Τα jailbreak ειναι so last century πια....
Ακόμα και οι ίδιοι οι geeks που τα φτιάχνουν τα βαρέθηκαν.
Κάντε τα update σας να είστε ενημερωμένοι.
Πολλες αλχημείες για μερικά tweeks.
what???
ουτε καν αυτο που λες century above ειναι ενα jb iphone
Δημοσίευση 03/05/2019 - 23:08
Τα jailbreak ειναι so last century πια....
Ακόμα και οι ίδιοι οι geeks που τα φτιάχνουν τα βαρέθηκαν.
Κάντε τα update σας να είστε ενημερωμένοι.
Πολλες αλχημείες για μερικά tweeks.
what???
ουτε καν αυτο που λες century above ειναι ενα jb iphone
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 04/05/2019 - 15:19
Μετά από αναμονή σχεδόν 1 μηνός τελικά ήρθε το καινούργιο AW4 σε αντικατάσταση μοντέλου που είχε πρόβλημα με το ECG. Μου έστειλαν ένα πλήρες καινούργιο ρολόι χωρίς να τους έχω επιστρέψει όλα τα παρελκόμενα παρα μόνο την κάσα. Thanks Apple για το επιπλέον σετ λουράκι, φορτιστή και βάση.
Δημοσίευση 04/05/2019 - 16:43
Δημοσίευση 04/05/2019 - 17:49
Νίκο αν παρω από γερμανικό store θα παίζει λογικά και εδώ όταν υποστηριχτεί,σωστά;Θεωρητικά δε θ'αργήσει.
Δημοσίευση 04/05/2019 - 20:47
Δημοσίευση 05/05/2019 - 01:43
Καλησπέρα παιδιά σήμερα αγόρασε ο αδελφός μου το Apple watch 44mm της Νike+. Oι διαφορές είναι ότι έχει κάποιες εφαρμογές παραπάνω το Nike?
Δημοσίευση 05/05/2019 - 07:17
watch faces έχει παραπάνω τίποτε άλλο το nike edition
Δημοσίευση 06/05/2019 - 12:56
Μετά από αναμονή σχεδόν 1 μηνός τελικά ήρθε το καινούργιο AW4 σε αντικατάσταση μοντέλου που είχε πρόβλημα με το ECG. Μου έστειλαν ένα πλήρες καινούργιο ρολόι χωρίς να τους έχω επιστρέψει όλα τα παρελκόμενα παρα μόνο την κάσα. Thanks Apple για το επιπλέον σετ λουράκι, φορτιστή και βάση.
Έτσι μου είπαν και εμένα ότι θα έρθει του κουτιού. Αλλά δεν έχει έρθει ακόμα Courrier να πάρει τη προβληματική μονάδα. Από τη στιγμή που σε ενημέρωσαν πως θα γίνει αντικατάσταση μέσα σε πόσες μέρες σου ήρθε το κούριερ για να παραλάβει?
Τελευταία επεξεργασία από: WizeMan, 06/05/2019 - 12:56.
Δημοσίευση 06/05/2019 - 13:07
Καλησπέρα παίδες την προηγούμενη πέμπτη το βράδυ ενώ όλοι την διάρκεια τις ημέρας δουλειά,gym,έξω για καφέ ήμουν μια χαρά πάω σπίτι κατά τις 23:30 ξαπλώνω μετά από λίγο χτυπάει το aw για αυξημένους παλμούς κοιτάω έχει περάσει τους 120 λέω κάτσε να σηκωθώ να δω τι παίζει βλέπω ξανά παλμούς 180 ,κάνω ένα ΗΚΓ κολπική μαρμαρυγή πετάει παλμούς 199 πάω αμέσως στο Νοσοκομείο ,διάγνωση παροξυσμικη κολπική μαρμαρυγή έδειξα στους γιατρούς τα αποτελέσματα από το AW και όντως είναι πραγματικά ,την επομένη βγήκα κανονικά απο το Νοσοκομείο μιας και δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα καρδιάς (ευτυχώς ) .
Μέτα από αυτό αν με ρωτήσει κανείς αν αξίζει η αγορά του θα πω ναιιιιιιιιι και δεν το λέω για λογούς fanboy και τέτοια σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες συσκευές που θα κάνουν την ίδια δουλειά ίσως και καλύτερα .
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 06/05/2019 - 13:08.
Δημοσίευση 06/05/2019 - 14:23
Καλησπέρα παίδες την προηγούμενη πέμπτη το βράδυ ενώ όλοι την διάρκεια τις ημέρας δουλειά,gym,έξω για καφέ ήμουν μια χαρά πάω σπίτι κατά τις 23:30 ξαπλώνω μετά από λίγο χτυπάει το aw για αυξημένους παλμούς κοιτάω έχει περάσει τους 120 λέω κάτσε να σηκωθώ να δω τι παίζει βλέπω ξανά παλμούς 180 ,κάνω ένα ΗΚΓ κολπική μαρμαρυγή πετάει παλμούς 199 πάω αμέσως στο Νοσοκομείο ,διάγνωση παροξυσμικη κολπική μαρμαρυγή έδειξα στους γιατρούς τα αποτελέσματα από το AW και όντως είναι πραγματικά ,την επομένη βγήκα κανονικά απο το Νοσοκομείο μιας και δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα καρδιάς (ευτυχώς ) .
Μέτα από αυτό αν με ρωτήσει κανείς αν αξίζει η αγορά του θα πω ναιιιιιιιιι και δεν το λέω για λογούς fanboy και τέτοια σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες συσκευές που θα κάνουν την ίδια δουλειά ίσως και καλύτερα .
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 06/05/2019 - 14:23
Μπράβο που το πρόλαβες. Περαστικά να είναι.
Παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση πως κατάφερες να κάνεις ΗΚΓ, ενώ οι παλμοί ήταν πάνω από 100. Όταν είναι πάνω από 100 δείχνει μη καταληκτικό αποτέλεσμα.
Δημοσίευση 06/05/2019 - 14:29
ευχαριστώ παιδιά, μη καταληκτικό το βγάζει όταν δεν είναι δυνατή η ταξινόμηση καταγραφής .
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 06/05/2019 - 14:30.
Δημοσίευση 06/05/2019 - 15:09
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες