Απλά για πόση ώρα μετράει αυτούς τους χρόνους? Παλιά ήταν από την τελευταία φόρτιση τώρα όχι!
Αυτό πες είναι το μόνο μείον.
Ας το πώ με ένα παράδειγμα μπας και βγάλω άκρη :
πχ
Στο "Ενεργή οθόνη" έχει 3 ώρες και 31 λεπτά και στο Ανενεργή οθόνη 1 λεπτό (η χρήση μου εμένα μετά την τελευταία φόρτιση ήταν να το έχω συνέχεια στην αναμονή με κλειστή οθόνη και να το χρησιμοποίησα άντε 5 λεπτά βαριά βαριά.
το έβγαλα από την φόρτιση πρίν 3,5 ώρες στις περασμένες 24 ώρες (το έβαλα στη φόρτιση 2 φορές και έχω παίξει με το κινητό πάνω από 5 ώρες τουλάχιστον .
Πριν την τελευταία φόρτιση στο 24 ωρο το χρησιμοποίησα πολύ περισσότερο από 3,5 ώρες και αποκλείεται να είχε μόνο αναμονή 1 λεπτό .....
Τι να καταλάβω εγώ τώρα από Ενεργή Οθόνη και ανενεργή οθόνη (μετράει από πότε ; τελευταία φόρτιση ; 24ωρο ; κανένα νούμερο δεν είναι λογικό σε σχέση με την χρήση που έχω κάνει.
Τα νουμερα χρήσης των εφαρμογών μου κολλάνε ποιο πολύ με την πραγματικότητα , οι συνολικοί χρόνοι όμως οθόνης off & on ;
Πραγματικά μπερδεύομαι ....
Η μαγική λέξη είναι το "24ώρο".
Όπως σου 'πα και πιο πάνω, μπορείς ξεχωριστά να δείς τις εφαρμογές και τι σου έχουν δεσμεύσει απο χρόνο είτε στο On, είτε στο Off.