[Shortcuts] Money: Συντόμευση τήρησης Εσόδων-Εξόδων
Δημοσίευση 10/12/2021 - 22:48
Εννοούσα πως θα τα συμπεριλάβω στην καινούργια.
Όπως επίσης μετά ονομασία κατηγοριών, συγχώνευση 2 ή περισσοτέρων κατηγοριών κ.α.
Ad
Δημοσίευση 11/12/2021 - 19:24
Για να απογαλακτιστεί πλήρως το money από τα ημερολόγια του iOS, πρέπει να αποκτήσει την δική του βάση δεδομένων.
Πρέπει λοιπόν οι χρήστες που το χρησιμοποιούν ήδη, να μετατρέψουν τα δεδομένα τους στην νέα γλώσσα που θα μιλά το Money και η οποία θα είναι 100 φορές ταχύτερη (Συναλλαγές Τετραετίας θα χρειάζονται μόλις 4 δευτερόλεπτα για να υπολογιστούν).
Η διαδικασία μετατροπής είναι σύνθετη και θα δοκιμάσει την επεξεργαστική ισχύ της συσκευής σας. Η διάρκεια της από 2’ έως 15’.
Κατεβάστε τα 2 παρακάτω shortcuts.
Τρέχετε ΜΟΝΟ το dbase Reconstruction.
Αφήνετε την συσκευή σας στην ησυχία της γιατί θα δοκιμαστεί. Δεν πρέπει να την χρησιμοποιήσετε όσο διαρκεί αυτή η διαδικασία. Ωστόσο για να μη νομίζετε πως έχει παγώσει η συσκευή θα λαμβάνετε μηνύματα προόδου της αναδόμησης της βάσης δεδομένων.
Ενημερώστε με για το τελικό μήνυμα επιτυχίας.
Η παραπάνω διαδικασία δεν επηρεάζει τα παλιά σας δεδομένα ή την εύρυθμη λειτουργία του Money.
https://www.icloud.c...c0bec5ea880d3a4
https://www.icloud.c...2a1a0c3658bb515
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 14/12/2021 - 10:41
Δημοσίευση 11/12/2021 - 21:22
Για να απογαλακτιστεί πλήρως το money από τα ημερολόγια του iOS, πρέπει να αποκτήσει την δική του βάση δεδομένων.
Πρέπει λοιπόν οι χρήστες που το χρησιμοποιούν ήδη, να μετατρέψουν τα δεδομένα τους στην νέα γλώσσα που θα μιλά το Money και η οποία θα είναι 100 φορές ταχύτερη (Συναλλαγές Τετραετίας θα χρειάζονται μόλις 4 δευτερόλεπτα για να υπολογιστούν).
Η διαδικασία μετατροπής είναι σύνθετη και θα δοκιμάσει την επεξεργαστική ισχύ της συσκευής σας. Η διάρκεια της από 2’ έως 15’.
Αφήνετε την συσκευή σας στην ησυχία της γιατί θα δοκιμαστεί. Δεν πρέπει να την χρησιμοποιήσετε όσο διαρκεί αυτή η διαδικασία. Ωστόσο για να μη νομίζετε πως έχει παγώσει η συσκευή θα λαμβάνετε μηνύματα προόδου της αναδόμησης της βάσης δεδομένων.
Η παραπάνω διαδικασία δεν επηρεάζει τα παλιά σας δεδομένα ή την εύρυθμη λειτουργία του Money.
https://www.icloud.c...9192daaecb37518
Έτρεξα το dbase Reconstruction μετά από 77 οκ κτλ κόλλησε στο τέλος
Δημοσίευση 11/12/2021 - 21:23
https://www.icloud.c...9192daaecb37518
Έτρεξα το dbase Reconstruction μετά από 77 οκ κτλ κόλλησε στο τέλος
[/quote]
77 εγγραφές εδώ
Δημοσίευση 11/12/2021 - 21:26
ame="jnen" post="2065894" timestamp="1639250556"]
77 εγγραφές εδώ
Πάω να το ξανά τρέξω και θέλει πάλι όνομα ημερολογίου, σημαίνει ότι δεν κράτησε τίποτε από τις εγγραφές ;;
Δημοσίευση 11/12/2021 - 21:31
Εμένα μου βγάζει αυτό το σφάλμα!…και όντως σε εκείνη την ημερομηνία έχει καταχωρημένο το “Widget_Setting 4”…δεν το έχω καταχωρήσει εγώ!!…το σβήνω;;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 11/12/2021 - 21:36
Πρέπει πρώτα να διαγράψεις τα περιεχόμενα του φακέλου Recon στην διαδρομή Shortcuts από Files.appΠάω να το ξανά τρέξω και θέλει πάλι όνομα ημερολογίου, σημαίνει ότι δεν κράτησε τίποτε από τις εγγραφές ;;
Πάντα θα σε ρωτάει γιατί μπορεί να έχεις παραπάνω από ένα χαρτοφυλάκια.
Πρέπει να το διαγράψεις το γεγονός. Μπορεί μετά να σου βρει και άλλα.
Εμένα μου βγάζει αυτό το σφάλμα!…και όντως σε εκείνη την ημερομηνία έχει καταχωρημένο το “Widget_Setting 4”…δεν το έχω καταχωρήσει εγώ!!…το σβήνω;;
Δημοσίευση 11/12/2021 - 21:38
οκ!…αλλά δεν είναι από την συντόμευση αυτό;;…δεν το έχω καταχωρήσει εγώ!!Πρέπει πρώτα να διαγράψεις τα περιεχόμενα του φακέλου Recon στην διαδρομή Shortcuts από Files.app
Πάντα θα σε ρωτάει γιατί μπορεί να έχεις παραπάνω από ένα χαρτοφυλάκια.
Πρέπει να το διαγράψεις το γεγονός. Μπορεί μετά να σου βρει και άλλα.
Δημοσίευση 11/12/2021 - 21:39
Δημοσίευση 11/12/2021 - 21:40
οκ!…το σβήνω και το ξανά τρέχω!!!!Είναι αυτόματη εγγραφή από την συντόμευση
Δημοσίευση 11/12/2021 - 21:41
Δημοσίευση 11/12/2021 - 22:29
Διέγραψε και συ πρώτα τα παραπάνω
Διέγραψα τα αρχεία από Recon σε όλες τις ερωτήσεις πήγε καλά στο τέλος κολλάει
Δημοσίευση 11/12/2021 - 23:14
οκ!…το σβήνω και το ξανά τρέχω!!!!
Όλα οκ;
Διέγραψα τα αρχεία από Recon σε όλες τις ερωτήσεις πήγε καλά στο τέλος κολλάει
Διέγραψε τα πάλι.
Αντικατέστησε την μία συντόμευση με την παρακάτω Και πάλι όλα από την αρχή
https://www.icloud.c...7cbb50d208e6a06
Δημοσίευση 11/12/2021 - 23:33
πολλά Σφάλματα “Widget settings”….έχω και πολλές έγραφες και ξανά από την αρχή!…δεν τελειώνω σήμερα ….είναι πολύ χρονοβόρο!!
Δημοσίευση 11/12/2021 - 23:40
Άνοιξε το ημερολόγιο του iOS και κάνε search την λέξη Widget.
Θα σου εμφανίσει όλα μαζί τα γεγονότα Widget.
Όπως είσαι διεγραψέ τα με swipe.
Επίσης άνοιξε ένα γεγονός Widget και πες μου αν είναι All day event ή όχι.
Τέλος κάνε και συ το update στο προηγούμενο ποστ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες