Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1066   Leonidas009

Leonidas009

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 31/10/2018 - 12:11

Για να το επιβεβαιώσουμε ...το πρόβλημα που αργεί 4-5 δευτερόλεπτα όταν το γυρνάμε από wi fi σε 4g τελικά είναι πρόβλημα της Cosmote ? Μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο ( πχ να αλλάξουμε τη κάρτα σιμ .?)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1067   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.547 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 31/10/2018 - 12:17

Νομίζω ότι στο Χ υπάρχει βελτίωση στο σήμα. Στο σημείο που βρίσκεται το γραφείο μου στην δουλειά παρόλο που πάντα μου έδειχνε φουλ σήμα , πολλές φορές δεν μπορούσα να μιλήσω στο τηλέφωνο , έκανε πολλές διακοπές και δεν με άκουγαν. Σήμερα μετά από την αναβάθμιση που έκανα χθες βράδυ στην 12.1 με restore, έχω μιλήσει 3-4 φορές στο τηλέφωνο χωρίς καμία διακοπή. Cosmote έχω , ενώ πριν με την Vodafone δεν μου το έκανε αυτό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1068   Leonidas009

Leonidas009

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 31/10/2018 - 12:52

Μιλαω για το προβλημα οταν ανοιγουμε το 4g κ κανει 4-5 δευτερα να ανοιξει το safari η γενικα καποια εφαρμογη που χρειαζεται ιντερνετ...ειναι τελικα προβλημα της cosmote?μπορουμε να αλλαξουμε sim ?ξερει καποιος πως διορθωνεται?

#1069   dgeorge4

dgeorge4

iPH Enthousiast

• 489 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 31/10/2018 - 12:58

Και στο 6s τα ίδια με την εναλλαγή WiFi-Data, εδώ και 3 μέρες το κάνει εμένα

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1070   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 31/10/2018 - 17:37

Μιλαω για το προβλημα οταν ανοιγουμε το 4g κ κανει 4-5 δευτερα να ανοιξει το safari η γενικα καποια εφαρμογη που χρειαζεται ιντερνετ...ειναι τελικα προβλημα της cosmote?μπορουμε να αλλαξουμε sim ?ξερει καποιος πως διορθωνεται?

Εγώ με COSMOTE τους είχα πάρει τηλέφωνο προχθές και μου είπαν ότι δεν είχαν κάποιο θέμα. Λες και αν είχαν θα το έλεγαν. Μου είπε να βγάλω και να ξανάβαλω τη sim. Το πρόβλημα παραμένει και είναι σπαστικό. Σε οτιδήποτε ζητήσει δεδομένα αργεί τουλάχιστον 4-5 δευτερόλεπτα. Μετά πάει σφαίρα. Τώρα τι παίζεται;; Δε ξέρω!!! Έχει ανοιχτεί κανα επίσημο topic στην Apple?? Έχει τσεκάρει κάποιος;;

#1071   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2018 - 17:41

Δεν έχει καμία σχέση η cosmote μην λέμε ότι θελουμε. Καρατσεκαρισμενο σε Android συσκευές ακόμη και στο δικό μου iPhone. Όποτε η είναι θέμα συσκευής η software πάλι σε συγκεκριμένες συσκευές..Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι για τα στραβά της Apple

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#1072   Phaethon77

Phaethon77

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2018 - 18:31

Δεν έχει καμία σχέση η cosmote μην λέμε ότι θελουμε. Καρατσεκαρισμενο σε Android συσκευές ακόμη και στο δικό μου iPhone. Όποτε η είναι θέμα συσκευής η software πάλι σε συγκεκριμένες συσκευές..Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι για τα στραβά της Apple

Πάλι θέμα συσκευης?

#1073   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2018 - 18:51

Τι άλλο να πω όταν βλέπω ότι στο δικό μου η στα κινητά φίλων δεν έχει πρόβλημα κολλήματος στο Ίντερνετ όπως λένε οι προηγούμενοι...

#1074   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 31/10/2018 - 19:12

Τι άλλο να πω όταν βλέπω ότι στο δικό μου η στα κινητά φίλων δεν έχει πρόβλημα κολλήματος στο Ίντερνετ όπως λένε οι προηγούμενοι...

Λες να είναι σύμπτωση που όσοι έχουν πρόβλημα είναι με κοσμοτε;

#1075   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.448 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2018 - 19:50

Φίλε τι να σου πω.. Και εγώ cosmote έχω και οι φίλοι μου cosmote έχουν. Ξαναλέω κοιταχτε τις συσκευές σας. Αν δεις και στο άλλο νήμα για τις μπάρες δικτύου που υποτίθεται θα έφτιαχνε η 12.1 τίποτα απολύτως...

#1076   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1.001 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2018 - 20:20

Από τη στιγμή που έγινε ξαφνικά και οχι άμεσα μετά από αναβάθμιση λογισμικού και επίσης συμβαίνει και σε παλιότερες συσκευές θεωρώ ότι είναι θέμα κοσμοτε. Επίσης βλέπω πολύ χαμηλές ταχύτητες στο upload σε data 5mbps σε 4G 2 γραμμών

#1077   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 31/10/2018 - 21:50

Φίλε τι να σου πω.. Και εγώ cosmote έχω και οι φίλοι μου cosmote έχουν. Ξαναλέω κοιταχτε τις συσκευές σας. Αν δεις και στο άλλο νήμα για τις μπάρες δικτύου που υποτίθεται θα έφτιαχνε η 12.1 τίποτα απολύτως...

Εγώ με Vodafone δεν έχω κάποιο πρόβλημα κι φίλος με wind επίσης δεν έχει πρόβλημα.

#1078   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2018 - 21:55

Το θέμα είναι ότι το έκανε ξαφνικά!! Δεν είχαμε θέμα!!! Το Χ το έχω από τον Φεβρουάριο. Δεν είχα ποτέ θέμα. Και μιλάω για εφαρμογές που ανοίγω καθημερινά πολλές φορές. Από εφαρμογές μέχρι παιχνίδια.

#1079   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2018 - 21:56

Το θέμα είναι ότι το έκανε ξαφνικά!! Δεν είχαμε θέμα!!! Το Χ το έχω από τον Φεβρουάριο. Δεν είχα ποτέ θέμα. Και μιλάω για εφαρμογές που ανοίγω καθημερινά πολλές φορές. Από εφαρμογές μέχρι παιχνίδια.

Το σήμα βελτιώθηκε. Σπίτι μου είχα δυο μπάρες και πλέον 3

#1080   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/10/2018 - 22:15

Παιδιά σας το είπα και πιο πάνω...Με την κάρτα μου Cosmote στο XS μου κάνει την καθυστέρηση με τα δεδομένα αντίθετα η ίδια κάρτα που από χθες την έχω στο Sony Xz3 δε το κάνει...Άρα δε στέκει να είναι θέμα Cosmote

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες