![Φωτογραφία](http://www.iphonehellas.gr/forum/uploads/profile/photo-thumb-21561.jpg?_r=1539078983)
Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 08/11/2018 - 17:27
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 08/11/2018 - 17:50
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 08/11/2018 - 18:20
Μην σε απασχολεί τόσο η μπαταρία δεν έχουν και απίστευτες διάφορες ακόμη και στην ταχύτητα οκ καινούργιος επεξεργάστης κτλ αλλα ίσως στην καθημερινότητα σου αν δεν είσαι κανένας ψειρας δεν θα δεις τρελλές διάφορες. Έπειτα βέβαια έχει καλύτερη κάμερα το xs (εστιάσεις μόνο στην ταχύτητα και μπαταρία)
Δημοσίευση 08/11/2018 - 18:20
Ανάλογα την κατάσταση της συσκευής πάει και η μεταπώληση. Η μπαταρία σου πολύ πεσμένη θα την πήγαινα για αλλαγή με την προσφορά που ισχύει στα 40 ευρώ. Εκτός αν δεν ισχύει για plusΤο 7 plus το έχω ένα χρόνο με 90% μπαταρία..κι ένα λίγο οφ τοπικ..ποσό πιάνει αν το πουλήσω ;
Δημοσίευση 08/11/2018 - 19:35
Όπως κάθε χρόνο τετοιά εποχη το σχολιό μου για το νέο μοντελό.
Αν είστε κάτοχος iphonex δέν αξίζει η αναβάθμιση, Οι διαφορές που παρατήρησα (ώς μέσος χρήστης) είναι αναπαίσθητες.
Μπαταρία : Μίκρη διαφορά
Ταχύτητα: Μικρή διαφορά
Οθόνη: Μικρή διαφορά
Δημοσίευση 08/11/2018 - 19:39
Το 7 plus το έχω ένα χρόνο με 90% μπαταρία..κι ένα λίγο οφ τοπικ..ποσό πιάνει αν το πουλήσω ;
Από το 7 plus είχα πάει στο Χ . Η μετάβαση δεν με ενόχλησε σε κάτι και ιδιαίτερα ως προς το μέγεθος αφού το Χ έμπαινε σε τσέπη πιο άνετα. Μου φαίνονταν πιο γρήγορο στη χρήση εξαιτίας των gestures και δεν είχα θέμα με την μπαταρία. Φέτος όμως που βγήκε το xs max αν και έλεγα ότι δε θα πάω , το πήρα day 1. Η μπαταρία του θηρίο, συνήθισα τα gestures και δεν μπορώ το κουμπί, το μέγεθος πολύ πιο χορταστικό και το face id πολύ πιο γρήγορο πλέον. Στα λέω αυτά γιατί δεν ξέρω αν θα πήγαινα σε Χ (φέτος σε xs ) αν υπήρχε από την αρχή το max . Αξίζει να το δεις . Υπάρχει επίσης διαφορά στην κάμερα ειδικά αν ασχολείσαι και φυσικά θα πάρεις περισσότερες αναβαθμίσεις στο μέλλον με το xs/xs max σε σχέση με το plus..
To 7 plus 256gb το πούλησα 500 ευρώ και η μπαταρία μου ήταν στο 92% μετά από 2 σχεδόν χρόνια χρήσης..
Δημοσίευση 09/11/2018 - 16:33
Δημοσίευση 09/11/2018 - 18:52
Δημοσίευση 09/11/2018 - 19:28
Μην φανταστείς κάτι τρελό αλλά κάτι καλύτερο από τις αναγραφόμενες τιμές.παιζει βέβαια ρόλο και το αν είσαι πελάτης των συγκεκριμένων καταστημάτων.
Στα iphone είναι ποιο δύσκολο γιατί έχουν πολύ μικρο ποσοστό κέρδους,και έχουν αυστηρή γραμμή.
Δημοσίευση 10/11/2018 - 12:21
Καμία
Νίκο δική σου προτίμηση?
Δημοσίευση 10/11/2018 - 14:25
Στο προκείμενο, ως κάτοχος iPhone Xs Max Gold 256 από την 1η μέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα και από το κασταστημα iStorm Γλυφαδας έχω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα! Η μετάβαση έγινε από το iPhone X. Μην επαναλάβω τα ίδια για την απίστευτη οθόνη, απίστευτα γρήγορη απόκριση κτλ κτλ. Είναι ένα κόσμημα εμφανισιακά και λειτουργικά!!!
Αλλά θα εστιάσω στο ότι κατά την δίκη μου άποψη είναι τουλάχιστον χαζό κάποιος να περιμένει τη δεύτερη, τριτη, τέταρτη, κοκ παρτίδα για να μην έχει δήθεν κάποιο πρόβλημα hardware. Καμμία σχέση, εδώ και 8 χρόνια πάντα παραλαμβάνω πρώτες παρτίδες και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο hardware πρόβλημα. Ακόμα και στο Xs Max που όντως υπήρχε το πρόβλημα ότι όταν το συνδέεις με φορτιστή δεν άναβε η οθόνη λύθηκε με το 12.01. Αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας, μόλις διάβασα ότι είναι θέμα software και λύνεται είπα οκ...
Αυτό που εν κατακλείδι θέλω να πω είναι ότι πληρώνουμε τόσα λεφτά για να υπάρχει η απόλυτη υποστήριξη από την Apple λειτουργικά και υλικά. Εχω διαβάσει απόψεις εδώ μέσα του στυλ: και αν το πάρω και είναι ελαττωματικό, και αν χαλάσει? και αν αν αν....!. Καλά πάρτε το πρώτα εσείς που τα λέτε και τα αν θα τα δείτε στη λειτουργία η οποία σας βεβαιώ θα είναι άψογη γιατί πληρώνεται 1500€ απλά!. Όποτε απολαύστε το τηλέφωνο σας και χαρείτε το!!! Και τα λέω όλα αυτά όντας ψειρας αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή για να καθόμαστε να ασχολούμαστε με υποθετικά σενάρια
![:)](http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_emoticons/default/smile.png)
Δημοσίευση 11/11/2018 - 11:35
Δημοσίευση 13/11/2018 - 12:23
Έχει παρατηρήσει κάποιος θέμα με τη σύνδεση των AirPods με XS Max; Συγκεκριμένα ενώ κάνω τη σύνδεση και δουλεύουν κανονικά, μετά από λίγη ώρα τη χάνουν και πρέπει να τα απεγκαταστήσω και να τα συνδέσω απ’την αρχή.
Εμενα κανει το αλλο.....αργουν να συνδεθουν απο τι στιγμη που θα τα βαλω στα αυτια μου...μπορει να χρειαστη να τα βαλω να βγαλω και να τα ξαναβαλω κανα δυο τρεις φορες μεχρι να κανουν το χαρακτηριστικο ηχο συνδεσεις. Αλλα μετα δεν αποσυνδεονται! Σε Xs max φυσικα
Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 13/11/2018 - 12:24
Δημοσίευση 13/11/2018 - 12:33
Έκανα τελικά reset στα airpods και διορθώθηκε. Ίσως βοηθήσει κι εσένα!Εμενα κανει το αλλο.....αργουν να συνδεθουν απο τι στιγμη που θα τα βαλω στα αυτια μου...μπορει να χρειαστη να τα βαλω να βγαλω και να τα ξαναβαλω κανα δυο τρεις φορες μεχρι να κανουν το χαρακτηριστικο ηχο συνδεσεις. Αλλα μετα δεν αποσυνδεονται! Σε Xs max φυσικα
Δημοσίευση 13/11/2018 - 14:48
Έκανα τελικά reset στα airpods και διορθώθηκε. Ίσως βοηθήσει κι εσένα!
Πως κανεις reset στα Airpods?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες