Αν δε σου είναι μεγάλος κόπος, υπόδειξέ μου λίγο τη λύση γιατί με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα δεν μπόρεσα να τη βρω
Apple Watch: Faces & Complications
Δημοσίευση 17/06/2020 - 11:10
Ad
Δημοσίευση 17/06/2020 - 13:18
Σε όλα τα tutorials που έχω δει, δεν εμφανίζεται. Έκανα κάτι εγώ και εμφανίστηκε;
Δημοσίευση 17/06/2020 - 20:12
Αν έχεις στο Background το Clockology στο ρολόι και κάνεις το παραπάνω, θα στο περάσει.
Δηλαδη θα πρεπει να εχεις ανοιχτη συνεχεια την εφαρμογη;
Εμενα μου εμφανιζει κ την ωρα πανω δεξια!
Δεν θα πρεπει να εμφανιζει το face συνεχεια μαζι με τα αλλα που εχει μεσα το ρολοι;
Δημοσίευση 17/06/2020 - 20:14
Περάστε αυτό και μετά βάζετε οποίο face θέλετε και συγχρονίζεται. http://www.mediafire...s3cgffxws7fbgn8
Sent from my iPad using Tapatalk
Πως το περνας;
Δημοσίευση 17/06/2020 - 20:18
Το ανοίγεις στην εφαρμογή clockologyΠως το περνας;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 17/06/2020 - 20:57
Δηλαδη θα πρεπει να εχεις ανοιχτη συνεχεια την εφαρμογη;
Εμενα μου εμφανιζει κ την ωρα πανω δεξια!
Δεν θα πρεπει να εμφανιζει το face συνεχεια μαζι με τα αλλα που εχει μεσα το ρολοι;
Δε μπορούν να υπάρξουν Custom Faces χωρίς JB με τα τωρινά δεδομένα.
Οι συγκεκριμένες εφαρμογές απλά λειτουργούν ως "Faces".
Ανοιχτή για να κάνεις Sync. Το πως θα γυρνάει στο Clockology, πιο πίσω.
Δημοσίευση 18/06/2020 - 12:24
Η διαδικασία που ακολουθώ, αν μπορεί κάποιος να εντοπίσει που είναι το σφάλμα, είναι η παρακάτω:
-εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό
-εγκατάσταση της εφαρμογής στο ρολόι
-πέρασμα του _EnableBeta.clock στο κινητό
-άνοιγμα της εφαρμογής στο ρολόι, οπότε και εμφανίζεται ένα default face
-άνοιγμα του _EnableBeta.clock στην εφαρμογή του κινητού, εμφανίζει το μήνυμα "Raise Watch" για να ξεκινήσει το sync, κάνω συγχρονισμό, εμφανίζεται η αστραπή στο face στο ρολόι, αλλά κλείνει η εφαρμογή στο ρολόι σα να κρασάρει (είναι λογικό. Στο κινητό το _EnableBeta.clock παραμένει με ένα γκριζαρισμένο OK το οποίο δεν επιλέγεται. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι swipe down για να κλείσει το _EnableBEta.clock
-οποιοδήποτε face και αν περάσω, έχει το ρολόι του status bar πάνω δεξιά. Δοκίμασα κλείσιμο όλων των εφαρμογών σε ρολόι και κινητό όπως προτείνεται στο internet αλλά δε στρώνει. Μήπως δεν μπαίνει σωστά το _EnableBeta.clock;
Κάνω κάπου αλλού λάθος;
Δοκίμασα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση των πάντων αλλά τζίφος.
Καμιά ιδέα;
Δημοσίευση 19/06/2020 - 12:55
Επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα με την εμφάνιση της ώρας πάνω δεξιά.
Δημοσίευση 03/07/2020 - 13:42
Η διαδικασία που ακολουθώ, αν μπορεί κάποιος να εντοπίσει που είναι το σφάλμα, είναι η παρακάτω:
-εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό
-εγκατάσταση της εφαρμογής στο ρολόι
-πέρασμα του _EnableBeta.clock στο κινητό
-άνοιγμα της εφαρμογής στο ρολόι, οπότε και εμφανίζεται ένα default face
-άνοιγμα του _EnableBeta.clock στην εφαρμογή του κινητού, εμφανίζει το μήνυμα "Raise Watch" για να ξεκινήσει το sync, κάνω συγχρονισμό, εμφανίζεται η αστραπή στο face στο ρολόι, αλλά κλείνει η εφαρμογή στο ρολόι σα να κρασάρει (είναι λογικό . Στο κινητό το _EnableBeta.clock παραμένει με ένα γκριζαρισμένο OK το οποίο δεν επιλέγεται. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι swipe down για να κλείσει το _EnableBEta.clock
-οποιοδήποτε face και αν περάσω, έχει το ρολόι του status bar πάνω δεξιά. Δοκίμασα κλείσιμο όλων των εφαρμογών σε ρολόι και κινητό όπως προτείνεται στο internet αλλά δε στρώνει. Μήπως δεν μπαίνει σωστά το _EnableBeta.clock;
Κάνω κάπου αλλού λάθος;
Δοκίμασα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση των πάντων αλλά τζίφος.
Καμιά ιδέα;
Ίδιο πρόβλημα κι εγώ!
Δημοσίευση 03/07/2020 - 14:41
Κάποιος να έχει κατεβάσει κάποια ωραία faces (rolex, panerai , omega, IWC ktλ)??
Ή κάπου να μπουμε να κατεβάσουμε??
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 03/07/2020 - 14:43
Δημοσίευση 03/07/2020 - 15:39
Κάποιος να έχει κατεβάσει κάποια ωραία faces (rolex, panerai , omega, IWC ktλ)??
Ή κάπου να μπουμε να κατεβάσουμε??
ΑΚΥΡΟ , βρηκα!!
Δημοσίευση 03/07/2020 - 15:55
Ε για πες!
Δημοσίευση 03/07/2020 - 16:07
Ε για πες!
δες μνμ..
Δημοσίευση 03/07/2020 - 21:50
ΑΚΥΡΟ , βρηκα!!
Δώσε watchfaces στο λαό!
Δημοσίευση 05/07/2020 - 20:55
Sent from my iPad using Tapatalk