Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#781   cmak

cmak

iPH Addict

• 633 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 18/10/2018 - 13:12

ρε σεις, αυτό που με το στανιό κάτι πρέπει να το βγάλετε καλό το έχετε κοιτάξει? 

Ο καθένας μας είναι διαφορετικός (ευτυχώς) και ως εκ τούτου έχει διαφορετικές απόψεις, γούστα κτλ. Πως να το κάνουμε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#782   stifler

stifler

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@stiflerakos
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:MrJail

Δημοσίευση 18/10/2018 - 13:17

Σοβαρά ε; 
Πάμε να δούμε τι δικαιολόγησες. 
Θέλεις κινητό που να είναι αφημένο στο γραφείο και να βλέπεις τις ειδοποιήσεις: 

-Αν είναι το iPhone 8 etc... (προϊόντα Apple), θα είναι με παλιά αναλογία οθόνης και κουμπί εμπρός ---> ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ
-Αν έχεις το δαχτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη όπως σε Note 9, S9 plus, Mate 10 pro κλπ, θα πρέπει να σηκώσεις στο χέρι σου το τηλέφωνο και να βρεις τον τομέα επαφής ----> ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ
-Αν έχεις το δαχτυλικό in screen, δεν θα μπορείς να διαβάσεις καν ειδοποίηση, γιατί θα ξεκλειδώσει, άρα θα πρέπει να κατεβάσεις μπάρα ειδοποιήσεων. ----> ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ

Για τη συσκευή που υπονοείς, το Mate 20 Pro, θα μπορείς να μπεις σε τραπεζική εφαρμογή με το Face ID; Αν ναι, τότε μπράβο.

Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα ...
Ο καθένας έχει την άποψη του για τους δικούς του λόγους .
Anyway , δεν έχει ουσία η αντιπαράθεση μαζί σου όποτε ας μην γεμίσουμε το φόρουμ με αντιπαραθέσεις
Και μην ξεχνάς ότι ΠΑΝΤΑ είχα και θα έχω IPhone ως κυρία συσκευή και ότι η γνώμη μου για το 10s max δεν προήλθε από βίντεο στο YouTube , την έχω την συσκευή ...

#783   GiannisSot

GiannisSot

iPH Enthousiast

• 534 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2018 - 14:22

και ότι η γνώμη μου για το 10s max δεν προήλθε από βίντεο στο YouTube , την έχω την συσκευή ...

44247654_797616327249147_433867402137042

44240054_256930771675742_409645144226765

#784   kostasxan

kostasxan

iPH Addict

• 692 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/10/2018 - 22:11

Καλησπέρα σας ! Την Τρίτη παρέλαβα μόλις ενεργοποιήθηκε XS 64 space gray λογω γενεθλιων! Κατενθουσιασμένος !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#785   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 19/10/2018 - 00:23

Έχω dslr και βγάζω φωτογραφίες τις οποίες κινητό θα τις φτάσει μετά από δεκαετίες. Τις στέλνω μέσω Bluetooth στο iPhone και μια στις τόσες που θα ανεβάσω σε social όλοι κάθονται και χαζεύουν και θαυμάζουν με τα σχόλια τους. Και ας κάτσουν όλοι οι υπόλοιποι με τις σούπερ συσκευές τους να φιλτράρουν τα πρόσωπα τους και από ζόμπι να γίνονται πρίγκιπες και πριγκίπισσες μήπως πάρουν κανένα λαικ και τους αγαπήσουν

Έχω Nikon FX full frame με φακό νανοκρυστάλλων.

Η διαφορές στις φωτογραφίες είναι πλέον απειροελάχιστες, και σε συνδυασμό με την χαώδη διαφορά στη διαθεσιμότητα να αποτυπωθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο (πάντα έχω μαζί το iPhone, το δίκιλο της Nikon ποτέ), η φωτογράφιση με DSLR έχει καταστεί σχεδόν άχρηστη... πλην ορισμένων εξαιρέσεων απαιτητικών σεναρίων όπως σπορ ή γάμοι/βαφτίσεις.

Μια καλή φωτογραφία πιο πολύ εξαρτάται από την έμπνευση του φωτογράφου παρά από το εργαλείο που έχει στα χέρια του. Πλέον τα κινητά όπως το XS Max είναι αξιοπρεπέστατα.

Προσωπικά δε μου έχει κάνει κέφι ποτέ να ξανά βγάλω τη μηχανή μου.

———
Γκλίτσα από καρυδιά και ένα iPhone XS Max 256GB

#786   PanosK212

PanosK212

iPH Member

• 322 μηνύματα
  • Twitter:@paonskarav
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/10/2018 - 09:24

Καλημέρα. κάτοχος Xs max εδώ κ 2 βδομάδες κι ενώ νόμιζα είναι όλα καλα παρατήρησα ότι δεν βρίσκει εύκολα τα wifi δίκτυα μονο αν το πάω πολύ κοντα στο ρουτερ!! πέρα απ αυτό έχω κ apple watch κι ενώ με το 6s plus ήταν όλα καλα μεσα στο σπίτι ήταν συνεχεια συνδεμένα μεταξύ τους οπου κ να άφηνα το τηλ. τώρα μόλις βγω απ το δωμάτιο αποσυνδέεται κατευθείαν.. ξέρει κανεις τι φταίει ή τι μπορώ να κάνω;; έκανα reset network settings αλλα το ίδιο πάλι.. ετοιμάζω κι ένα restore. αλλιώς;; το πάω για έλεγχο; έχει πρόβλημα;

#787   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:26

Καλημέρα. κάτοχος Xs max εδώ κ 2 βδομάδες κι ενώ νόμιζα είναι όλα καλα παρατήρησα ότι δεν βρίσκει εύκολα τα wifi δίκτυα μονο αν το πάω πολύ κοντα στο ρουτερ!! πέρα απ αυτό έχω κ apple watch κι ενώ με το 6s plus ήταν όλα καλα μεσα στο σπίτι ήταν συνεχεια συνδεμένα μεταξύ τους οπου κ να άφηνα το τηλ. τώρα μόλις βγω απ το δωμάτιο αποσυνδέεται κατευθείαν.. ξέρει κανεις τι φταίει ή τι μπορώ να κάνω;; έκανα reset network settings αλλα το ίδιο πάλι.. ετοιμάζω κι ένα restore. αλλιώς;; το πάω για έλεγχο; έχει πρόβλημα;

Έτσι όπως τα λες πρέπει να έχει πρόβλημα ο δέκτης του WiFi σου.
Κάνε ένα backup σε υπολογιστή και μετά hard reset. Αν δεν έχεις την τελευταία ενημέρωση 12.01 πέρασε την με clean install και δες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με το WiFi. Αν εξακολουθείς και το έχεις πήγαινε το στο σέρβις.

#788   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:26

2ο post delete please.

Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 19/10/2018 - 10:27

#789   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:32

Ποιο iOS έχεις? Με το 12.0.1 διορθώθηκε ένα θέμα που υπήρχε, όντως, με το WiFi.

Καλό είναι επίσης, να πας με restore.

Τελευταία επεξεργασία από: gymsouda, 19/10/2018 - 10:35

#790   PanosK212

PanosK212

iPH Member

• 322 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:35

Έτσι όπως τα λες πρέπει να έχει πρόβλημα ο δέκτης του WiFi σου.
Κάνε ένα backup σε υπολογιστή και μετά hard reset. Αν δεν έχεις την τελευταία ενημέρωση 12.01 πέρασε την με clean install και δες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με το WiFi. Αν εξακολουθείς και το έχεις πήγαινε το στο σέρβις.

Ευχαριστώ για την απάντηση. το τσέκαρα στον ίδιο χώρο με το 6s plus κι ενώ βρίσκει 2-3 δίκτυα το max δεν βρίσκει κανένα!! την 12.01 έχω αλλα OTA την πέρασα. θα δοκιμάσω ένα περασμα με restore να δω αν θα αλλάξει κάτι.. αλλα αυτό με το bleutooth που αποσυνδέεται το apple watch με ένα δωμάτιο απόσταση;; οφείλεται στο ίδιο πρόβλημα; κ το έκανα κ unpair pair χθες αλλα τίποτα..

#791   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:45

Να πω την αλήθεια, αυτό με το Bluetooth δεν έχει ξανά αναφερθεί στο φόρουμ....

Πάρε ένα back up κ κάνε ένα restore για να δεις εάν αλλάξει τίποτα

#792   fyd

fyd

iPH Member

• 271 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:48

Να πω κ εγώ την γνώμη μου μετά από 2 βδομάδες χρήσης. Όλα καλά, μόνο μο σήμα ένα θέμα.
Όταν δε μιλάω κλήση έχει μια με δυο γραμμές, κ πως γίνεται όταν μιλάω το σήμα να είναι Φούλ καμπάνα δεν μπορώ να το καταλάβω

#793   stifler

stifler

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@stiflerakos
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:MrJail

Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:54

Να πω κ εγώ την γνώμη μου μετά από 2 βδομάδες χρήσης. Όλα καλά, μόνο μο σήμα ένα θέμα.
Όταν δε μιλάω κλήση έχει μια με δυο γραμμές, κ πως γίνεται όταν μιλάω το σήμα να είναι Φούλ καμπάνα δεν μπορώ να το καταλάβω

Πολυ πιθανον οταν δεν μιλας να εισαι ας πουμε με 1-2 γραμμες 4G και οταν μιλας να πεφτει σε full σημα αλλα 3G.

Γενικα με ολες τις συσκευες Iphone Που ειχα παντα παρατηρουσα οτι οταν ας πουμε μιλας στο τηλ με ανοιχτα data και πεσει η ποιοτητα του σηματος χανεται και η κληση . Απλα οταν δω οτι μου κοβονται οι κλησεις λογω αυτου κλεινω τα data και ολα καλα.

#794   fyd

fyd

iPH Member

• 271 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 19/10/2018 - 11:11

Κάπως έτσι ναι.
Αλλά κλήσεις δεν έχω χάσει μέχρι τώρα

#795   PanosK212

PanosK212

iPH Member

• 322 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2018 - 14:41

Να πω την αλήθεια, αυτό με το Bluetooth δεν έχει ξανά αναφερθεί στο φόρουμ....

Πάρε ένα back up κ κάνε ένα restore για να δεις εάν αλλάξει τίποτα

ναι κ μιλάμε για απόσταση 3 μετρα κ χάνει την σύνδεση το apple watch που έπιανε άνετα στα 10 μετρα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες