Η iStorm περναει μονο το Belkin με μηχανημα προφανως.
Αφου παραλαμβανεις αυριο μην το ψαχνεις, πρακτικα ολα τα αλλα τζαμακια που ειναι ποιοτικα μονο μεσω ιντερνετικης παραγγελιας. Οποτε βαζεις Belkin και καθαρισες. Ειναι απο τα πολυ καλα tempered.
Δημοσίευση 12/10/2018 - 19:13
Η iStorm περναει μονο το Belkin με μηχανημα προφανως.
Αφου παραλαμβανεις αυριο μην το ψαχνεις, πρακτικα ολα τα αλλα τζαμακια που ειναι ποιοτικα μονο μεσω ιντερνετικης παραγγελιας. Οποτε βαζεις Belkin και καθαρισες. Ειναι απο τα πολυ καλα tempered.
Δημοσίευση 12/10/2018 - 19:22
μπορώ να έχω κάποια παραδείγματα παρακαλώ? Με ενδιαφέρει να το βρω κάπου άμεσα μιας και θα παραλάβω αύριο το κινητό.
Και μια άσχετη ερώτηση: οποιοδήποτε τζαμάκι και να πάρω μπορώ να πάω σε κάποιο από τα μαγαζιά που έχουν το μηχάνημα κ να ζητήσω να μου το περάσουν?
Μόνο αφού το βιάζεσαι σε Belkin.
Οι εναλλακτικές καλύτερες επιλογές, iMOS, Tethys, iCarez, Baseus, Orzly.
Δημοσίευση 13/10/2018 - 01:36
μπορώ να έχω κάποια παραδείγματα παρακαλώ? Με ενδιαφέρει να το βρω κάπου άμεσα μιας και θα παραλάβω αύριο το κινητό.
Και μια άσχετη ερώτηση: οποιοδήποτε τζαμάκι και να πάρω μπορώ να πάω σε κάποιο από τα μαγαζιά που έχουν το μηχάνημα κ να ζητήσω να μου το περάσουν?
Δημοσίευση 13/10/2018 - 01:39
Μα το iStorm διαθέτει επίσημο service της Apple . Υποχρεωμένο είναι όπως και κάθε εξουσιοδοτημένο Apple Premium Service
Και τα Media Markt δεν τα λες και ότι ναναι . Προμηθεύουν τα τηλέφωνα του επίσημου εισαγωγέα της Apple στη Ελλάδα
Δημοσίευση 13/10/2018 - 01:39
Συγγνωμη δηλαδη εσυ θελεις να παρεις τζαμακι απτο αλιεξπρες και μετα να πας στο πλαισιο να στο βαλουν;.... ενταξει η γλιτσα εχει και ενα οριο....
Δημοσίευση 13/10/2018 - 01:43
Σε παρακολουθω εσενα εδω και 2-3 μερες και το παιζεις παρα πολυ εξυπνος ! Το παιδι εκανε μια ερωτηση , αν δεν σαρεσει μν απαντας !
Τελευταία επεξεργασία από: Franjelisco, 13/10/2018 - 01:44
Δημοσίευση 13/10/2018 - 01:45
Μα πες μου εσυ, αν δουλευες στο πλαισιο και ερχοταν πελατης που δεν ειχε αγορασει ουτε το κινητο ουτε φυσικα το τζαμακι απο σενα θα του το τοποθετουσες; Και γιατι, θα το κανεις για το loyalty του πελατη που δεν αξιωθηκε να δωσει 5 ευρω να παρει το τζαμακι απο σενα και προφανως αμα του τον κανεις δε θα τον ξαναδεις και ποτε η για την ψυχη της μανας σου;
Δημοσίευση 13/10/2018 - 01:52
Αν ειναι τιποτα περιεργοι σαν εσενα , πολυ δυσκολα !
Δημοσίευση 13/10/2018 - 02:26
Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 13/10/2018 - 02:29
Δημοσίευση 13/10/2018 - 03:59
Εσυ προσωπικα, θα το κανες; Δεν απαντας! Θα επαιρνες ευθυνη να τοποθετησεις ενα προιον που δεν εμπορευεσαι καν, που αν το στραβοβαλεις, το χαλασεις, αφησει φουσκαλες μπορει και να στην πει ο αλλος, αμα βολταρει γυρω γυρω ο μανατζερ σου και σε δει να βαζεις ασχετο τζαμακι να σου πει φιλε μεταβολη και οπως εισαι στελνεις βιογραφικο στο αλιεξπρες. Ε οχι ρε φιλε, ειναι θεμα τιμης δηλαδη .... να σαι κλασικος λεκες ελληνας που θα πεινασει τρεις μηνες για να μπορεσει να παρει αηφον απο μια τρυπα στην ομονοια αλλα οχι σε τετοιο βαθμο... δηλαδη μια αιδως να υπαρχει καπου καπου ...
Δημοσίευση 13/10/2018 - 07:06
Ε ναι, μα αμα τα πηρες απτο μιντια γιατι δεν πας στο μιντια να το φτιαξουν; Αυτο λεω, τα αγοραζετε απο οπου να ναι αλλα οταν εχετε προβλημα τσουπ στην ιστορμ, τσουπ στην ντοκιου, τσουπ στην ισυστεμ.... αλλα να πατε να αγορασετε απο εκει ουτε λογος ...
Δημοσίευση 13/10/2018 - 08:05
Ρε παλικαρι...
Μπηκες σαν το αλεξιπτωτο, ποσταρεις και κραζεις.
Δηλ ολοι απο istorm θα αγοραζουμε?
Μετοχες εχεις ή εισαι ασχετος!
Απο την στιγμη που τα δινει η isystem σε κοσμοτε, βοντα, wind ,κωτσοβολο media m, σαν επισημους retailers, λες να περιμενουν εσενα να πεις την ατακα σου για τις επιστροφες?
Επειδη γενικα εχω χρονακια στο χωρο σου λεω οτι ακομη και στο εξωτερικο με τα apple store, εννοειτε τα δινουν και σε αλλες επισημες αλυσιδες. Και εννεοιτε μετα πηγαινουν ολοι στα apple store και ας εχουν αγορασει πχ απο vodafone uk ή orange
Ο ελεγχος επισκευης εδω γινεται απο info, , docu, istorm και isystem
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ- ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ μαγκα μου ΟΛΛΑΝΔΙΑ οταν χρειαστει αντικατασταση...
Οποτε ασε τις εξυπναδες «απο εκει που το αγορασες να πας να στο φτιαξουν» και παρε κανα τηλεφωνο να ρωτησεις και στον επισημο εισαγωγεα isystem αν δεχονται απο βοντα, κοσμοτε κτλ τα iphone για το τσεκαρισμα
Αντε τσουπ τωρα πρωι πρωι
Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 13/10/2018 - 08:07
Δημοσίευση 13/10/2018 - 08:45
Μία διόρθωση ο επίσημος εισαγωγέας είναι η Isquare Στο Κηφισό! Το έχει γραμμένο και με αυτοκολλητάκι επάνω στή ζελατίνα !http://www.isquare.gr/store/
Δημοσίευση 13/10/2018 - 08:47
Ε ναι, μα αμα τα πηρες απτο μιντια γιατι δεν πας στο μιντια να το φτιαξουν; Αυτο λεω, τα αγοραζετε απο οπου να ναι αλλα οταν εχετε προβλημα τσουπ στην ιστορμ, τσουπ στην ντοκιου, τσουπ στην ισυστεμ.... αλλα να πατε να αγορασετε απο εκει ουτε λογος ...
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 13/10/2018 - 08:50
Δημοσίευση 13/10/2018 - 09:20
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες