Όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται στο ρολόι.Μονο όταν το κινητό είναι ανοιχτό και το δουλεύεις θα ακούς ήχους.Οταν είναι σε κατάσταση αναμονής θα σε ειδοποιεί το ρολόι.Αυτο συμβαίνει σε όλες τις εφαρμογές εκτός από αυτές που δεχονται κληση(τηλέφωνο,viber,messenger,κλπ).
Sent from my iPad using Tapatalk
Συνεχίζω να μην βγάζω άκρη με το native email. Σε κατασταση αναμονής και τα δυο, δεν με ειδοποιεί κανένα. Με το Outlook με ειδοποιούν και τα δυο ταυτόχρονα (ρολόι και κινητό)
το οποιο για μένα είναι η μαγεία και η ομορφιά του ρολογιού
Μαγεία δεν ξέρω αν είναι. Σίγουρα είναι μια ιδιαιτερότητα που κάποιους δεν τους βολεύει. Για παράδειγμα, όταν οδηγό, δεν αντιλαμβάνομαι την ειδοποίηση του ρολογιού σε ένα εισερχόμενο μήνυμα, γιατί τον ήχο δεν τον ακούω λόγω φασαρίας στο αυτοκίνητο και την δόνηση δεν την αντιλαμβάνομαι λόγω μικροδονήσεων του τιμονιού. Εκτός και αν έχω μπερδευτεί με τον τρόπο που λειτουργούν οι ειδοποιήσεις.
Και για μένα ένας λόγος που το αγόρασα.Εχει ησυχάσει το κεφάλι μου από τα ντιν και τα μπιπ.Ειδικα σε ώρες κοινής ησυχίας ή στο γραφείο βολεύει απίστευτα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ναι όταν θέλεις να είσαι διακριτικός βολεύει, αλλά τι γίνεται όταν δεν σε ενδιαφέρει η διακριτικότητα αλλά θες να μην χάνεις ειδοποιήσεις και είσαι σε ένα θορυβώδες περιβάλλον και κινείς τα χέρια κάνοντας πχ κάποιες χειρονακτικές εργασίες;
Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί το έχω απορία...
Το βράδυ βγάζω το ρολόι καθώς δεν χρησιμοποιώ κάποιο sleep tracking app και το βάζω σε λειτουργία πτήσης! Το άφησα χθες με 98% και ξύπνησα τώρα μετά από 9 ώρες και κάτι και έχει πάει στο 88%... Είναι λογικό; Ρωτάω γιατί δεν είχα ξανά εμπειρία με το ρολόι.
Ευχαριστώ
ΥΓ. Έκανα το update χθες στην 5.1.1 στο ρολόι
Αδερφέ, τα ίδια και εγώ. Έχασα 11% έχοντας Do Not Disturb. Δεν έχω δοκιμάσει τι γίνεται με το Airplane mode.