καλημερα! Και εγω κατοχος 40..... οσο τελειο και αν ειναι δυστυχως στο θεμα της μπαταριας υστερει πολυ.....Καλησπέρα σε όλους, καινούργιος κάτοχος Apple Watch 4 40mm είμαι σούπερ ικανοποιημένος από αυτή την αγορά, είχα ένα 42mm Series 2 πριν αγοράσω το καινούργιο. Παρατήρησα και εγώ με την σειρά μου battery drain χωρίς να κάνω τίποτα. Δεν ξέρω εάν φταίει η τελευταία έκδοση η κάτι άλλο, στην αρχή νόμιζα πως ήταν το Carrot οπότε το έβγαλα αλλά δεν άλλαξε κάτι, τώρα μόλις έκλεισα την ανανέωση των εφαρμογών στο υπόβαθρο μήπως και φταίει αυτό, έχετε καμία καλύτερη ιδέα?
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Apple Watch Series 4: Πρώτες εντυπώσεις/πληροφορίες
Δημοσίευση 01/07/2019 - 07:05
Ad
Δημοσίευση 01/07/2019 - 09:54
Καλησπέρα σε όλους, καινούργιος κάτοχος Apple Watch 4 40mm είμαι σούπερ ικανοποιημένος από αυτή την αγορά, είχα ένα 42mm Series 2 πριν αγοράσω το καινούργιο. Παρατήρησα και εγώ με την σειρά μου battery drain χωρίς να κάνω τίποτα. Δεν ξέρω εάν φταίει η τελευταία έκδοση η κάτι άλλο, στην αρχή νόμιζα πως ήταν το Carrot οπότε το έβγαλα αλλά δεν άλλαξε κάτι, τώρα μόλις έκλεισα την ανανέωση των εφαρμογών στο υπόβαθρο μήπως και φταίει αυτό, έχετε καμία καλύτερη ιδέα?
6 μήνες είχα το 40 αρι .Με το που έκλεινε 24ωρο το έβαζα για φόρτιση διότι το φοβόμουν μην μου μείνει κατά την διάρκεια της ημερες μιας και έμενε με πολύ λίγο ποσοστό .
Το αγόρασα αρχικά μιας και έχω λεπτό καρπό ,αλλα νομίζω κακώς έπραξα διότι και το 44αρι που έχω τώρα εδώ και ένα μηνα περίπου κάθεται καλύτερα στο χέρι μου .
Το 44 αρι μου βγάζει κάθε φορα άνετα τα 2 24αρα και χωρίς να αγχώνομαι να το φορτίσω .Μου έχει βγάλει το περισσότερο λίγο πάνω από 2μιση ημερες .(Αutosleep κτλ εγκατεστημένο)
Τελος να πω πως μιας και έχω λίγο πρεσβυωπια με το 40αρι μου έβγαιναν τα ματια έξω ....
Πουλησα το 40αρι και ηρέμησα .....
Υ.Γ Φωτογραφια σε λεπτό καρπό με το 44αρι ,το οποιο φοράει και θήκη
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 01/07/2019 - 10:01
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 01/07/2019 - 13:19
6 μήνες είχα το 40 αρι .Με το που έκλεινε 24ωρο το έβαζα για φόρτιση διότι το φοβόμουν μην μου μείνει κατά την διάρκεια της ημερες μιας και έμενε με πολύ λίγο ποσοστό .
Το αγόρασα αρχικά μιας και έχω λεπτό καρπό ,αλλα νομίζω κακώς έπραξα διότι και το 44αρι που έχω τώρα εδώ και ένα μηνα περίπου κάθεται καλύτερα στο χέρι μου .
Το 44 αρι μου βγάζει κάθε φορα άνετα τα 2 24αρα και χωρίς να αγχώνομαι να το φορτίσω .Μου έχει βγάλει το περισσότερο λίγο πάνω από 2μιση ημερες .(Αutosleep κτλ εγκατεστημένο)
Τελος να πω πως μιας και έχω λίγο πρεσβυωπια με το 40αρι μου έβγαιναν τα ματια έξω ....
Πουλησα το 40αρι και ηρέμησα .....
Υ.Γ Φωτογραφια σε λεπτό καρπό με το 44αρι ,το οποιο φοράει και θήκη
Το δοκίμασα το 44αρι αλλά φαίνεται άσχημα στον καρπό μου και για να πω την αλήθεια προτιμώ το 40αρι. Κατά την γνώμη μου το πρόβλημα δεν είναι η μπαταρία αλλά κάτι στο λειτουργικό που τρέχει συνέχεια, δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το trigger για το drain που έχω παρατηρήσει, εν τω μεταξύ τις πρώτες ημέρες τέλεια μπαταρία, δυο ημέρες σχεδόν όπως και στο παλιό μου 42αρι.
Δημοσίευση 01/07/2019 - 13:23
Το δοκίμασα το 44αρι αλλά φαίνεται άσχημα στον καρπό μου και για να πω την αλήθεια προτιμώ το 40αρι. Κατά την γνώμη μου το πρόβλημα δεν είναι η μπαταρία αλλά κάτι στο λειτουργικό που τρέχει συνέχεια, δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το trigger για το drain που έχω παρατηρήσει, εν τω μεταξύ τις πρώτες ημέρες τέλεια μπαταρία, δυο ημέρες σχεδόν όπως και στο παλιό μου 42αρι.
δεν του κανεις τότε ένα erase και set up as new να βγάλεις συμπέρασμα ?
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 01/07/2019 - 13:25
δεν του κανεις τότε ένα erase και set up as new να βγάλεις συμπέρασμα ?
Αν δω ότι συνεχίζει αυτό ακριβώς θα κάνω, αυτό που στην ουσία πρότεινε και ο Νίκος εχθές
Δημοσίευση 01/07/2019 - 14:53
Γενικότερα πάντως το S4 έχει τη χειρότερη μπαταρία συγκριτικά με τα υπόλοιπα AWs.
Χειρότερη από το 3 ναι, σε σχέση με το 2 είναι σχεδόν το ίδιο.
Δημοσίευση 01/07/2019 - 15:24
Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λειτουργικού? Γιατί ειλικρινά τις πρώτες ημέρες χρήσης με ήταν σούπερ! Μιλάω γενικά για την σειρά 4.Γενικότερα πάντως το S4 έχει τη χειρότερη μπαταρία συγκριτικά με τα υπόλοιπα AWs.
Τελευταία επεξεργασία από: PetrosMac, 01/07/2019 - 15:24
Δημοσίευση 01/07/2019 - 23:16
εγω εκνευριζομαι με τη μπαταρια που στο 24ωρο τονπολυ μπαινει στη πριζα αλλα απο τη αλλη εχω τοσο μικρο χερι που το 43 δε ηταν καν σκέτικο. Δε πειραζει ομως αφου ειναι το μονο θεμα....Το δοκίμασα το 44αρι αλλά φαίνεται άσχημα στον καρπό μου και για να πω την αλήθεια προτιμώ το 40αρι. Κατά την γνώμη μου το πρόβλημα δεν είναι η μπαταρία αλλά κάτι στο λειτουργικό που τρέχει συνέχεια, δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το trigger για το drain που έχω παρατηρήσει, εν τω μεταξύ τις πρώτες ημέρες τέλεια μπαταρία, δυο ημέρες σχεδόν όπως και στο παλιό μου 42αρι.
Δημοσίευση 03/07/2019 - 11:20
Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο;
Replica ειναι;;
Μου το βγαζει σαν διαφημιση στο fb με βιντεακι που συμπεριφερεται σαν γνησιο aw4
https://www.reosee.c...m_medium=cpcmsq
Και
https://www.batabee....p&utm_medium=fb
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 03/07/2019 - 11:56
Καλησπερα!
Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο;
Replica ειναι;;
Μου το βγαζει σαν διαφημιση στο fb με βιντεακι που συμπεριφερεται σαν γνησιο aw4
https://www.reosee.c...m_medium=cpcmsq
Και
https://www.batabee....p&utm_medium=fb
Sent from my iPhone using Tapatalk
More FAKE U DIE, που θα λέγε και ο Αρκάς.
Δημοσίευση 03/07/2019 - 21:17
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες