Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 24/12/2018 - 19:30
Παρατήρησα όμως το εξής: Το Χ που είχα, όταν το άνοιγα το πρωί, bootαρε με το που πάταγα το πλαϊνό power button στιγμιαία. Σε αυτό , θέλει παρατεταμένο πάτημα περίπου 5-6 δευτερόλεπτα. Στα δικά σας πως είναι ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 24/12/2018 - 20:45
Δημοσίευση 24/12/2018 - 20:47
Καλοριζικο!!!Σήμερα πήρα το Χs.
Παρατήρησα όμως το εξής: Το Χ που είχα, όταν το άνοιγα το πρωί, bootαρε με το που πάταγα το πλαϊνό power button στιγμιαία. Σε αυτό , θέλει παρατεταμένο πάτημα περίπου 5-6 δευτερόλεπτα. Στα δικά σας πως είναι ;
Πάντως για μένα δεν υπάρχει λόγος να πάει κάποιος από το Χ στο Χs.Εκτος κι αν είναι το Max.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 24/12/2018 - 20:58
Πριν το αποκτησω και το βιωσω ελεγα σιγα μωρε την οθονη, ενταξει λιγο καλυτερη...
Η αληθεια ομως ειναι μια: τετοια χρωματα, τοσο ξεκουραστα και φυσικα δεν ξαναειδα.
Τς υπολοιπα ειναι οδοντοκρεμες, να χαμε να λεγαμε.
Ειναι συγκλονιστικη πραγματικα.
Το θεμα μου ειναι αλλο: χτες αμφιταλαντευομουν μεταξυ αυτου και του max και τελικα επελεξα αυτο ...το μικρο.
Ηδη πρεπει πολλες φορες να χρησιμοποιω και τα 2 χερια και μου φαινεται οκ..
Εσεις ειχατε τετοιο διλημμα;
Και οσοι πηγατε σε max πως το βολευετε το μεγεθος;
Προφανως δεν ειχα ποτε plus μοντελο και δεν εχει περασει ουτε μια μερα οποτε δεν ειμαι και ο πιο καταλληλος για να μιλαω...
Δημοσίευση 24/12/2018 - 21:04
Μεταβαση απο 6s σε xs.
Πριν το αποκτησω και το βιωσω ελεγα σιγα μωρε την οθονη, ενταξει λιγο καλυτερη...
Η αληθεια ομως ειναι μια: τετοια χρωματα, τοσο ξεκουραστα και φυσικα δεν ξαναειδα.
Τς υπολοιπα ειναι οδοντοκρεμες, να χαμε να λεγαμε.
Ειναι συγκλονιστικη πραγματικα.
Το θεμα μου ειναι αλλο: χτες αμφιταλαντευομουν μεταξυ αυτου και του max και τελικα επελεξα αυτο ...το μικρο.
Ηδη πρεπει πολλες φορες να χρησιμοποιω και τα 2 χερια και μου φαινεται οκ..
Εσεις ειχατε τετοιο διλημμα;
Και οσοι πηγατε σε max πως το βολευετε το μεγεθος;
Προφανως δεν ειχα ποτε plus μοντελο και δεν εχει περασει ουτε μια μερα οποτε δεν ειμαι και ο πιο καταλληλος για να μιλαω...
Έκανα αντίστοιχα την ίδια μετάβαση με σένα μόνο που είχα το 6s+ και πήγα στο Max. Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να πάω σε μικρότερο όσες φορές και αν έπιασα στα χέρια μου xs μου φάνηκε υπερβολικά μικρό και στον «όγκο» που έχει σαν συσκευή στα χέρια μου και σαν οθόνη κυρίως.. Είναι καθαρά θέμα συνήθειας και πως βολεύεται ο καθένας. Χρησιμοποιώ αρκετά και τα δυο χέρια και έχω συνηθίσει έτσι που ακόμη και μικρότερη συσκευή να μου δώσεις το ίδιο κάνω
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δημοσίευση 24/12/2018 - 21:07
Μόνο λίγο περίεργο το True Tone αλλά θα το συνηθίσω.
Τέλος να πω πως και το 6 s plus που με συντρόφευσε 3 χρόνια ίσως να είναι από τα καλύτερα και πιο πετυχημένα iPhone ever.
Δημοσίευση 24/12/2018 - 21:54
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δημοσίευση 24/12/2018 - 22:09
Δηλαδή δεν σου ανοίγει με στιγμιαίο πάτημα του κουμπιού ; Επίσης όταν ξεκίναγε , μου έκανε και ειδοποίηση με το led του φλας. Σε αυτό τίποτα ...Μετα την τελευταία αναβάθμιση θέλει κάποια δευτερόλεπτα! Δε χάλασε ο κόσμος. Άριστο το κινητό πάντως!
Δημοσίευση 24/12/2018 - 22:20
Αντίστοιχα στο κρεβάτι ξαπλωμένος κ με το χέρι ξέρω γω να κρύβει το μισό πρόσωπο, μια χαρά πιάνει.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 24/12/2018 - 22:52
Όταν οδηγάς καλύτερα που δεν ξεκλειδώνει γιατί απαγορεύεται. Κόλπο της apple είναι.Εγώ το μόνο που έχω παρατηρήσει, είναι πως όταν οδηγάω, δυσκολεύομαι να το ξεκλειδωσω. Σαν να μην κάνω κάτι καλά. Σαν να μην με βλέπει. Κ μιλάω όταν το έχω στο χέρι κ όχι σε καμία βάση.
Αντίστοιχα στο κρεβάτι ξαπλωμένος κ με το χέρι ξέρω γω να κρύβει το μισό πρόσωπο, μια χαρά πιάνει.
Δημοσίευση 24/12/2018 - 23:51
Όταν οδηγάς καλύτερα που δεν ξεκλειδώνει γιατί απαγορεύεται. Κόλπο της apple είναι.
Κ αν είμαι συνοδηγός;;;;
Δημοσίευση 25/12/2018 - 02:32
Από την άλλη αν θες αυτό με την οδήγηση το απενεργοποιεί να μην σε καταλαβαίνει.
Δημοσίευση 25/12/2018 - 08:52
Απλά αναφέρω σαν περιστατικό ότι τις περισσότερες φορές που οδηγάω με δυσκολεύει να το ξεκλειδωσω. Σαν να μην βλέπει τα μούτρα σωστά. Κ κάπως αργεί κιόλας.
Δημοσίευση 25/12/2018 - 10:52
Δημοσίευση 25/12/2018 - 13:29
Γιατί πρέπει να κοιτάς την κάμερα του κινητού και όχι να κοιτάς απλά προς αυτόΠαιδιά όχι. Δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ την λειτουργία οδήγησης. Δεν εννοώ αυτό φυσικά.
Απλά αναφέρω σαν περιστατικό ότι τις περισσότερες φορές που οδηγάω με δυσκολεύει να το ξεκλειδωσω. Σαν να μην βλέπει τα μούτρα σωστά. Κ κάπως αργεί κιόλας.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες