Apple Watch Series 4: Πρώτες εντυπώσεις/πληροφορίες
Δημοσίευση 29/01/2019 - 11:12
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 29/01/2019 - 11:17
Μετά από ένα unpair/pair, την κατάργηση του pedometer και την απενεργοποίηση της αφύπνισης της οθόνης με το σήκωμα του καρπού, μπορώ να πω πως η μπαταρία βελτιώθηκε αρκετά.
Χθες βράδυ το έβαλα σε airplane mode πριν πέσω για ύπνο και το πρωί που ξύπνησα μετά από 7 ώρες είχε χάσει μόνο 3%, ενώ πρώτα μου έχανε σίγουρα 10%.
Έχει δοκιμάσει κανείς το AutoWake?το έβαλα χθες βράδυ και από 40% η μπαταρία του κινητού,το πρωί είχε κλείσει...
Στο χθεσινό ποστ που έκανα για την μπαταρία , ξέχασα να αναφέρω και την απεγκατάσταση του AutoWake μαζί με όλα τα υπόλοιπα.
Δημοσίευση 29/01/2019 - 11:24
Έχει δοκιμάσει κανείς το AutoWake?το έβαλα χθες βράδυ και από 40% η μπαταρία του κινητού,το πρωί είχε κλείσει...
Εγώ δεν το πήρε γιατί απαιτεί να έχεις ενεργά το κινητό με το ρολόι. Εγώ το βράδυ τα βάζω και τα δυο σε flight mode όποτε πρακτικά δεν θα μπορούσα να το δουλέψω.
Δημοσίευση 29/01/2019 - 12:09
Έχει ένα κλίκ μεγαλύτερη κατανάλωση λόγω της φύσης του App, αλλά τόσο πολύ δε δικαιολογείται.
Τσέκαρε και τις υπόλοιπες εφαρμογές σου. CARROT π.χ.
Δημοσίευση 29/01/2019 - 12:27
αυτο ήταν,μου το είχε βγάλει στην μπαταρία...το έχεις δουλέψει Νίκο;πως δουλεύει;Έχει ένα κλίκ μεγαλύτερη κατανάλωση λόγω της φύσης του App, αλλά τόσο πολύ δε δικαιολογείται.
Τσέκαρε και τις υπόλοιπες εφαρμογές σου. CARROT π.χ.
Δημοσίευση 29/01/2019 - 13:10
Μιλάμε για τρελό ρουφηγμα
Τις πέταξα ,δεν παλεύουνε δυστυχώς και ηρέμησε άμεσως το Apple Watch.
Αντίθετος το auto sleep δουλεύει χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα σε όλα του
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 29/01/2019 - 13:39
Το autowake το δουλεύεις μονο αν έχεις το τηλ στην φόρτιση όλο το βραδυ αλλιώς τρώει αρκετά επειδή δούλευει παράλληλα. εγώ τις έχω κ τις 3 εφαρμογές κι είναι μια χαρα η μπαταρια. Δεν το χρησιμοποιώ κάθε βραδυ το autowake.
Δημοσίευση 29/01/2019 - 13:39
Νίκο θα του δώσω μια ευκαιρια ξανά και βλέπουμεΤο HeartWatch δύσκολα να σου δημιουργεί πρόβλημα κατανάλωσης πάντως. Ξαναπέρασε το.
Ο,τι θέμα είχες ήταν κυρίως απο το AutoWake.
Το θέμα είναι ότι διάβασα και στο reddit κάποιους που ανέφεραν το ίδιο πρόβλημα με το heartwatch όσων αφορά την μεγάλη κατανάλωση .
Πάρολαυτα θα του δώσω μια ευκαιρια ακόμα γιατί είναι αγαπημένο app μαζί με το AutoSleep (που δεν παίζεται )
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 29/01/2019 - 13:40
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 30/01/2019 - 14:04
Εχω πρόβλημα με το "Αφύπνιση Οθόνης".
Αν το έχω στο "με το γύρισμα του καρπού" ανάβει συνεχώς η οθόνη. Ειδικά κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
Αν απενεργοποιήσω αυτή την επιλογή, δεν βλέπω οθόνη (π.χ. στο τρέξιμο) εκτός αν "κτυπήσω" την οθόνη, πράγμα που μερικές φορές είναι δύσκολο.
Εχετε βρεί λύση;
Υπάρχει καποια τρίτη εφαρμογή, ή υπάρχει κα΄ποια ρύθμιση που δεν γνωρίζω;
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 30/01/2019 - 15:21
Η Native εφαρμογή στο AW υπολειτουργεί.
Καλύτερη λύση είναι κάποια 3rd Party.
Εναλλακτικά πας Settings - Sounds & Haptics - New Mail - Vibration.
Ή απο Notifications - Mail - Επιλέγεις το λογ/σμό - Sounds - Vibration.
Συμφωνώ απολυτά μαζί σου. Όποτε θέλει δουλεύει. Δοκίμασα το Outlook της microsoft και ήτανε γαμάτο. Άλλα σαν να είδα λίγο διάφορα στην μπαταρία του iPhone και το έβγαλα.
Δημοσίευση 30/01/2019 - 16:24
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες