Το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα.
Εχω αγορασει πραγματα και απο Apple Store UK.
Πολυ ενταξει.
Μπορεις να αγορασεις απο apple store uk με ελληνικη visa?
Γιατι αυτοι στο f2me μου ειπαν οχι
Δημοσίευση 01/05/2019 - 20:44
Το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα.
Εχω αγορασει πραγματα και απο Apple Store UK.
Πολυ ενταξει.
Δημοσίευση 01/05/2019 - 21:34
Δημοσίευση 01/05/2019 - 21:36
Μπορεις να αγορασεις απο apple store uk με ελληνικη visa?
Δημοσίευση 01/05/2019 - 21:45
Τα διαθεσιμα κομματια ειναι για ολα τα χρωματα κ οχι για το κοκκινο
Μεσω mailboxde.com δεχεται πληρωμη με ελληνικη visa ή θελει κατι αλλο;
Αν μιλάς για το Sport Loop όπως κατάλαβα, είχαν έρθει ελάχιστα κομμάτια όπως σου 'πα.
Δε θα έχεις πρόβλημα με τη κάρτα.
Παντως δες μήπως το κάνεις παραγγελία απο iStorm.
Δε θα σε καθυστερήσουν.
Δημοσίευση 01/05/2019 - 22:57
Συνήθως αγιάσω με αγγλική κάρτα, αλλά πριν 1-2 χρόνια που δοκίμασα με ελληνική το πήρε κανονικάΜπορεις να αγορασεις απο apple store uk με ελληνικη visa?
Δημοσίευση 02/05/2019 - 08:49
Πριν λίγο έκλεισα με το Apple Support. Τραβήξαμε και τους έστειλα τα διαγνωστικά, μου είπε πως δεν δίνουν χρόνους, μπορεί σε 2 μέρες, μπορεί σε 1 εβδομάδα κλπ...
Για όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα (δεν εμφανίζεται το ECG σε ευρωπαϊκό AW4) ενημερώνω ότι μόλις με πήραν από το Apple Support και κανονίσαμε να έρθει κούριερ να το παραλάβει και μόλις το λάβουν θα μου στείλουν καινούργιο.
Ανταπόκριση περίπου 1 μήνας από το αρχικό ticket που τους άνοιξα. Βεβαίως δεν φταίει η κοπέλα στο Apple Support η οποία ήταν ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη, απλά καθυστέρησαν οι engineers να δουν logs και να βγάλουν πόρισμα.
Μου είπαν επίσης ότι η διαδικασία της αντικατάστασης δηλαδή από τη στιγμή που θα το στείλω μέχρι να πάρω το καινούργιο ρολόι μπορεί να κρατήσει από 6 εργάσιμες έως και 20+.
Θα ενημερώσω όταν έχω επόμενες εξελίξεις για να γνωρίζετε και εσείς.
Δημοσίευση 02/05/2019 - 12:02
Αν μιλάς για το Sport Loop όπως κατάλαβα, είχαν έρθει ελάχιστα κομμάτια όπως σου 'πα.
Δε θα έχεις πρόβλημα με τη κάρτα.
Παντως δες μήπως το κάνεις παραγγελία απο iStorm.
Δε θα σε καθυστερήσουν.
Δημοσίευση 02/05/2019 - 12:10
Απο αρχες Απριλη με istοrm κ με 2 φορες επικοινωνια μαζι τους η απαντηση ηταν οτι περιμενουν εισαγωγη χωρις ομως συγκεκριμμενη ημερομηνια!
Ηθελα να το παρω το Πασχα για δωρο κ ακομα ερχεται...για αυτο βαρεθηκα κ το ψαχνω αλλιως!
Δημοσίευση 02/05/2019 - 13:13
Μην ξανασχοληθεις μαζι τους. Υπαρχουν χιλιοι δυο αλλοι τροποι να βρεις αυτο που θελεις. Το τουπε τους ειναι λες και εχουν το Apple Store στη Fifth Avenue (τουλαχιστον αυτο ειναι ανοιχτο 24/7, 365). Μονο μοστρα και βιτρινα. Μια φορα πηγα και δεν ξαναπατησα.
Sent from my iPhone using Tapatalk VIP
οντως 24ωρο?
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 02/05/2019 - 14:06
οντως 24ωρο?
Δημοσίευση 03/05/2019 - 22:29
Για όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα (δεν εμφανίζεται το ECG σε ευρωπαϊκό AW4) ενημερώνω ότι μόλις με πήραν από το Apple Support και κανονίσαμε να έρθει κούριερ να το παραλάβει και μόλις το λάβουν θα μου στείλουν καινούργιο.
Ανταπόκριση περίπου 1 μήνας από το αρχικό ticket που τους άνοιξα. Βεβαίως δεν φταίει η κοπέλα στο Apple Support η οποία ήταν ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη, απλά καθυστέρησαν οι engineers να δουν logs και να βγάλουν πόρισμα.
Μου είπαν επίσης ότι η διαδικασία της αντικατάστασης δηλαδή από τη στιγμή που θα το στείλω μέχρι να πάρω το καινούργιο ρολόι μπορεί να κρατήσει από 6 εργάσιμες έως και 20+.
Θα ενημερώσω όταν έχω επόμενες εξελίξεις για να γνωρίζετε και εσείς.
Μόλις με πήραν κι εμένα.. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ αντικατάσταση.
Δημοσίευση 03/05/2019 - 22:30
να παρει δυστυχως εμεις με jailbreak εαν δεν δουλευει το ecg δεν μπορουμε να το διαπιστωσουμε κ να παρουμε αντικατσταση
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 03/05/2019 - 22:56
Τα jailbreak ειναι so last century πια....
Ακόμα και οι ίδιοι οι geeks που τα φτιάχνουν τα βαρέθηκαν.
Κάντε τα update σας να είστε ενημερωμένοι.
Πολλες αλχημείες για μερικά tweeks.
να παρει δυστυχως εμεις με jailbreak εαν δεν δουλευει το ecg δεν μπορουμε να το διαπιστωσουμε κ να παρουμε αντικατσταση
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες