Για μόνιμη χρήση στην Ελλάδα αξίζει; Για εμένα που χρησιμοποιώ αρκετά δεδομένα είναι δελεαστική η προσφορά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ειμαι ο αρμόδιος για να απαντησω, καθώς ουτε Vodafone εχω (η προσφορα που δινει μεσα απ την εφαρμογη γραφει πως χρησιμοποιεί το δίκτυο της) και ουτε eSim εχω περασμένη στο κινητο.
Η λογικη λεει πως αν σου στοιχίζει εσενα λιγοτερα απ οσο δινεις τωρα για δεδομενα/μηνα, ισως και να αξιζει.
Εγω πχ, ειμαι στην Cosmote που εχει ταχύτερο δίκτυο, και εχω What’s Up, και εχω μαζεμενα καμια 70GB, τα οποια λογο reload και παρε-μοίρασε, συνεχώς αυξάνονται και δε μειώνονται, οποτε δεν αγοράζω ξεχωριστο πακετο δεδομένων. Οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι θεμα χρησης που κανει ο καθενας.
Απ την αλλη, σε περιπτωση που ταξίδευα εκτος Ε.Ε., σιγουρα θα έριχνα μια ματια αν πηγαινα πχ Αμερικη, για να μην έμπλεκα με το να επισκέπτομαι την T mobile για να αγοράζω τοπική sim.
Εν κατακλείδι, βαλτά κατω και δες αν σε συμφέρει, και φυσικα πρωτα δοκιμασε την υπηρεσια για να δεις αν αξιζει.
Τελος, υποθετω πως τα ΜΒ που θα μενουν αχρησιμοποίητα, δε θα ανανεώνονται στον επομενο μηνα, οποτε θα πρεπει να υπολογίσεις και αυτον τον παράγοντα
Sent from my iPhone using Tapatalk