Το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα.
Εχω αγορασει πραγματα και απο Apple Store UK.
Πολυ ενταξει.
Διαβασα για το forward2me κανεις δουλεια;
Δημοσίευση 30/04/2019 - 21:30
Το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα.
Εχω αγορασει πραγματα και απο Apple Store UK.
Πολυ ενταξει.
Διαβασα για το forward2me κανεις δουλεια;
Δημοσίευση 30/04/2019 - 22:23
Το γνησιο κοκκινο δν υπαρχει πουθενα...ουτε σε ebay!
Που μπορουμε να το βρουμε;
Απο apple store μπορουμε να αγορασουμε Ελλαδα;
Είχε φέρει κομμάτια η iStorm (μετρημένα στα δάχτυλα) αλλά μη κοιτάς το οτι φαίνεται διαθέσιμο.
Δε ξέρω γιατί συνεχίζουν αυτό το τροπάριο..
Παρ'τους και κάνε παραγγελία.
Εναλλακτικά μπορείς μέσω mailboxde.com να κάνεις Forward εδώ απο γερμανικό Apple Store.
Καλησπερα στην ομάδα!!!
Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει αν ξέρει κάποιο καλό tempered glass που να ταιριάζει με την liquid Crystal case της Spigen; Για Apple Watch 4 40mm. Γιατί τα full face δεν ταιριάζουν. Πήρα ένα και το πέταξα.
Να σου πω πως δε το χρειάζεσαι?
Στο 'πα..
Δημοσίευση 30/04/2019 - 23:35
στο 2 είχα να σου πω την αλήθεια αλλά δεν μου είχε προστατέψει το αλουμίνιο, το οποιο είχε χάσει και το χρωμα του σε ένα σημείο.Είχε φέρει κομμάτια η iStorm (μετρημένα στα δάχτυλα) αλλά μη κοιτάς το οτι φαίνεται διαθέσιμο.
Εναλλακτικά μπορείς μέσω mailboxde.com να κάνεις Forward εδώ απο γερμανικό Apple Store.
Στο 'πα..
Δημοσίευση 30/04/2019 - 23:36
Δημοσίευση 30/04/2019 - 23:42
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 30/04/2019 - 23:44
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 01/05/2019 - 00:22
στο 2 είχα να σου πω την αλήθεια αλλά δεν μου είχε προστατέψει το αλουμίνιο, το οποιο είχε χάσει και το χρωμα του σε ένα σημείο.
Θεωρείς ότι δεν το χρειάζομαι λόγω θήκης;
Ακόμα και τη θήκη, πέτα τη να το χαρείς όπως είναι.
Τόσο με το S3 πέρυσι, όσο και φέτος με το S4, δεν είχα ποτέ το παραμικρό.
Ούτε τις ψιλές "τρίχες" γρατζουνιές στην οθόνη.
Δημοσίευση 01/05/2019 - 00:26
αντε!!!Ακόμα και τη θήκη, πέτα τη να το χαρείς όπως είναι.
Τόσο με το S3 πέρυσι, όσο και φέτος με το S4, δεν είχα ποτέ το παραμικρό.
Ούτε τις ψιλές "τρίχες" γρατζουνιές στην οθόνη.
Δημοσίευση 01/05/2019 - 18:25
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σας παρακολουθώ (αν και λόγω χρόνου δεν συμμετέχω) και πείστηκα πως είναι καιρός να συνταξιοδοτηθεί το apple watch 1st generation που έκλεισε περίπου 3,5 χρόνια στο χέρι μου.
Έψαχνα τις τιμές και σήμερα έπεσα σε μια προσφορά του amazon.fr όπου τρέχει εκπτωτικό κουπόνι για όλα τα μοντέλα.
Να μην τα πολυλογώ το series 4 44mm με το sport loop που έψαχνα μου βγήκε 425€. Θεωρώ καλή περίπτωση και με την εγγύηση amazon.
Δημοσίευση 01/05/2019 - 18:56
Τόσο έχει και εδώ φίλε μου οπότε δεν πιστεύω ότι αξίζει να μπεις σε αυτή την διαδικασία. Εγώ πριν από περίπου ένα μήνα το πήρα 417 ευρώ.
Δημοσίευση 01/05/2019 - 19:42
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σας παρακολουθώ (αν και λόγω χρόνου δεν συμμετέχω) και πείστηκα πως είναι καιρός να συνταξιοδοτηθεί το apple watch 1st generation που έκλεισε περίπου 3,5 χρόνια στο χέρι μου.
Έψαχνα τις τιμές και σήμερα έπεσα σε μια προσφορά του amazon.fr όπου τρέχει εκπτωτικό κουπόνι για όλα τα μοντέλα.
Να μην τα πολυλογώ το series 4 44mm με το sport loop που έψαχνα μου βγήκε 425€. Θεωρώ καλή περίπτωση και με την εγγύηση amazon.
δεν ειναι καλή τιμη
https://www.skroutz....inium-44mm.html
Δημοσίευση 01/05/2019 - 19:56
Δημοσίευση 01/05/2019 - 20:26
Ξέρεις αν δεχεσαι και κλήσεις εκτός απο τα μηνύματα των instand message εφαρμογών;
Ευχαριστώ
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Για να δεχτεις κλησεις θα πρεπει να ειναι στο ιδιο δικτιο. Πολλες φορες ξεχναω το κινητο σπιτι ενω ειμαι δουλεια. Eαν εχεις vpn για το σπιτι δουλευει μια χαρα
Δημοσίευση 01/05/2019 - 20:28
Είχε φέρει κομμάτια η iStorm (μετρημένα στα δάχτυλα) αλλά μη κοιτάς το οτι φαίνεται διαθέσιμο.
Στο 'πα..
0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες