Ερώτηση: Πρέπει να το στείλεις στο κουτί του? Γιατί και εμένα για έτσι με βλέπω αλλά δεν έχω το κουτί του διαθέσιμο τώρα.
Ναι οπως μου είπαν. Νομίζω όμως και κάποιο άλλο απλό κουτί θα κάνει αν δεν υπάρχει το original.Εγώ έτυχε και το είχα κρατήσει.
Δημοσίευση 08/04/2019 - 16:53
Ερώτηση: Πρέπει να το στείλεις στο κουτί του? Γιατί και εμένα για έτσι με βλέπω αλλά δεν έχω το κουτί του διαθέσιμο τώρα.
Ναι οπως μου είπαν. Νομίζω όμως και κάποιο άλλο απλό κουτί θα κάνει αν δεν υπάρχει το original.Εγώ έτυχε και το είχα κρατήσει.
Δημοσίευση 08/04/2019 - 18:32
Ο αριθμός που καλέσατε δεν είναι σωστός λέει , δοκίμασα κ χωρίς τα μηδενικά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μονο απο σταθερο.
Δημοσίευση 08/04/2019 - 19:06
Δημοσίευση 08/04/2019 - 20:39
Δημοσίευση 08/04/2019 - 20:52
λογικό είναι .τόσο καιρό όσοι αγόρασαν απο Αμερική είχαν κανονικά ΗΚΓ.
Τελευταία επεξεργασία από: japan, 08/04/2019 - 20:52
Δημοσίευση 08/04/2019 - 20:58
Λοιπόν μίλησα με την εξυπηρέτηση της apple κ μου είπαν ότι δεν έχω το ΗΚΓ λόγω του ότι το ρολόι το αγόρασα από Σινγκαπουρη...αλλά τι σχέση έχει από πούρο αγόρασα από τη στιγμή που είμαι Ελλάδα ας πούμε; Δηλαδή αν ήταν αγορασμένο από Ελλάδα κ πήγε να σινγκαπουρη δε θα δούλευε;;
Εν ολίγοις θα είναι διαθέσιμο μου είπαν όταν θα βγει για τη χώρα που το αγόρασα...
Δημοσίευση 08/04/2019 - 21:39
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Πως μπορώ να βγάλω το iPhone από το να μου μετράει βήματα κ χιλιόμετρα; Τώρα μου καταγράφει κ το ρολόι κ το 1 από τα 2 κινητά που έχω μαζί κ μου γράφει τα διπλά από όσα κάνω. Δεν θέλω να σβήσω όλα τα data που μου είχε μετρήσει το iPhone από τον παλιά
Δεν γίνεται κάτι τέτοιο.
Όταν περπατάς και με τις 2 συσκευές, τότε θα παίρνει δεδομένα απο τη συσκευή που είναι πρώτη απο Health Data - Steps - Data Sources & Access.
Λοιπόν μίλησα με την εξυπηρέτηση της apple κ μου είπαν ότι δεν έχω το ΗΚΓ λόγω του ότι το ρολόι το αγόρασα από Σινγκαπουρη...αλλά τι σχέση έχει από πούρο αγόρασα από τη στιγμή που είμαι Ελλάδα ας πούμε; Δηλαδή αν ήταν αγορασμένο από Ελλάδα κ πήγε να σινγκαπουρη δε θα δούλευε;;
Εν ολίγοις θα είναι διαθέσιμο μου είπαν όταν θα βγει για τη χώρα που το αγόρασα...
Είναι πλέον Region Locked οι συσκευές.
Δημοσίευση 08/04/2019 - 23:09
Δεν γίνεται κάτι τέτοιο.
Όταν περπατάς και με τις 2 συσκευές, τότε θα παίρνει δεδομένα απο τη συσκευή που είναι πρώτη απο Health Data - Steps - Data Sources & Access.
Είναι πλέον Region Locked οι συσκευές.
Δημοσίευση 08/04/2019 - 23:18
Δημοσίευση 09/04/2019 - 09:11
Κάνε αυτό που σου έγραψα και πιο πάνω.
Άλλαξε τη σειρά βάζοντας πρώτο π.χ. το ρολόι.
Δημοσίευση 09/04/2019 - 17:58
Δημοσίευση 09/04/2019 - 19:58
Το εχετε ξαναδει; (μιλαω για το μεσαιο ΗΚΓ).
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες