Σε εφαρμογές λειτουργεί το Force Touch?
Μετά το hard reset που μου πρότεινες, δεν λειτουργούσε. Το άφησα ήσυχο 5 λεπτά και το δοκίμασα και δούλευε κανονικά. Το δοκίμασα αρκετές φορές και ξαφνικά πάλι σταμάτησε.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει
Δημοσίευση 16/08/2020 - 14:50
Σε εφαρμογές λειτουργεί το Force Touch?
Δημοσίευση 16/08/2020 - 16:10
Μόνο για εναλλαγή σε List View έχεις πρόβλημα ή γενικά?
Δημοσίευση 16/08/2020 - 18:49
Κάνε πάλι Unpair/Pair και αν παραμένει, το πας για έλεγχο.
Μήπως το βάζεις νερό, θάλασσα?
Γιατί αυτό παρουσιάζεται απο υγρασία.
Οχι δεν το εχω βαλει στην θαλασσα. Μια φορα μονο το ξεπλυνα στα γρηγορα κατω απο την βρυση αλλα για πολυ λιγο
Δημοσίευση 16/08/2020 - 21:27
Δημοσίευση 16/08/2020 - 22:22
Άνοιξε το άφησα αρκετές ώρες και βλέπω πρώτου λίγο άνοιγε και έκλεινε στο μήλο .παω να το ανοίξω τίποτα το βγάζω από φορτιστή πάλι τίποτα .το ξανα αφήνω στον φορτιστή και το βλέπω τώρα άνοιξε κανονικά με 6% μπαταρία .για να δούμε μακάρι να έφτιαξε μόνο του .Δες πάντως πιο μετά.
Μπορεί να είσαι τυχερός, να ανοίξει.
Με Hard Reset δες.
Δημοσίευση 17/08/2020 - 09:27
Ευχαριστώ πολύ Νίκο.
Τώρα άρχισε και λειτουργεί κανονικά χωρίς να του κάνω κάτι.
Έχω στείλει email στην Document γιατί το συγκεκριμένο το πήρα ως αντικατάσταση πέρυσι τον Αύγουστο μιας και το πρώτο είχε light bleeding.
Το πρόβλημα είναι ότι και να μου πουν να τους το στείλουν, δεν θα δουν μια μόνιμη κατάσταση του προβλήματος και θα αρχίσουν τα παρατράγουδα
Μη σκας. Θα το δουν απο τα Logs εφόσον παραμένει.
Άνοιξε το άφησα αρκετές ώρες και βλέπω πρώτου λίγο άνοιγε και έκλεινε στο μήλο .παω να το ανοίξω τίποτα το βγάζω από φορτιστή πάλι τίποτα .το ξανα αφήνω στον φορτιστή και το βλέπω τώρα άνοιξε κανονικά με 6% μπαταρία .για να δούμε μακάρι να έφτιαξε μόνο του .
Λογικά τη γλίτωσες
Δημοσίευση 17/08/2020 - 11:13
Δημοσίευση 17/08/2020 - 16:30
Άνοιξε το άφησα αρκετές ώρες και βλέπω πρώτου λίγο άνοιγε και έκλεινε στο μήλο .παω να το ανοίξω τίποτα το βγάζω από φορτιστή πάλι τίποτα .το ξανα αφήνω στον φορτιστή και το βλέπω τώρα άνοιξε κανονικά με 6% μπαταρία .για να δούμε μακάρι να έφτιαξε μόνο του .
καλησπερα
ακριβως το ιδιο επαθε και εμενα.ανοιξε μετα απο μια μερα αλλα απο τοτε βλεπω μεγαλη καταναλωση στη μπαταρια.με το ζορι βγαζει την μια μερα και το εχω κανει και format.
το εχω αγορασει απο istorm.θα με καλυψει η εγγυηση?
Δημοσίευση 18/08/2020 - 10:57
Δημοσίευση 23/08/2020 - 16:28
Δημοσίευση 23/08/2020 - 20:40
Το ρολόι θεωρεί πως το φοράς.
Κάνε Reset Sync Data, ή απεν/ποίησε και εν/ποίησε το Wrist Detection.
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες