Το έβαλα κ τελευταίο στην λίστα αλλά πάλι γράφει. Το άλλο iphone είτε δεύτερο είτε τρίτο δεν γράφει τίποτα
Το Fitness Tracking πρέπει να δεις αν είναι εν/ποιημένο.
Δημοσίευση 09/04/2019 - 22:46
Το Fitness Tracking πρέπει να δεις αν είναι εν/ποιημένο.
Δημοσίευση 10/04/2019 - 14:03
Βγάλε τις θήκες ρε τρελέ να ευχαριστηθείς το ρολόι σαν κόσμημα.Οσες γρατσουνιές και να του κανεις σε 7-8 μήνες θα πάρεις το καινούργιο σιγάΤο έχω καμιά 10αρια μέρες τώρα αλλά δηλώνω ενθουσιασμένος!! Στέλιο είχες δίκιο φίλε!! Έψαχνα για προστασία οθόνης αλλά δε βρήκα κάτι που να με πείσει..Πήρα 3 θήκες. Η μία είναι αλουμινίου μαγνητική αλλά δεν ταιριάζει με το original sport loop της Apple. Είναι πολύ σφιχτή και δεν μπορείς να αυξομειώσεις εύκολα το μήκος του για να βάλεις-βγάλεις το ρολόι! Πήρα τη Spigen tough armor και την Spigen rugged pro με ενσωματωμένο δικό της λουράκι!! Και οι δύο μου φαίνονται πολύ καλές!! Και ειδικά η tough armor προστατεύει και λίγο παραπάνω την οθόνη.Τη μία τη φοράω στο γυμναστήριο με τα βάρη και την άλλη στη δουλειά. Χωρίς θήκες πάντως είναι πιο όμορφο.
Δημοσίευση 10/04/2019 - 16:59
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 10/04/2019 - 18:59
Το εχετε ξαναδει; (μιλαω για το μεσαιο ΗΚΓ).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/04/2019 - 09:26
Ναι οπως μου είπαν. Νομίζω όμως και κάποιο άλλο απλό κουτί θα κάνει αν δεν υπάρχει το original.Εγώ έτυχε και το είχα κρατήσει.
Το έστειλες; Αν μπορείς ενημέρωσέ μας για το χρόνο που σου πήρε μέχρι να το αντικαταστήσουν.
Δημοσίευση 11/04/2019 - 10:38
Βγάλε τις θήκες ρε τρελέ να ευχαριστηθείς το ρολόι σαν κόσμημα.Οσες γρατσουνιές και να του κανεις σε 7-8 μήνες θα πάρεις το καινούργιο σιγά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να αυτά ήθελα να γλιτώσω...χαχαχαχα Αλλάζουμε τηλέφωνο κάθε χρόνο , τώρα και ρολόι!!! Έχω εσένα και έναν ακόμη που είστε "κακές" επιρροές!! χαχαχαχα
Ψήνομαι να πάρω και το cape cod blue sport loop...
Δημοσίευση 11/04/2019 - 11:00
Το έχω βάλει κι εγώ στο μάτι το συγκεκριμένο.Ωραιο χρώμα για καλοκαίρι.Να αυτά ήθελα να γλιτώσω...χαχαχαχα Αλλάζουμε τηλέφωνο κάθε χρόνο , τώρα και ρολόι!!! Έχω εσένα και έναν ακόμη που είστε "κακές" επιρροές!! χαχαχαχα
Ψήνομαι να πάρω και το cape cod blue sport loop...
Δημοσίευση 11/04/2019 - 11:45
Ρε βγάλτε θήκες, γυαλιά και απολαύστε το ρολόι.
Στο τέλος με όλα αυτά ξεχνάς οτι έχεις AW και συμβιβάζεσαι με τούβλα..
Ισχύει. Εγώ αν και ατσούμπαλος το έχω bare nude το "ρολογάκι"...
Δημοσίευση 11/04/2019 - 12:45
Και προστατευτικό να είχες αν το χτυπήσες κάπου με δύναμη θα έσπαγε πάλιΚι εγώ ετσι το είχα και το εσπασα την 1η μέρα ! χαχαχα
Δημοσίευση 11/04/2019 - 12:49
Δημοσίευση 11/04/2019 - 16:07
Το έστειλες; Αν μπορείς ενημέρωσέ μας για το χρόνο που σου πήρε μέχρι να το αντικαταστήσουν.
Το έστειλα χθές Τετάρτη με DHL Express στην Ιρλανδία. Περιμένω τώρα την παραλαβή του καινούργιου.
0 μέλη, 34 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες