Επειδή αυτό που έχω φτιάξει έχει ελάχιστες μεταβλητές και έχω ορίσει τις δικές μου κατηγορίες εσόδων-εξόδων κτλ, θα φτιάξω μια καινούργια για να εισάγω παραμετροποίηση σύμφωνα με τα θέλω του εκάστοτε χρήστη.
Δηλαδή να μπορεί να ορίζει ο χρήστης τις δικές του κατηγορίες, να τις τροποποιεί, να διαγράφει εγγραφές κτλ.
Μόνο δώσε μου λίγες ημέρες, για να βρω χρόνο λόγω φόρτου εργασίας.
Καλά αλίμονο. Δε χρειάζεται να μπεις στον κόπο.
Νόμιζα υπήρχε κάτι έτοιμο.
Ευχαριστώ πάντως.
εγω θα το υιοθετήσω πάντως
Και οποία άλλη ανεβάσεις
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ξεκίνησα από την προηγούμενη εβδομάδα να το φτιάχνω με την προσδοκία να το τελειώσω σε κανά δυο ώρες, αλλά έπαθα αυτό που παθαίνω πάντα:
Άντε να προσθέσουμε και αυτό, άντε να προσθέσουμε και το άλλο, μετά κατέβασα και 2-3 ιδέες ακόμα, και μέχρι τώρα έχω γράψει το μισό (43 οθόνες script).
Υπόσχομαι πως θα είναι κάτι πολύ καλό που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από μια εφαρμογή του είδους αξίας 7€.
Δίνοντας μόνο ένα Hint, θα πω πως για την ώρα δουλεύω την δυνατότητα της κοινής χρήσης από μέλη της οικογένειας που θα επιλέξετε, με επίπεδα ασφάλειας iCloud.
Για παράδειγμα, αν κάποιο μέλος της κοινής χρήσης κάνει μια συναλλαγή, θα εμφανιστεί σε πραγματικό χρόνο στην συσκευή σας, και θα αλλάξει το υπόλοιπο του κοινού λογαριασμού σας.
Αυτό το feature πληρώνεται αδρά στο App Store.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 19/11/2018 - 22:59