Για πραγματικό Fast Charging θες και USB-C to Lightning καλώδιο.
Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις
Ad
Δημοσίευση 14/01/2020 - 15:31
Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 16/01/2020 - 20:47
Σήμερα τελικά παρέλαβα και ήρθε με 13.2Μεγια
Πες μας αν σου είναι εύκολο με ποιο ios θα σου έρθει
Εκεί θα μείνει μάλλον για πάντα ...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 24/11/2020 - 22:26
Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω import τις φωτό απο το iPhone Xs max στο macbook pro 2009 και έχω την εντύπωση πως δεν μεταφέρονται οι 3D φωτό. Πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση? επίσης έχω μια υποψία πως δεν μπορώ να τις αντιγράψω και σε Pc...
Δημοσίευση 25/11/2020 - 09:53
Το El Capitan έχει. Μεταφέρει την κανονική φωτο στο Mac η καμία;Τι λειτουργικό στο Mac?
Για τις 3D θα τις μεταφέρεις σε κάποιο Cloud Drive για να παραμείνει το εφέ.
Δημοσίευση 25/11/2020 - 11:22
Ευχαριστώ Νίκο!Άλλαξε τότε απο ρυθμίσεις - Photos - Keep Originals χαμηλά.
Δημοσίευση 09/08/2023 - 18:17
Καλησπέρα στην παρέα. Έδωσα ένα iPhone XS Max στον πατέρα μου. Είναι το πρώτο του iPhone. Αποφάσισα να βάλω το δικό μου Apple ID. Βέβαια στην αρχή βάρεσαν κάποια SMS και κάποιες κλήσεις και στο δικό μου και στο XS Max, έκανα κάποιες ρυθμίσεις και σταμάτησε αυτό.
Γενικά θα ήθελα τη γνώμη σας επί του θέματος. Θέλω να αποφύγω να φτιάξω νέο Apple ID γιατί και mail έχω δώσει ένα δικό μου να έχει. Αλλά αν δεν γίνεται, θα τα φτιάξω.
Η βοήθεια λοιπόν που θέλω είναι κατά πόσο γίνεται να έχω ανεξάρτητη συσκευή με το ίδιο ID.
Σας ευχαριστώ
Δημοσίευση 09/08/2023 - 21:26
Καλησπέρα στην παρέα. Έδωσα ένα iPhone XS Max στον πατέρα μου. Είναι το πρώτο του iPhone. Αποφάσισα να βάλω το δικό μου Apple ID. Βέβαια στην αρχή βάρεσαν κάποια SMS και κάποιες κλήσεις και στο δικό μου και στο XS Max, έκανα κάποιες ρυθμίσεις και σταμάτησε αυτό.
Γενικά θα ήθελα τη γνώμη σας επί του θέματος. Θέλω να αποφύγω να φτιάξω νέο Apple ID γιατί και mail έχω δώσει ένα δικό μου να έχει. Αλλά αν δεν γίνεται, θα τα φτιάξω.
Η βοήθεια λοιπόν που θέλω είναι κατά πόσο γίνεται να έχω ανεξάρτητη συσκευή με το ίδιο ID.
Σας ευχαριστώ
φτιαξε ενα νεο μειλ για τον πατερα σου και φτιαξε καινουργιο apple id. Περασε και αυτο το μειλ μαζι με αυτο που χρησιμοποιει ηδη στο κινητο και περασε το και στο δικο σου κινητο για να δεις μηπως του ζητηθει τιποτα και δεν ξερει τι να κανει.Ανοιξε τους διακοπτες κανονικα του icloud ωστε να συγχρονιζει ο ανθρωπος τις δικες του επαφες, μηνυματα κλπ κλπ
Μην βασανιζεσαι αδικα με κοινα apple id
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες