Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#856   vasmarbill

vasmarbill

iPH User

• 148 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 24/10/2018 - 13:45

Μπορείς να με οδηγήσεις μέχρι εκεί γιατί στο iphonexs δεν βρίσκω την συγκεκριμένη ρύθμιση.

https://9to5mac.com/...x-display-zoom/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#857   marakos

marakos

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/10/2018 - 14:11

https://9to5mac.com/...x-display-zoom/

iPhone XS Max includes Display Zoom accessibility feature unlike iPhone X and XS

Αυτό λέει οτι όντως δεν υπάρχει στα iphone x και xs

#858   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/10/2018 - 14:27

iPhone XS Max includes Display Zoom accessibility feature unlike iPhone X and XS
Αυτό λέει οτι όντως δεν υπάρχει στα iphone x και xs

Φυσικά και υπάρχει

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#859   dimprio

dimprio

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2018 - 15:39

Χτες έδωσα το 8plus ,σήμερα ήρθε το xs από Γερμανό. Απίστευτη εμπειρία χωρίς κουμπί και οθοναρα. Δεν το περίμενα . Καλώς σας βρήκα

#860   PanosK212

PanosK212

iPH Member

• 322 μηνύματα
  • Twitter:@paonskarav
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/10/2018 - 15:41

Χτες έδωσα το 8plus ,σήμερα ήρθε το xs από Γερμανό. Απίστευτη εμπειρία χωρίς κουμπί και οθοναρα. Δεν το περίμενα . Καλώς σας βρήκα

Να το χαρείς όπως όλοι μας!! άσε είναι φοβερό εγώ πήγα απ το 6s plus κι έπαθα σοκ!! οθοναρα κ πιο γρηγορο πεθαίνεις!!

#861   Phaethon77

Phaethon77

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2018 - 16:50

Σώφρων επίσης είναι να είσαι πιο προσεχτικός σε αυτά που διαβάζεις και να μη θίγεσαι για την εταιρεία που πληρώνεις και δε σε πληρώνει.

Γράφω πιο πίσω. ΠΙΘΑΝΟΝ να επηρεάζεσαι.

Αφού έχεις θέμα γενικότερα και όχι σε ένα σημείο, λογικά έχεις το θέμα του LTE.

Το οποίο και δε πρόκειται να διορθωθεί με κάποιο Update όπως κάποιοι περιμένουν.

Να το μπαλώσουν για να φανεί "Fixed", ναι.

Άρα είναι τι συσκευή θα σου τύχει δηλαδή?

#862   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2018 - 16:57

Αν είναι δυνατόν να παίζεις κορώνα γράμματα τι θα σου τύχει.. Σαν να παίρνεις ένα αμάξι που οι προδιαγραφές του είναι για 200 άλογα και να σου λέει κάποιος 160 βγάζει καλά πάει πάντως. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά τι στιγμή που σκας ένα σορό λεφτά. Αν δεν μπορούν να το φτιάξουν καλό θα ήταν να έβγαζαν ένα προγραμμα ανάκλησης

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#863   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 24/10/2018 - 17:12

Αν είναι δυνατόν να παίζεις κορώνα γράμματα τι θα σου τύχει.. Σαν να παίρνεις ένα αμάξι που οι προδιαγραφές του είναι για 200 άλογα και να σου λέει κάποιος 160 βγάζει καλά πάει πάντως. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά τι στιγμή που σκας ένα σορό λεφτά. Αν δεν μπορούν να το φτιάξουν καλό θα ήταν να έβγαζαν ένα προγραμμα ανάκλησης

Φαινεσαι τυπος που σου αρεσουν οι πιθανοτητες... Μια ασκηση λοιπον για σενα ...

Τα τελευταια 30-35 χρονια εχουν περασει 50+  Apple προιοντα απο τα χερια μου .. Macs, ipods, iphones, ipads....Τα περισσοτερα φυσικα την τελευταια 20ετια

Κανενα μα κανενα απο αυτα δεν ειχε το παραμικρο προβλημα ... Τωρα υπολογισε τι πιθανοτητες ειχε να συμβει αυτο σε καθε μια απο τις δυο παρακατω περιπτωσεις:

1. Η πιθανοτητα να παρεις κατι ελαττωματικο καθε φορα που παιρνεις κατι απο την Apple ειναι 50% (οσο και να φερεις κορωνα στο κορωνα/γραμματα)

2. Η πιθανοτητα να παρεις κατι ελαττωματικο καθε φορα που παιρνεις κατι απο την Apple ειναι 0,1%.

------------------------------------------------------------------------------

ΔΕΝ παιζεις κορωνα/γραμματα οταν παιρνεις Apple !!

#864   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2018 - 17:16

Δεν ξέρω αν παίζεις κορώνα γράμματα η ζαριά αυτό που ξέρω είναι ότι όταν δίνεις λεφτά και παίρνεις κάτι ελαττωματικό οφείλει η εταιρεία η να σε αποζημιώνει η να στο αντικαταστα από νέο. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν θέματα μόνο από το φορουμ. Φαντάσου αυτοί που δεν γράφουν η αυτοί που βρίσκονται κάπου έξω.. Δηλαδή εσυ το δέχεσαι αδιαμαρτύρητα;; Επειδή πήρες 10 προϊόντα δε βαριέσαι ας βγει και ένα λάθος;

#865   Phaethon77

Phaethon77

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2018 - 18:32

[quote name="ikaros13" post="1968398" timestamp="1540394166"]

Δεν ξέρω αν παίζεις κορώνα γράμματα η ζαριά αυτό που ξέρω είναι ότι όταν δίνεις λεφτά και παίρνεις κάτι ελαττωματικό οφείλει η εταιρεία η να σε αποζημιώνει η να στο αντικαταστα από νέο. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν θέματα μόνο από το φορουμ. Φαντάσου αυτοί που δεν γράφουν η αυτοί που βρίσκονται κάπου έξω.. Δηλαδή εσυ το δέχεσαι αδιαμαρτύρητα;; Επειδή πήρες 10 προϊόντα δε βαριέσαι ας βγει και ένα λάθος;

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk[/quot

Ακριβώς!είτε κάνουν ανάκληση κ πρέπει να δώσουν σωστή συσκευή ή παίρνεις πίσω τα λεφτά σου κ εάν αποφύγουν στις επόμενες συσκευές αυτή την παιδική ασθένεια (ας ελπίσουμε ότι είναι έτσι δηλαδή) παίρνεις άλλη

#866   TAKIS6

TAKIS6

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Twitter:@takis6
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:takis6

Δημοσίευση 24/10/2018 - 18:51

Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι και σήμερα κάθε βράδυ βάζο το κινητό μου στην φόρτιση και το βγάζω κανονικά το πρωί που πάω για δουλειά. Σήμερα παρέλαβα ένα ασύρματο φορτιστή της ANKER. Είναι ασφαλές να συνεχίσω να το φορτίσω όλο το βράδυ η θα έχω κάποιο πρόβλημα; Ας μου πει κάποια με περισσότερη εμπειρία. Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από: TAKIS6, 24/10/2018 - 18:52

#867   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 24/10/2018 - 19:44

εγω το βαζω γυρω στις 23.00 κι κατα τις 0430 που σηκωνομαι " γιατι με καλει η φυση " ειναι στο 100 % κι το βγαζω ! 

#868   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2018 - 21:18

Τι μου θύμισες... Είχα φάει και εγώ τέτοιο ψυχολογικό και στη βασική του στρατού πήγαινα κάθε μέρα στις 4 τα ξημερώματα για κατούρημα.. Μα κάθε μέρα ίδια ώρα :)

#869   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/10/2018 - 22:33

Άρα είναι τι συσκευή θα σου τύχει δηλαδή?

Κάπως έτσι.

Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι και σήμερα κάθε βράδυ βάζο το κινητό μου στην φόρτιση και το βγάζω κανονικά το πρωί που πάω για δουλειά. Σήμερα παρέλαβα ένα ασύρματο φορτιστή της ANKER. Είναι ασφαλές να συνεχίσω να το φορτίσω όλο το βράδυ η θα έχω κάποιο πρόβλημα; Ας μου πει κάποια με περισσότερη εμπειρία. Ευχαριστώ.

Καλό είναι να μην το αφήνεις όλο το βράδυ στη φόρτιση.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#870   GiannisSot

GiannisSot

iPH Enthousiast

• 534 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2018 - 22:55

Στη δική μου περίπτωση και με βάση τις δικές μου ανάγκες ημέρας αλλά και τη μεγάλη αυτονομία του XsMax και αν συνυπολογίσουμε ότι το φορτίζω με 32W φορτιστή, 

παίζω μεταξύ 30% μπαταρίας και 90% μπαταρίας. Άλλες μέρες το έβγαλα στο 80%, άλλες στο 85 και άλλες στο 92. 

Έτσι δεν γράφει και πλήρεις κύκλους φορτίσεων. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες