβάζω από τη μέρα που δημιουργήθηκε...κ βρίσκεται ο κάθε εξυπνάκιας κ ειρωνικός σαν εσένα να κάνουνε κάθε post “βίδες”...και να έχουμε φτάσει στις 1200+ δημοσιευσεις για το ποιος την λέει σε ποιον,αντί απλα να βοηθάει ο ένας τον άλλον άμεσα...από κριτική εδώ μέσα άλλο τιποτα...μην περιμένεις κ απάντηση ότι κ να γράψεις...κ συγγνώμη κ στα υπόλοιπα παιδιά που αναγκάζονται να με βλέπουν κ εμένα να γίνομαι σαν όλους αυτούς που «καταστρέφουν» κάθε post...
Μπράβο σου...είσαι ο καλύτερος!
Δημοσίευση 08/11/2018 - 15:22
Δημοσίευση 08/11/2018 - 15:29
Ηλία τέλος φίλε ας μείνουμε στο θεμα.Λες σε κάποιον που έχει 3216 μηνύματα,πως να βοηθάει εδώ μέσα κάποιον άμεσα;έχεις διαβάσει το ποσο κόσμο έχει βοηθήσει πριν του κανεις αυτή την παρατήρηση ;δεν θα επεκταθώ περισσότερο αλλά σχόλια περί σαχλαμαρας,βίδες ,ανούσια πράγματα κτλ με φουντώνουν.....Ας μαζευτούμε όλοι μας λιγουλακι.
Δημοσίευση 08/11/2018 - 17:08
Τελευταία επεξεργασία από: emminad1925, 08/11/2018 - 17:09.
Δημοσίευση 08/11/2018 - 17:11
Αξίζει μετάβαση σε xs από 7 plus?
Δημοσίευση 08/11/2018 - 17:13
Αν δε σε έχει βολέψει το μέγεθος του plus, πηγαίνεις στο μικρό, ειδάλλως θα σου φανεί μικρό το απλό Xs. Ότι είναι αναβάθμιση, είναι.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 08/11/2018 - 17:16
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες