Ο χρήστης agihatzi, στις 03 Oct 2018 - 15:55, έγραψε:
Απλά για πόση ώρα μετράει αυτούς τους χρόνους? Παλιά ήταν από την τελευταία φόρτιση τώρα όχι!
Αυτό πες είναι το μόνο μείον.
Ο χρήστης petervgr, στις 03 Oct 2018 - 17:16, έγραψε:
Ας το πώ με ένα παράδειγμα μπας και βγάλω άκρη :
πχ
Στο "Ενεργή οθόνη" έχει 3 ώρες και 31 λεπτά και στο Ανενεργή οθόνη 1 λεπτό (η χρήση μου εμένα μετά την τελευταία φόρτιση ήταν να το έχω συνέχεια στην αναμονή με κλειστή οθόνη και να το χρησιμοποίησα άντε 5 λεπτά βαριά βαριά.
το έβγαλα από την φόρτιση πρίν 3,5 ώρες στις περασμένες 24 ώρες (το έβαλα στη φόρτιση 2 φορές και έχω παίξει με το κινητό πάνω από 5 ώρες τουλάχιστον .
Πριν την τελευταία φόρτιση στο 24 ωρο το χρησιμοποίησα πολύ περισσότερο από 3,5 ώρες και αποκλείεται να είχε μόνο αναμονή 1 λεπτό .....
Τι να καταλάβω εγώ τώρα από Ενεργή Οθόνη και ανενεργή οθόνη (μετράει από πότε ; τελευταία φόρτιση ; 24ωρο ; κανένα νούμερο δεν είναι λογικό σε σχέση με την χρήση που έχω κάνει.
Τα νουμερα χρήσης των εφαρμογών μου κολλάνε ποιο πολύ με την πραγματικότητα , οι συνολικοί χρόνοι όμως οθόνης off & on ;
Πραγματικά μπερδεύομαι ....
Η μαγική λέξη είναι το "24ώρο".
Όπως σου 'πα και πιο πάνω, μπορείς ξεχωριστά να δείς τις εφαρμογές και τι σου έχουν δεσμεύσει απο χρόνο είτε στο On, είτε στο Off.