Μέχρι εκει μου κόβει.Εννοώ Χρειάζεται ιντερνετ οταν το κινητό ειναι πάντα συνδεμένο με το iphone μεσω bt?Γιατί παίρνει Ίντερνετ από αυτό
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 25/04/2019 - 18:15
Μέχρι εκει μου κόβει.Εννοώ Χρειάζεται ιντερνετ οταν το κινητό ειναι πάντα συνδεμένο με το iphone μεσω bt?Γιατί παίρνει Ίντερνετ από αυτό
Δημοσίευση 25/04/2019 - 19:03
Μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα μυημένος στο θέμα Apple Watch...θα μπορούσε κάποιος να μου πει με δυο λόγια τι θα έχανα αν δεν αγόραζα (μιας και σκέφτομαι την αγορά του) το aw4 και πήγαινα στο aw3;;
Να πω, πως σε κάθε περίπτωση θα με ενδιέφερε η lte έκδοση μιας και περιμένω την αυτόνομη χρήση του ρολογιού (χωρίς την παρουσια του κινητού) που ελπίζω να δώσει σύντομα η Cosmote
Ευχαριστώ εκ των προτέρων κάθε γνώμη!
Δημοσίευση 25/04/2019 - 20:48
Μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα μυημένος στο θέμα Apple Watch...θα μπορούσε κάποιος να μου πει με δυο λόγια τι θα έχανα αν δεν αγόραζα (μιας και σκέφτομαι την αγορά του) το aw4 και πήγαινα στο aw3;;
Να πω, πως σε κάθε περίπτωση θα με ενδιέφερε η lte έκδοση μιας και περιμένω την αυτόνομη χρήση του ρολογιού (χωρίς την παρουσια του κινητού) που ελπίζω να δώσει σύντομα η Cosmote
-Μεγαλύτερη οθόνη, λεπτότερο πάχος, ηλεκτροκαρδιογράφημα, γρηγορότερος επεξεργαστής, καλύτερος αισθητήρας καρδιακών παλμών, καλύτερος δέκτης LTE, δυνατότερο μεγάφωνο.
-Χειρότερη αυτονομία, ακριβότερο.
Τελευταία επεξεργασία από: scarface883, 25/04/2019 - 20:50
Δημοσίευση 25/04/2019 - 22:07
Δες πρώτο Post.
Δημοσίευση 25/04/2019 - 22:15
Δημοσίευση 25/04/2019 - 23:37
Σε περίπτωση που σου σβήσει το κινητό η είναι μακριά και δεν πιάνουν σήμα μεταξύ τους. Θα σου έρχονται κανονικά τα μηνύματα από βαιμπερ φβ κτλ στο ρολόι και θα μπορείς να απαντήσεις από αυτό χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις το κινητό η να πας προς αυτόΜέχρι εκει μου κόβει.Εννοώ Χρειάζεται ιντερνετ οταν το κινητό ειναι πάντα συνδεμένο με το iphone μεσω bt?
Δημοσίευση 26/04/2019 - 20:23
Σε περίπτωση που σου σβήσει το κινητό η είναι μακριά και δεν πιάνουν σήμα μεταξύ τους. Θα σου έρχονται κανονικά τα μηνύματα από βαιμπερ φβ κτλ στο ρολόι και θα μπορείς να απαντήσεις από αυτό χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις το κινητό η να πας προς αυτό
Δημοσίευση 26/04/2019 - 20:53
κλησεις μόνο το lte.Το απλό όχιΞέρεις αν δεχεσαι και κλήσεις εκτός απο τα μηνύματα των instand message εφαρμογών;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 27/04/2019 - 08:18
Πασχαλινό Δώρακι Λοιπόν ,
Αγόρασα από χρηστη με πάνω από 25 αξιολογήσεις σε γειτονικό site Apple Watch 4 Gps 44 mm with Black Sport Loop σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση στα 330 ε .....
Οι πρώτες 15 ώρες εντυπώσεων προερχόμενος από watch 3 , είναι απίστευτες ... Οθοναρα κι χρώματα !!!
Καλή Ανασταση παιδιά
Δημοσίευση 30/04/2019 - 18:16
Δημοσίευση 30/04/2019 - 20:23
Δημοσίευση 30/04/2019 - 20:52
Δημοσίευση 30/04/2019 - 21:03
Το γνησιο κοκκινο δν υπαρχει πουθενα...ουτε σε ebay!
Που μπορουμε να το βρουμε;
Απο apple store μπορουμε να αγορασουμε Ελλαδα;
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες