Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

Shortcuts App

• Please log in to reply
817 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/11/2018 - 23:23

Τώρα μου θυμίζεις εποχές jb .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2018 - 23:30

Χα χα...Τι νόμιζες; Αυτές έχω λησμονήσει και γω και βγάζω τα σπασμένα στο Shortcuts.
Big things have small beginnings

#333   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2,389 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2018 - 23:31

Και γω :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#334   DiS

DiS

iPH Addict

• 726 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/11/2018 - 23:37

Ξεκίνησα από την προηγούμενη εβδομάδα να το φτιάχνω με την προσδοκία να το τελειώσω σε κανά δυο ώρες, αλλά έπαθα αυτό που παθαίνω πάντα:
Άντε να προσθέσουμε και αυτό, άντε να προσθέσουμε και το άλλο, μετά κατέβασα και 2-3 ιδέες ακόμα, και μέχρι τώρα έχω γράψει το μισό (43 οθόνες script).
Υπόσχομαι πως θα είναι κάτι πολύ καλό που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από μια εφαρμογή του είδους αξίας 7€.
Δίνοντας μόνο ένα Hint, θα πω πως για την ώρα δουλεύω την δυνατότητα της κοινής χρήσης από μέλη της οικογένειας που θα επιλέξετε, με επίπεδα ασφάλειας iCloud.

Για παράδειγμα, αν κάποιο μέλος της κοινής χρήσης κάνει μια συναλλαγή, θα εμφανιστεί σε πραγματικό χρόνο στην συσκευή σας, και θα αλλάξει το υπόλοιπο του κοινού λογαριασμού σας.
Αυτό το feature πληρώνεται αδρά στο App Store.

Ανυπομονώ !

Αλλά πάρε το χρόνο σου !

Τελευταία επεξεργασία από: DiS, 19/11/2018 - 23:37.

#335   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/11/2018 - 23:39

Χρησιμοποιώ το παλιό αλλά καλό τρικ για την μείωση της φωτεινότητας μέσω του zoom απο τα accessibility. Η συντόμευση του είναι τριπλό πάτημα του power button.

Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί το zoom μέσω shortcuts ώστε να μην χαλάσει το κουμπί με την πάροδο του χρόνου?

#336   BetaTester

BetaTester

iPH Enthousiast

• 418 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/11/2018 - 14:53

Ακριβώς για τον λόγο του ότι δεν υποστηρίζεται το Low Power Mode από το iPad, η παρουσία ενός τέτοιου shortcut στο iPhone, θα crashάριζε το Shortcuts app στο iPad διότι θα συγχρόνιζε μαζί του.

Α, μάλιστα. Κατάλαβα. Χωρίς όμως να θέλω να καταχραστώ τον χρόνο σου, θα ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής πάνω σ΄ αυτό:

α)  Από την εμπειρία σου, θα υπάρξει κάποια διόρθωση του app γι' αυτό ?

β)  Η εφαρμογή θα crashάρη μόνο και μόνο επειδή θα υπάρχει το Shortcut ή μόνο όταν το τρέχουμε ?  Γιατί αν crashάρη μόνο όταν το τρέχουμε τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.  Απλώς θα αποφεύγουμε το συγκεκριμένο Shortcut στο iPad.

#337   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2018 - 00:38

Καλημέρα!
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η εφαρμογή!
Αν και είμαι άσχετος με «προγραμματισμό» προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη με την παρούσα εφαρμογή, αλλά μάλλον αυτό που προσπαθώ δεν γίνεται ή δεν ξέρω να το κάνω...
Και εξηγούμε...
Έχω μια εφαρμογή όπου χειρίζομαι τον συναγερμό του σπιτιού. Θα ήθελα ιδανικά ένα shortcut να ανοίγει την εφαρμογή (αυτό το κατάφερα) και να πραγματοποιεί μια συγκεκριμένη λειτουργία...π.χ. απομόνωση ρολων παραθύρων και οπλιση του συναγερμού στο σενάριο νύχτα. (Να πω πως υπάρχουν προκαθορισμένα σενάρια στο σύστημα του συναγερμού μου).
Απλά όταν ας πούμε τα ρολά είναι ανοιχτά αλλά εγώ θέλω να οπλίσω τον συναγερμό παρ όλα αυτά...πρέπει να μπω στην εφαρμογή να κάνω παράκαμψη και μετά οπλιση. Θα ήταν τέλεια αν δίνω την εντολή με ένα shortcut...
Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;;;
Ευχαριστώ!!

#338   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2018 - 23:18

Κανεις που να γνωρίζει κάτι;;

#339   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2018 - 23:30

Α, μάλιστα. Κατάλαβα. Χωρίς όμως να θέλω να καταχραστώ τον χρόνο σου, θα ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής πάνω σ΄ αυτό:

α) Από την εμπειρία σου, θα υπάρξει κάποια διόρθωση του app γι' αυτό ?

β) Η εφαρμογή θα crashάρη μόνο και μόνο επειδή θα υπάρχει το Shortcut ή μόνο όταν το τρέχουμε ? Γιατί αν crashάρη μόνο όταν το τρέχουμε τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλώς θα αποφεύγουμε το συγκεκριμένο Shortcut στο iPad.

Ναι θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση.
Σίγουρα θα crashάρει αν τρέξει, αλλά υπήρξαν και αναφορές μη αναστρέψιμου crashαρίσματος στην εκκίνηση της εφαρμογής. Προτείνω να πάρεις backup ένα τέτοιο Shortcut και να το διαγράψεις από την εφαρμογή πριν αναβαθμίσεις. Μετά θα μπορείς να το επαναφέρεις. :)

Καλημέρα!
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η εφαρμογή!
Αν και είμαι άσχετος με «προγραμματισμό» προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη με την παρούσα εφαρμογή, αλλά μάλλον αυτό που προσπαθώ δεν γίνεται ή δεν ξέρω να το κάνω...
Και εξηγούμε...
Έχω μια εφαρμογή όπου χειρίζομαι τον συναγερμό του σπιτιού. Θα ήθελα ιδανικά ένα shortcut να ανοίγει την εφαρμογή (αυτό το κατάφερα) και να πραγματοποιεί μια συγκεκριμένη λειτουργία...π.χ. απομόνωση ρολων παραθύρων και οπλιση του συναγερμού στο σενάριο νύχτα. (Να πω πως υπάρχουν προκαθορισμένα σενάρια στο σύστημα του συναγερμού μου).
Απλά όταν ας πούμε τα ρολά είναι ανοιχτά αλλά εγώ θέλω να οπλίσω τον συναγερμό παρ όλα αυτά...πρέπει να μπω στην εφαρμογή να κάνω παράκαμψη και μετά οπλιση. Θα ήταν τέλεια αν δίνω την εντολή με ένα shortcut...
Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;;;
Ευχαριστώ!!

Καλησπέρα. Αυτό που ζητάς δεν έχει να κάνει με την εφαρμογή Shortcuts αυτή καθ´αυτή.
Πρέπει ο Dev της εφαρμογής του συναγερμού να προσθέσει αυτή την δυνατότητα στο λογισμικό του έτσι ώστε να φανεί σαν επιλογή στο Shortcuts app.

#340   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1,875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 25/11/2018 - 16:44

Βρηκα ενα ωραιο στο reddit για reverse image searching στο google
https://www.icloud.c...5c465e333d1ef71

legit

#341   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2018 - 17:20

Καλά αλίμονο. Δε χρειάζεται να μπεις στον κόπο.

Νόμιζα υπήρχε κάτι έτοιμο.

Ευχαριστώ πάντως.

εγω θα το υιοθετήσω πάντως :)

Και οποία άλλη ανεβάσεις :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Επιτέλους έτοιμο για αρχή. Ωστόσο θα έχει και άλλες βελτιώσεις.
http://www.iphonehel...-εσόδων-εξόδων/

#342   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2,263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 28/11/2018 - 00:42

Επιτέλους έτοιμο για αρχή. Ωστόσο θα έχει και άλλες βελτιώσεις.
http://www.iphonehel...-εσόδων-εξόδων/

Όπως είπα και στο προηγούμενο topic συγχαρητήρια για την εφαρμογή σου. Εδώ νομίζω είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξεις συντόμευση στην οποία να κάνουμε διαχείριση του αυτοκινήτου παρόμοιο με το car manager. Δηλαδή, να μπορείς να καταχορείς τα service, τί δουλειές έκανες στο αυτοκίνητο ο μηχανικός ή απλά να μπορείς να εισάγεις φωτογραφία του τιμολογίου που λέει τις εργασίες, βενζίνη που βάζουμε, χιλιόμετρα που κάνουμε, καταναλώσεις, βλάβες, ασφάλεια, σήματα κ.α. στοιχεία χρήσιμα για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη του αυτοκινήτου. Ίσως να μην το περιγράφω καλά.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#343   sakissalonika

sakissalonika

iPH Contributor

• 901 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/11/2018 - 18:57

Απενεργοποίησα το Siri και τώρα κάποια Shortcuts όταν πάω να τα τρέξω μου ζητούν να ενεργοποιήσω το Siri.
Γίνεται να παράκαμψη το Siri και να τρέξει η συντόμευση χωρίς αυτό;

Η μια συντόμευση αφορά το άνοιξε κλείσε του Bluetooth και η άλλη για το Ξυπνητήρι.

#344   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2018 - 20:55

Απενεργοποίησα το Siri και τώρα κάποια Shortcuts όταν πάω να τα τρέξω μου ζητούν να ενεργοποιήσω το Siri.
Γίνεται να παράκαμψη το Siri και να τρέξει η συντόμευση χωρίς αυτό;

Η μια συντόμευση αφορά το άνοιξε κλείσε του Bluetooth και η άλλη για το Ξυπνητήρι.

Θα μπεις μέσα στο script των Shortcut που αναφέρεις, θα πατήσεις τα «διακοπτάκια» πάνω δεξιά , θα επιλέξεις το “Siri Phrase” και θα πατήσεις διαγραφή κάτω κάτω.
Αυτή η ενέργεια θα αφαιρέσει την εξάρτηση των shortcuts από την Siri.

#345   sakissalonika

sakissalonika

iPH Contributor

• 901 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/11/2018 - 06:00

Θα μπεις μέσα στο script των Shortcut που αναφέρεις, θα πατήσεις τα «διακοπτάκια» πάνω δεξιά , θα επιλέξεις το “Siri Phrase” και θα πατήσεις διαγραφή κάτω κάτω.
Αυτή η ενέργεια θα αφαιρέσει την εξάρτηση των shortcuts από την Siri.

Δεν έχω τέτοια επιλογή για Siri Phrase.

b35c1f7cfd7b0f615dbcd58a5e2b4a5f.jpg

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;