![Φωτογραφία](http://www.iphonehellas.gr/forum/uploads/profile/photo-thumb-21561.jpg?_r=1539078983)
Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις
#1441
Δημοσίευση 23/11/2018 - 19:30
Ad
#1442
Δημοσίευση 23/11/2018 - 22:20
Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 23/11/2018 - 22:25
#1443
Δημοσίευση 23/11/2018 - 23:03
Ρε παιδιά καλησπέρα έχω το Xs max Και παρατήρησα κάτι όταν το κρατάω ανάποδα με την οθόνη προς τα κάτω στο χέρι μου και πιέζω πίσω στην περιοχή που είναι το μήλο κάνει ένα τσακ τσακ ανεπαίσθητο αλλά ακούγεται σαν σπρώχνετε προς τα μέσα σαν να έχει κάποιο κενό ενώ στο κάτω μέρος εκεί που γράφει iPhone δεν το κάνει. Παρατήρησατε αν το κάνει και σε εσάς σε κανέναν σε κανέναν άλλον.
Μόνο τα max όλα σχεδόν το κάνουν τα έλεγα κ με κορόιδευαν
#1444
Δημοσίευση 23/11/2018 - 23:13
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
#1445
Δημοσίευση 23/11/2018 - 23:14
Και γιατί να είναι πρόβλημα αν ακούγεται να υπάρχει κενό....Εμένα δεν κάνει τίποτα αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να ζουλαει κανείς το κινητό... Κι γιατί να το κάνει ανάποδα;
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
#1446
Δημοσίευση 23/11/2018 - 23:26
Και γιατί να είναι πρόβλημα αν ακούγεται να υπάρχει κενό....
Δεν έψαχνα να βρω βλάβη με το ζόρι απλώς το έβγαλα από την θήκη και το γύρισα ανάποδα για να του καθαρίσω με το πανάκι την πλάτη και όπως το καθάρισα άκουσα αυτό το Τσικ Τσικ Τσικ καθώς το πίεζα για να το καθαρίσω ελαφρά και παρατήρησα ότι μου το κάνει στην περιοχή που είναι το μήλο. Σε όλα τα plus που είχα μέχρι τώρα σε κανένα δε μου έκανε στην πλάτη έτσι καθώς τα καθάριζα. Σημειωτέον ότι είχα και το 8 plus τελευταία. Δλδ Στο δικό σου αν στο έκανε δεν θα σε ενοχλούσε;
Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 23/11/2018 - 23:29
#1447
Δημοσίευση 23/11/2018 - 23:51
Μετά από μία μέρα χρήση της φωνητικής κλήσης (με χρήση Bluetooth AirPod) γυρίζει από μόνο του την γλώσσα της φωνητικής κλήσης στα Αγγλικά.
Πάω πάλι κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία για την αλλαγή γλώσσας σε Ελληνικά και μετά από κάποιες ώρες ξαναγυρνάει στα Αγγλικά μόνο του.
Τελευταία επεξεργασία από: sotzyg, 23/11/2018 - 23:52
#1448
Δημοσίευση 24/11/2018 - 00:32
Βλέπω αναφέρουν DOA στο site αλλά θέλω να μάθω αν ισχύει στην πράξη.
#1450
Δημοσίευση 24/11/2018 - 00:58
#1452
Δημοσίευση 24/11/2018 - 02:22
#1453
Δημοσίευση 24/11/2018 - 08:38
Δεν έψαχνα να βρω βλάβη με το ζόρι απλώς το έβγαλα από την θήκη και το γύρισα ανάποδα για να του καθαρίσω με το πανάκι την πλάτη και όπως το καθάρισα άκουσα αυτό το Τσικ Τσικ Τσικ καθώς το πίεζα για να το καθαρίσω ελαφρά και παρατήρησα ότι μου το κάνει στην περιοχή που είναι το μήλο. Σε όλα τα plus που είχα μέχρι τώρα σε κανένα δε μου έκανε στην πλάτη έτσι καθώς τα καθάριζα. Σημειωτέον ότι είχα και το 8 plus τελευταία. Δλδ Στο δικό σου αν στο έκανε δεν θα σε ενοχλούσε;
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να απευθυνθώ σε ορισμένους που κάνουν τους έξυπνους και λένε γιατί να το ζουλάς το κινητό και γιατί να το κάνει ανάποδα και γιατί έτσι και γιατί γιουβέτσι,,,,,,θέλω να μου απαντήσουν αυτοί οι κύριοι που έδωσαν 1500 + € και παρατηρούσαν κάτι παρόμοιο στο κινητό τους δεν θα τους ανησυχούσε; Ευχαριστώ !
Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 24/11/2018 - 08:42
#1454
Δημοσίευση 24/11/2018 - 09:44
Έχω ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με την φωνητική κλήση, συγκεκριμένα έχω επιλέξει γλώσσα «Ελληνικά» στην επιλογή φωνητικής κλήσης που έχει στις Ρυθμίσεις - Γενικά - Προσβασιμότητα - Πλευρικό κουμπί (η συγκεκριμένη επιλογή στην δική μου περίπτωση πρέπει να το κανείς δυο φορές την αλλαγή γλώσσας για να το γυρίσει στα Ελληνικά).
Μετά από μία μέρα χρήση της φωνητικής κλήσης (με χρήση Bluetooth AirPod) γυρίζει από μόνο του την γλώσσα της φωνητικής κλήσης στα Αγγλικά.
Πάω πάλι κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία για την αλλαγή γλώσσας σε Ελληνικά και μετά από κάποιες ώρες ξαναγυρνάει στα Αγγλικά μόνο του.
Και σε μένα το παρουσιάζει αυτό.
Θεωρώ ότι δεν είναι λάθος του λειτουργικού , αλλά κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιούμε στη καθημερινότητα , απλώς γυρνάει την γλώσσα στα αγγλικά.
Δεν έχω ανακαλύψει ποια εφαρμογή είναι αυτή. Το παρατηρώ όμως.
Έχω μια υποψία ότι κάτι κάνει το watch.
Έχεις συνδεδεμενο ρολόι και εσυ ;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
#1455
Δημοσίευση 24/11/2018 - 09:56
Απλά έτσι όπως το γράφουν:Γι' αυτό το λόγο είναι το DOA..
Εγώ καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να το στείλουν infoquest να ελεγθεί όποτε στο ενδιάμεσο θα έχεις μείνει χωρίς κινητό κτλ κτλ.DOA (Dead On Arrival)/DAP (Dead After Purchase)
Το phonegallery Store προστατεύει τις αγορές σας: Αγοράζοντας από το phonegallery Store οποιοδήποτε προϊόν, πέρα από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή, σας παρέχουμε επιπρόσθετα εγγύηση αντικατάστασης του σε περίπτωση DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν). Η εγγύηση DOA παρέχεται για έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Σε περίπτωση που κάποια συσκευή που αποκτήσατε από το κατάστημά μας είναι ελαττωματική εξ'αρχής, ισχύει η διαδικασία DOA / DAP.
- Η περίπτωση DOA (Dead on Arrival) αναφέρεται στην περίπτωση που η συσκευή ποτέ δεν τέθηκε σε λειτουργία λόγω εργοστασιακού ελαττώματος.
- Η περίπτωση DAP (Dead After Purchase) αναφέρεται στην περίπτωση που η συσκευή σταμάτησε να λειτουργεί λόγω κάποιου προβλήματος που παρουσίασε μόνη της, εντός των 7 ημερών.
2. Τις αποφάσεις σχετικά με το εάν κάποια συσκευή καλύπτεται ή όχι από την εγγύηση DOA / DAP, λαμβάνονται από το επίσημο τεχνικό τμήμα του εκάστοτε κατασκευαστή στην Ελλάδα. Σε καμία περίπτωση η διαδικασία DOA / DAP δεν αναγνωρίζεται, εάν δεν υπάρξει αντίστοιχη επίσημη έγγραφη επιβεβαίωση από το τεχνικό τμήμα του επίσημου κατασκευαστή. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τον έλεγχο της εκάστοτε συσκευής, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το τεχνικό τμήμα. Η εταιρεία μας Phonegallery Store , δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση υπάρξει στην διαδικασία ελέγχου.
3. Η εταιρεία μας Phonegallery Store , σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή επιστρέφει χρήματα, εάν δεν έχει προηγηθεί έλεγχος και αντίστοιχη έγγραφη επίσημη επιβεβαίωση του επίσημου κατασκευαστή, ότι βρίσκεται σε ισχύ το DOA / DAP.
Τελευταία επεξεργασία από: applyr, 24/11/2018 - 09:57
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες