ρε σεις, αυτό που με το στανιό κάτι πρέπει να το βγάλετε καλό το έχετε κοιτάξει?
Ο καθένας μας είναι διαφορετικός (ευτυχώς) και ως εκ τούτου έχει διαφορετικές απόψεις, γούστα κτλ. Πως να το κάνουμε?
Δημοσίευση 18/10/2018 - 13:12
ρε σεις, αυτό που με το στανιό κάτι πρέπει να το βγάλετε καλό το έχετε κοιτάξει?
Ο καθένας μας είναι διαφορετικός (ευτυχώς) και ως εκ τούτου έχει διαφορετικές απόψεις, γούστα κτλ. Πως να το κάνουμε?
Δημοσίευση 18/10/2018 - 13:17
Σοβαρά ε;
Πάμε να δούμε τι δικαιολόγησες.
Θέλεις κινητό που να είναι αφημένο στο γραφείο και να βλέπεις τις ειδοποιήσεις:
-Αν είναι το iPhone 8 etc... (προϊόντα Apple), θα είναι με παλιά αναλογία οθόνης και κουμπί εμπρός ---> ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ
-Αν έχεις το δαχτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη όπως σε Note 9, S9 plus, Mate 10 pro κλπ, θα πρέπει να σηκώσεις στο χέρι σου το τηλέφωνο και να βρεις τον τομέα επαφής ----> ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ
-Αν έχεις το δαχτυλικό in screen, δεν θα μπορείς να διαβάσεις καν ειδοποίηση, γιατί θα ξεκλειδώσει, άρα θα πρέπει να κατεβάσεις μπάρα ειδοποιήσεων. ----> ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ
Για τη συσκευή που υπονοείς, το Mate 20 Pro, θα μπορείς να μπεις σε τραπεζική εφαρμογή με το Face ID; Αν ναι, τότε μπράβο.
Δημοσίευση 18/10/2018 - 14:22
και ότι η γνώμη μου για το 10s max δεν προήλθε από βίντεο στο YouTube , την έχω την συσκευή ...
Δημοσίευση 18/10/2018 - 22:11
Δημοσίευση 19/10/2018 - 00:23
Έχω dslr και βγάζω φωτογραφίες τις οποίες κινητό θα τις φτάσει μετά από δεκαετίες. Τις στέλνω μέσω Bluetooth στο iPhone και μια στις τόσες που θα ανεβάσω σε social όλοι κάθονται και χαζεύουν και θαυμάζουν με τα σχόλια τους. Και ας κάτσουν όλοι οι υπόλοιποι με τις σούπερ συσκευές τους να φιλτράρουν τα πρόσωπα τους και από ζόμπι να γίνονται πρίγκιπες και πριγκίπισσες μήπως πάρουν κανένα λαικ και τους αγαπήσουν
Δημοσίευση 19/10/2018 - 09:24
Καλημέρα. κάτοχος Xs max εδώ κ 2 βδομάδες κι ενώ νόμιζα είναι όλα καλα παρατήρησα ότι δεν βρίσκει εύκολα τα wifi δίκτυα μονο αν το πάω πολύ κοντα στο ρουτερ!! πέρα απ αυτό έχω κ apple watch κι ενώ με το 6s plus ήταν όλα καλα μεσα στο σπίτι ήταν συνεχεια συνδεμένα μεταξύ τους οπου κ να άφηνα το τηλ. τώρα μόλις βγω απ το δωμάτιο αποσυνδέεται κατευθείαν.. ξέρει κανεις τι φταίει ή τι μπορώ να κάνω;; έκανα reset network settings αλλα το ίδιο πάλι.. ετοιμάζω κι ένα restore. αλλιώς;; το πάω για έλεγχο; έχει πρόβλημα;
Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:26
Καλημέρα. κάτοχος Xs max εδώ κ 2 βδομάδες κι ενώ νόμιζα είναι όλα καλα παρατήρησα ότι δεν βρίσκει εύκολα τα wifi δίκτυα μονο αν το πάω πολύ κοντα στο ρουτερ!! πέρα απ αυτό έχω κ apple watch κι ενώ με το 6s plus ήταν όλα καλα μεσα στο σπίτι ήταν συνεχεια συνδεμένα μεταξύ τους οπου κ να άφηνα το τηλ. τώρα μόλις βγω απ το δωμάτιο αποσυνδέεται κατευθείαν.. ξέρει κανεις τι φταίει ή τι μπορώ να κάνω;; έκανα reset network settings αλλα το ίδιο πάλι.. ετοιμάζω κι ένα restore. αλλιώς;; το πάω για έλεγχο; έχει πρόβλημα;
Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:26
Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 19/10/2018 - 10:27
Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:32
Ποιο iOS έχεις? Με το 12.0.1 διορθώθηκε ένα θέμα που υπήρχε, όντως, με το WiFi.Καλημέρα. κάτοχος Xs max εδώ κ 2 βδομάδες κι ενώ νόμιζα είναι όλα καλα παρατήρησα ότι δεν βρίσκει εύκολα τα wifi δίκτυα μονο αν το πάω πολύ κοντα στο ρουτερ!! πέρα απ αυτό έχω κ apple watch κι ενώ με το 6s plus ήταν όλα καλα μεσα στο σπίτι ήταν συνεχεια συνδεμένα μεταξύ τους οπου κ να άφηνα το τηλ. τώρα μόλις βγω απ το δωμάτιο αποσυνδέεται κατευθείαν.. ξέρει κανεις τι φταίει ή τι μπορώ να κάνω;; έκανα reset network settings αλλα το ίδιο πάλι.. ετοιμάζω κι ένα restore. αλλιώς;; το πάω για έλεγχο; έχει πρόβλημα;
Τελευταία επεξεργασία από: gymsouda, 19/10/2018 - 10:35
Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:35
Έτσι όπως τα λες πρέπει να έχει πρόβλημα ο δέκτης του WiFi σου.
Κάνε ένα backup σε υπολογιστή και μετά hard reset. Αν δεν έχεις την τελευταία ενημέρωση 12.01 πέρασε την με clean install και δες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με το WiFi. Αν εξακολουθείς και το έχεις πήγαινε το στο σέρβις.
Ευχαριστώ για την απάντηση. το τσέκαρα στον ίδιο χώρο με το 6s plus κι ενώ βρίσκει 2-3 δίκτυα το max δεν βρίσκει κανένα!! την 12.01 έχω αλλα OTA την πέρασα. θα δοκιμάσω ένα περασμα με restore να δω αν θα αλλάξει κάτι.. αλλα αυτό με το bleutooth που αποσυνδέεται το apple watch με ένα δωμάτιο απόσταση;; οφείλεται στο ίδιο πρόβλημα; κ το έκανα κ unpair pair χθες αλλα τίποτα..
Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:45
Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:48
Δημοσίευση 19/10/2018 - 10:54
Να πω κ εγώ την γνώμη μου μετά από 2 βδομάδες χρήσης. Όλα καλά, μόνο μο σήμα ένα θέμα.
Όταν δε μιλάω κλήση έχει μια με δυο γραμμές, κ πως γίνεται όταν μιλάω το σήμα να είναι Φούλ καμπάνα δεν μπορώ να το καταλάβω
Πολυ πιθανον οταν δεν μιλας να εισαι ας πουμε με 1-2 γραμμες 4G και οταν μιλας να πεφτει σε full σημα αλλα 3G.
Γενικα με ολες τις συσκευες Iphone Που ειχα παντα παρατηρουσα οτι οταν ας πουμε μιλας στο τηλ με ανοιχτα data και πεσει η ποιοτητα του σηματος χανεται και η κληση . Απλα οταν δω οτι μου κοβονται οι κλησεις λογω αυτου κλεινω τα data και ολα καλα.
Δημοσίευση 19/10/2018 - 11:11
Δημοσίευση 19/10/2018 - 14:41
Να πω την αλήθεια, αυτό με το Bluetooth δεν έχει ξανά αναφερθεί στο φόρουμ....
Πάρε ένα back up κ κάνε ένα restore για να δεις εάν αλλάξει τίποτα
ναι κ μιλάμε για απόσταση 3 μετρα κ χάνει την σύνδεση το apple watch που έπιανε άνετα στα 10 μετρα..
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες