![Φωτογραφία](http://www.iphonehellas.gr/forum/uploads/profile/photo-thumb-21561.jpg?_r=1539078983)
Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 24/10/2018 - 23:10
Κάπως έτσι.
Άρα Νίκο σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε? επιστροφή ενδείκνυται?
Ad
Δημοσίευση 24/10/2018 - 23:30
Πήρα χθες το XS Max στα 256 gb σε silver (με 48 δόσεις βέβαια) από το Public. Και μια ωραία θήκη σιλικόνης. Προερχόμενος από 6S Plus η διαφορά φάνηκε άμεσα, φυσικά προς το καλύτερο. Μου έκανε θετική εντύπωση ότι το Face ID δούλεψε μια χαρά στο σκοτάδι, μόλις ξύπνησα σήμερα το πρωΐ. Η μπαταρία δεν είναι κι άσχημη στην απόδοσή της. Λίγο περίεργα μου φάνηκε ο ήχος στο ακουστικό στις κλήσεις... σαν να έχει μεγαλύτερο βάθος. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι αρνητικό για τη συσκευή. Περισσότερα αργότερα...
Ασύρματη φόρτιση παίρνει, σωστά; Αν δεν κάνει κόπο, ας μου υποδείξει κάποιος από που προμηθευόμαστε φορτιστές...
Ευχαριστώ!
ΥΓ. Ας προσθέσει κάποιος moderator και τα νέα τηλέφωνα ώστε να αλλαχθεί και στο προφίλ.
Καλοριζικο φιλε wolfmandim.
Αξιζει απο 7 plus 32 gb να παω σε XS Max στα 64 gb ;
Δημοσίευση 25/10/2018 - 05:58
Καλοριζικο φιλε wolfmandim.
Αξιζει απο 7 plus 32 gb να παω σε XS Max στα 64 gb ;
Φίλε μου, όλα εξαρτώνται από το πορτοφόλι σου. Το τηλέφωνο το πήρα με 48 άτοκες δόσεις. Αν σε κρατάει η τσέπη σου... προχώρα. Η οθόνη του XS Max είναι όλα τα λεφτά!!
Δημοσίευση 25/10/2018 - 06:53
Το θέμα είναι να δούμε τι θα κάνει επίσημα η Apple.
Αν πάλι πέσεις σε τέτοια συσκευή με Online αγορά, μπορείς εντός 14 ημερών να τη στείλεις πίσω.
Online εδώ σε εμας πως?
Δημοσίευση 25/10/2018 - 09:51
XS Max παιδια για τσεκαρετε πανω αριστερα στην οθονη που ειναι το logo cosmote αλλα κ δεξια αν πιεσετε την οθονη κανει θορυβο. popping noise σαν να μη ειναι καλα κολλημενη. εχω αλλαξεςι δυο κ τα δυο το ειχαν σε space gray
Τελευταία επεξεργασία από: thanos81, 25/10/2018 - 09:56
Δημοσίευση 25/10/2018 - 09:55
Όσοι έχετε το MAX από notchless iPhone είστε ευχαριστημένοι?
Βλέπετε σημαντική διαφορά σε σύνδεση σε δίκτυα? Υπάρχει θέμα έστω και ελάχιστο?
Selfies? Βγάζει ψεύτικα προσωπα ειδικά σε υπερφωτισμένο φώντο λόγω HDR blending?
Παιχνίδια σε landscape τα notch παραμένουν? Δεν γίνεται να βλέπεις μόνο την οφέλιμη οθόνη εκει που δεν έχει νόημα η ύπαρξη των notch?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 25/10/2018 - 09:57
Δημοσίευση 25/10/2018 - 10:03
Όσοι έχετε το MAX από notchless iPhone είστε ευχαριστημένοι?
Βλέπετε σημαντική διαφορά σε σύνδεση σε δίκτυα? Υπάρχει θέμα έστω και ελάχιστο?
Selfies? Βγάζει ψεύτικα προσωπα ειδικά σε υπερφωτισμένο φώντο λόγω HDR blending?
Παιχνίδια σε landscape τα notch παραμένουν? Δεν γίνεται να βλέπεις μόνο την οφέλιμη οθόνη εκει που δεν έχει νόημα η ύπαρξη των notch?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Όσον αφορά τις σελφι ήταν bug του λογισμικού που διάλεγε λάθος frame . Διορθώθηκε με την 12.1 που βγαίνει σε λίγο . Εγώ που έχω το μικρό με notch όταν παίζεις η οθόνη δεν φτάνει στην εγκοπή . Και όταν βλέπω στριμ σε twich μικραίνει η οθόνη . Αν θες να την πιάνει όλη ζουμάρεις λίγο αλλά θα χάσεις περιεχόμενο . Σε θέμα δικτύωσης που λες ναι έχει διαφορά . Ήρθα από 8plus
Sent from my iPhone XS using Tapatalk
Δημοσίευση 25/10/2018 - 10:07
Όσον αφορά τις σελφι ήταν bug του λογισμικού που διάλεγε λάθος frame . Διορθώθηκε με την 12.1 που βγαίνει σε λίγο . Εγώ που έχω το μικρό με notch όταν παίζεις η οθόνη δεν φτάνει στην εγκοπή . Και όταν βλέπω στριμ σε twich μικραίνει η οθόνη . Αν θες να την πιάνει όλη ζουμάρεις λίγο αλλά θα χάσεις περιεχόμενο . Σε θέμα δικτύωσης που λες ναι έχει διαφορά . Ήρθα από 8plus
Sent from my iPhone XS using Tapatalk
Δηλαδη σε παιχνίδια δεν έχεις notch?
Δημοσίευση 25/10/2018 - 11:09
XS Max παιδια για τσεκαρετε πανω αριστερα στην οθονη που ειναι το logo cosmote αλλα κ δεξια αν πιεσετε την οθονη κανει θορυβο. popping noise σαν να μη ειναι καλα κολλημενη. εχω αλλαξεςι δυο κ τα δυο το ειχαν σε space gray
Σε εμενα κανενα προβλημα
Δημοσίευση 25/10/2018 - 11:48
Όλοι σχεδόν έχουν αγορά Online, απο το Site τους.
Έννοεις από apple store; Γιατί σκοπεύω για αγορά από vodafone store λόγω δικού μου ατόμου που εργάζεται εκεί
Δημοσίευση 25/10/2018 - 12:00
Το θέμα είναι να δούμε τι θα κάνει επίσημα η Apple.
Αν πάλι πέσεις σε τέτοια συσκευή με Online αγορά, μπορείς εντός 14 ημερών να τη στείλεις πίσω.
Υπαναχώρηση παραγγελίας 14 ημερών γίνετε όταν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευή καθόλου. Σε περίπτωση που έχει ανοιχτεί δεν σου δίνουν όλο το ποσό πίσω.
Δημοσίευση 25/10/2018 - 12:05
Όχι. Μιλάω για Online αγορά όπου έχεις το δικαίωμα μετά της υπαναχώρησης εντός 14 ημερών.
Άρα για αγορά online από apple store αναγκαστικά...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες