Για την ώρα δε κάνει εγκατάσταση των Tweak κτλ.
Μέχρι να πάρει Update. Και όλα χειροκίνητα.
Δημοσίευση 01/01/2019 - 12:13
Δημοσίευση 02/01/2019 - 09:00
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά με υγεία.
Τώρα, έχω πολυ καιρό τώρα JB με unc0ver και το κινητό είναι iPhone 7. σε 11.3.1 έκδοση.
Κόλησε προχθές και του έκανα ενα reboot, πήγα να ξανακάνω jailbreak άλλα τίποτα.. φορτώνει... λέει οτι έγινε αλλά όταν ανοίγει δεν.
Έχω κατεβάσει το unc0ver απο ignition, tweakbox και απο το github και με cydia impactor μετά αλλά τίποτα..
Έχει ιδέα κάποιος τι μπορεί να φταίει;
Δημοσίευση 02/01/2019 - 19:09
Κατέβασε την 2.1.0 πιο πάνω και συνέχισε να προσπαθείς με τα γνωστά βήματα.
Δημοσίευση 02/01/2019 - 21:19
Δε ξερω τι επαθε.. πανω απο 10 φορες το εχω κανει :/ .. με τιποτε δεν δουλευει!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επειδή πιο πίσω αν δεις είχα το ίδιο πρόβλημα, το έλυσα ως εξής...
1. Σβήνεις τελείως το unc0ver από το κινητό είτε πατώντας παρατεταμένα στο εικονίδιο και μετά με το Χ είτε σβήνεις το προφίλ που έχει εγκαταστήσει το tweakbox (αν έχεις και άλλες εφαρμογές με το ίδιο προφίλ θα σβηστούν και εκείνες).
2. Ξαναπερνάς πάλι το unc0ver από το tweakbox.
3. Κάνεις accept το profile στις ρυθμίσεις.
4. Δοκιμάζεις ξανά.
Στις περισσότερες φορές που δεν παίζει το JB φταίει ότι έχει γίνει revoke το profile και παρόλο που δε σβήνεται από το κινητό ή δε σου βγάζει κάποιο σχετικό μήνυμα, χρειάζεται να σβήσεις το unc0ver να το περάσεις ξανά και να ενεργοποιήσεις το νέο προφίλ...
Δημοσίευση 02/01/2019 - 22:36
Δε ξερω τι επαθε.. πανω απο 10 φορες το εχω κανει :/ .. με τιποτε δεν δουλευει!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παρολο που ανοιγει η εφαρμογη αμεσως (οπως το περιμεναμε), στο παρασκηνιο αργει να φορτωσει
Συνηθως περιμενω πανω απο 2 λεπτα ωσπου να πατησω για να ξεκινησει η διαδικασια και χωρις να κλειδωσει
Ελπιζω να σε βοηθησει αυτο
Δημοσίευση 07/01/2019 - 22:38
Καλησπέρα στην παρέα...
Λοιπόν... μετά από λίγο έρευνα που έκανα για τα κρασαρίσματα (resprings) που κάνει το κινητό (χωρίς τη βοήθεια του crash reporter), κατά 99% τα περισσότερα crash που γίνονται οφείλονται στο swift key keyboard που έχω μιας και μετά από κάθε respring που γίνεται, το πληκτρολόγιο γυρίζει στο άθλιο-"μαμά" πληκτρολόγιο...
Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό λογικά οπότε ή θα πρέπει να βρω ένα ισάξιό του ή get-live-with-it...
Δημοσίευση 14/01/2019 - 12:22
Φτάσαμε στη 2.1.1 πλέον. Τρομερό Support απο τον pwn.
General purpose of this update:
Bug fixes and performance improvementsWarning: v2.1.1 is the last version to support Substitute; Substitute support will be removed and Substrate will automatically be installed in the future versions
Δημοσίευση 14/01/2019 - 14:00
Φτάσαμε στη 2.1.1 πλέον. Τρομερό Support απο τον pwn.
φτασαμε νικολα αλλα εγω παλι δεν....
μετα το restart συσκευης οταν ξαναπαταω jailbreak δεν κανει τιποτα κανει αμεσως restart και το κορυφαιο απο 100% η μπαταρια μου παει 1% δεν ξερω γιαιτι ......
το ιδιο προβλημα ειχα και με electra....
εχουμε καμια λυση?
Δημοσίευση 14/01/2019 - 14:34
Δημοσίευση 15/01/2019 - 01:59
Να 'χεις το νου σου γιατί κόβονται συχνά τα MP απο τα γνωστά Sites.
Επίσης εκτός των TweakBox, Ignition υπάρχουν πλέον και στο Jailbreaks.fun.
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες