Λυπάμαι πολύ that you'll never get to feel the real thing :/
Δημοσίευση 18/01/2019 - 12:32
Δημοσίευση 18/01/2019 - 12:33
Είπα να μη το χοντρύνω πολύ. Ντρέπομαι ήδη για το δικό μου..
Κουράγιο και κρύψτο με τη μάλλινη.
Δεν είμαι φαν των μπρασελέ, δείχνει μια χαρά όμως.
Εδώ κοντεύω να ντρέπομαι και εγώ για το δικό σου!!!
Αυτό που ταιριάζει πολύ επίσης σε milanese είναι το παρακάτω, έχει ένα ιριδίζον χαλκοπράσινο που του πάει
Τέσπα το κλείνω εδώ με τα λουράκια/ μπρασελέ γιατί υπάρχει άλλο thread που είναι σχετικό και δεν θέλω να το βγάλω off topic το εδώ
Νάσαι καλά φίλε και καλή συνέχεια
Δημοσίευση 18/01/2019 - 12:37
Great lookin' watch and... good rubbing!!!
Τελευταία επεξεργασία από: crossmo, 18/01/2019 - 12:40
Δημοσίευση 18/01/2019 - 12:39
Βασικά δαχτυλιές έχει επειδή το έβαλα τώρα. Eπίσης δεν εκτίθεται απευθείας σε φυσικό φως να δεις πόσο όμορφα γυαλίζει. Δείξε μου το δικό σου σε 4 χρόνια πως θα είναι. Λογικά θα αποσυντίθεται 3 χρόνια κάπου στα Άνω Λιόσια.
Τελευταία επεξεργασία από: Franjelisco, 18/01/2019 - 12:44
Δημοσίευση 18/01/2019 - 12:41
Εδώ κοντεύω να ντρέπομαι και εγώ για το δικό σου!!!
Αυτό που ταιριάζει πολύ επίσης σε milanese είναι το παρακάτω, έχει ένα ιριδίζον χαλκοπράσινο που του πάει
Τέσπα το κλείνω εδώ με τα λουράκια/ μπρασελέ γιατί υπάρχει άλλο thread που είναι σχετικό και δεν θέλω να το βγάλω off topic το εδώ
Νάσαι καλά φίλε και καλή συνέχεια
Το Sport Loop είναι αυτό? Κάνουν δουλίτσα.
Είχα πάρε 3-4 απο τον κινέζο φίλο μας που θα βρείς στο άλλο Topic.
Περιμένω και ένα Red.
Δημοσίευση 18/01/2019 - 12:45
Το Sport Loop είναι αυτό? Κάνουν δουλίτσα.
Είχα πάρε 3-4 απο τον κινέζο φίλο μας που θα βρείς στο άλλο Topic.
Περιμένω και ένα Red.
To δεύτερο από αριστερά ναι, αλλά δεν με βολεύει να σου πω. Ίσως γιατί δεν είναι το original? τι να πω.. να σου πω την αλήθεια τα μόνα που βρίσκω άνετα είναι αυτό που φοράω τώρα και το original rubber band που έρχεται με το ρολόι μαζί
Βασικά δαχτυλιές έχει επειδή το έβαλα τώρα. Eπίσης δεν εκτίθεται απευθείας σε φυσικό φως να δεις πόσο όμορφα γυαλίζει. Δείξε μου το δικό σου σε 4 χρόνια πως θα είναι. Λογικά θα αποσυντίθεται 3 χρόνια κάπου στα Άνω Λιόσια.
Μπορεί... αλλά σε 4 χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε και οι δύο κρατήσει το ίδιο ρολόι... και το ξέρουμε και οι δυό αυτό, έτσι?
Παρόλα αυτά όντως είναι όμορφο το ss , προσωπικά όμως προτιμώ κάτι πιο ελαφρύ στο χέρι.
Να είσαι πάντα καλά και να το χαρείς με υγεία φίλε, όπως και όλοι μας φυσικά
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/01/2019 - 13:14
Merge
Δημοσίευση 18/01/2019 - 12:56
Μπορεί... αλλά σε 4 χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε και οι δύο κρατήσει το ίδιο ρολόι... και το ξέρουμε και οι δυό αυτό, έτσι?
Παρόλα αυτά όντως είναι όμορφο το ss , προσωπικά όμως προτιμώ κάτι πιο ελαφρύ στο χέρι.
Να είσαι πάντα καλά και να το χαρείς με υγεία φίλε, όπως και όλοι μας φυσικά
γλυκούλη. <3
Δημοσίευση 18/01/2019 - 13:01
To δεύτερο από αριστερά ναι, αλλά δεν με βολεύει να σου πω. Ίσως γιατί δεν είναι το original? τι να πω.. να σου πω την αλήθεια τα μόνα που βρίσκω άνετα είναι αυτό που φοράω τώρα και το original rubber band που έρχεται με το ρολόι μαζί
Μπα δε παίζει ρόλο αυτό αν είναι γνήσιο ή όχι.
Τώρα για τα σιλικόνης, προσοχή αν πας σε μη γνήσιο απο ebay κτλ.
Το μεταλλικό κομμάτι απο το κούμπωμα μου 'χε κάνει κοκκινίλα και δε το ξαναέβαλα.
Δημοσίευση 18/01/2019 - 13:07
Μπα δε παίζει ρόλο αυτό αν είναι γνήσιο ή όχι.
Τώρα για τα σιλικόνης, προσοχή αν πας σε μη γνήσιο απο ebay κτλ.
Το μεταλλικό κομμάτι απο το κούμπωμα μου 'χε κάνει κοκκινίλα και δε το ξαναέβαλα.
Κοίτα, σε σιλικόνη πήρα αυτό που βλέπεις με την κόκκινη ρίγα στη μέση αλλά και το nike watch band δίπλα του, μπορώ να πω ότι δεν μου έχουν κάνει κάποιο πρόβλημα με τα μεταλικά τους κουμπώματα. Ίσως γιατί τα φοράω και χαλαρά στο χέρι και όχι τσίτα κουμπωμένα.
Πάντως το έχει ξεφτιλήσει στις τιμές η Apple στα λουράκια (όπως και σε όλα τα υπόλοιπα βασικά) αλλά σε αυτά τα είδη κτυπάει πολύ άσχημα, ειδικά στα μπρασελέ της.
γλυκούλη. <3
Εγώ!
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/01/2019 - 13:14
Merge
Δημοσίευση 18/01/2019 - 13:12
Κοίτα, σε σιλικόνη πήρα αυτό που βλέπεις με την κόκκινη ρίγα στη μέση αλλά και το nike watch band δίπλα του, μπορώ να πω ότι δεν μου έχουν κάνει κάποιο πρόβλημα με τα μεταλικά τους κουμπώματα. Ίσως γιατί τα φοράω και χαλαρά στο χέρι και όχι τσίτα κουμπωμένα.
Πάντως το έχει ξεφτιλήσει στις τιμές η Apple στα λουράκια (όπως και σε όλα τα υπόλοιπα βασικά) αλλά σε αυτά τα είδη κτυπάει πολύ άσχημα, ειδικά στα μπρασελέ της.
Κυρίως το καλοκαίρι αυτό με τον ιδρώτα.
Μπορεί να 'σαι και τυχερός βέβαια.
Καλά για τις τιμές μην ανοίξουμε κουβέντα.. Για γέλια είναι.
Δημοσίευση 18/01/2019 - 13:25
Κυρίως το καλοκαίρι αυτό με τον ιδρώτα.
Μπορεί να 'σαι και τυχερός βέβαια.
Καλά για τις τιμές μην ανοίξουμε κουβέντα.. Για γέλια είναι.
Ένα τρικ που κάνουν γενικότερα όσοι έχουν θέμα με ερεθισμούς στο δέρμα από μπρασελέ κυρίως είναι η επάλειψη με baby oil του εσωτερικού μέρους του μπρασελέ. Στο αναφέρω επειδή έχω εμπειρία με ωρολόγια και είμαι χρόνια μέλος σε forums σχετικά με ωρολογοποιία, δουλεύει στο μεγαλύτερο ποσοστό εφαρμογής, και είναι όντως ένα θέμα που το έχουν πολλοί.
Πάντως σαν κατασκευή το ρολόι κάθεται απίστευτα καλά στο χέρι, έχει το τέλειο μέγεθος και σε αυτό βοηθάει πολύ το τετραγωνισμένο σχήμα του και το χαμηλό προφίλ του.
Ο αισθητήρας παλμών έχει ακρίβεια (τεσταρισμένος παράλληλα με polar καρδιοσυχνόμετρο και ζώνη)... οι ειδοποιήσεις άμεσες σε όλες τις εφαρμογές και ευανάγνωστες... Ένα άλλο πράγμα που είναι στα θετικά του είναι η υποστήριξη ΒΤ 5 και αυτό φαίνεται όταν απομακρύνομαι αρκετά μέτρα από το τηλέφωνο και πάω σε άλλο γραφείο στον ίδιο όροφο , κάτι που με το Galaxy watch και με το Gear s3 δεν το είχα... δεν χρειάζεται πλέον να παίρνω τη συσκευή μαζί!
Τελευταία επεξεργασία από: crossmo, 18/01/2019 - 13:28
Δημοσίευση 18/01/2019 - 14:08
Ένα τρικ που κάνουν γενικότερα όσοι έχουν θέμα με ερεθισμούς στο δέρμα από μπρασελέ κυρίως είναι η επάλειψη με baby oil του εσωτερικού μέρους του μπρασελέ. Στο αναφέρω επειδή έχω εμπειρία με ωρολόγια και είμαι χρόνια μέλος σε forums σχετικά με ωρολογοποιία, δουλεύει στο μεγαλύτερο ποσοστό εφαρμογής, και είναι όντως ένα θέμα που το έχουν πολλοί.
Πάντως σαν κατασκευή το ρολόι κάθεται απίστευτα καλά στο χέρι, έχει το τέλειο μέγεθος και σε αυτό βοηθάει πολύ το τετραγωνισμένο σχήμα του και το χαμηλό προφίλ του.
Ο αισθητήρας παλμών έχει ακρίβεια (τεσταρισμένος παράλληλα με polar καρδιοσυχνόμετρο και ζώνη)... οι ειδοποιήσεις άμεσες σε όλες τις εφαρμογές και ευανάγνωστες... Ένα άλλο πράγμα που είναι στα θετικά του είναι η υποστήριξη ΒΤ 5 και αυτό φαίνεται όταν απομακρύνομαι αρκετά μέτρα από το τηλέφωνο και πάω σε άλλο γραφείο στον ίδιο όροφο , κάτι που με το Galaxy watch και με το Gear s3 δεν το είχα... δεν χρειάζεται πλέον να παίρνω τη συσκευή μαζί!
Eμπειρία, χρόνια μέλος σε forums και πας ρε αθεόφοβε στο Aluminum? Μα καλά είναι δυνατόν?
Κάποια στιγμή πρέπει να τη κάνουμε τη κουβέντα για τα ρολόγια. Είμαι και 'γω χρόνια στο greekwatchforum.
To ρολόι είναι έρωτας απλά. Και το καλύτερο κομμάτι του, η κεραμική πλάτη, χάνεται και δε το βλέπεις.
Δημοσίευση 18/01/2019 - 15:17
Eμπειρία, χρόνια μέλος σε forums και πας ρε αθεόφοβε στο Aluminum? Μα καλά είναι δυνατόν?
Κάποια στιγμή πρέπει να τη κάνουμε τη κουβέντα για τα ρολόγια. Είμαι και 'γω χρόνια στο greekwatchforum.
To ρολόι είναι έρωτας απλά. Και το καλύτερο κομμάτι του, η κεραμική πλάτη, χάνεται και δε το βλέπεις.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/01/2019 - 16:12
Δημοσίευση 18/01/2019 - 15:54
AppleCare+ δεν γίνεται σε stainless steel ρολόι γιατί πολύ απλά τους βάζεις μέσα.Ειδικα αν το κοπανάς στην κουπαστή μέρα παρά μέρα.Εχουν γνώση εκεί στο Cupertino γατακιιιιιιιιΠαιδιά πως στον ΓΙΟΥΤΣΟ βάλατε το Αpple Care??? Έφαγε μία στην κουπαστή σήμερα και αυτό το φλατς που έκανε θα με στοιχειώνει για όλη μου τη ζωή. Δεν έσπασε. Προσπαθώ να κάνω apple care + μέσω checkcoverage και τι πιστωτικές, τι χρεωστικές, τι άλλα apple id, τι αμερικη, τι αγγλια τι γαλλια, τιποτα δεν παιρνει. Τα 'χω δει όλα απλά δεν κάνω καν πλάκα. Φωτίστε με μεγάλοι γκουρού της γνώσης . Μου βγάζει συνέχεια αυτό.
Δημοσίευση 18/01/2019 - 16:18
Xαχαχα όποτε θέλεις Νίκο
Ε ναι μωρέ, βαρέθηκα τα ατσάλινα και τα ΤΤ και είπα να το ρίξω στα ανακυκλώσιμα υλικά πια!
Γι΄αυτό και υπερσπίστηκα με πάθος το μηχανικό ρολόι εδώ
http://www.iphonehel...watch-series-4-επίσημη-παρουσίαση/page-79
χαχα τώρα θυμήθηκα το rolexakias.gr!!! έκλεισε αυτό πάει αν και είχε ενδιαφέροντα μέλη και απόψεις!
και τους καυγάδες του Στήκα στο mywatch.gr
Aυτό τότε θα το εκτιμήσεις ιδιαίτερα, sorry για το off topic!
Ωραία συλλογή.. Αγαπάμε Omega και Citizen.
Θα σου έλεγα να έκανες χώρο και για το AW, αλλά χωρίς Stainless ΠΟΥ ΠΑΣ.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες