H Cosmote έφερε την eSIM στην Ελλάδα!
Δημοσίευση 21/05/2023 - 12:04
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 21/05/2023 - 14:28
Σωστά πολλές e sim αλλά μόνο 2 ενεργές. Τώρα για viber δεν ξέρω ,μόνο τον ένα αριθμό χρησιμοποιώ.
για iMessage σου βγάζει διαθέσιμος σε 2 αριθμούς και ένα mail?
Δημοσίευση 21/05/2023 - 15:03
Δημοσίευση 21/05/2023 - 17:08
Άρα για κινητά iPhone 13 και κάτω μπορείς να περάσεις 2-3 e-sim αλλά ενεργές γραμμές (μαζί με φυσική ή όχι ) έχουμε πάντα 2 σωστά ; Και μια ερώτηση με viber με 2 νούμερα πως γίνεται αν έχεις και στα 2 νούμερα viber ?
Στο Viber δεν μπορείς να έχεις δεύτερο νούμερο.
Δημοσίευση 21/05/2023 - 21:13
Στο Viber δεν μπορείς να έχεις δεύτερο νούμερο.
αυτό φοβόμουν
το ψιλοπερίμενα
Δημοσίευση 24/11/2023 - 12:05
Το απόλυτο χάος με τις eSim της Cosmote. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την eSim έχουν εσωτερικό πρόβλημα και έτσι μείναμε χωρίς αριθμό. Πως καταργείται η υπάρχων eSim στο iPhone ;
Δημοσίευση 24/11/2023 - 12:29
Aν πήρες φυσική sim και θελεις να τη διαγραψεις μπορεις μεσα απο τη ρυθμισεις στο προφιλ της esim κατω κατω εχει διαγραφη esim.
Αν θελεις να τη μεταφερεις σε αλλη θα σου συνιστουσα να μην τη διαγραψεις γιατι στελνουν μηνυμα κατα τη μεταφορα στην ηδη υπαρχουσα και ενω αν εχει διαγραφει εχουν αλλες διαδικασιες.
Τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει στο Γερμανο. Οταν πηγα να τη μεταφερω το πρωτο που με ρωτησαν ειναι αν την εχω διαγραψει η αν υπαρχει στο τηλεφωνο.
Το απόλυτο χάος με τις eSim της Cosmote. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την eSim έχουν εσωτερικό πρόβλημα και έτσι μείναμε χωρίς αριθμό. Πως καταργείται η υπάρχων eSim στο iPhone ;
Δημοσίευση 24/11/2023 - 12:31
Μην διαγράψεις το προφίλ πριν πάρεις τη νέα σου κάρτα. Εγώ έκανα το λάθος πέρυσι και έμεινα δυο μέρες χωρίς τηλέφωνο.
Δημοσίευση 24/11/2023 - 12:32
Aν πήρες φυσική sim και θελεις να τη διαγραψεις μπορεις μεσα απο τη ρυθμισεις στο προφιλ της esim κατω κατω εχει διαγραφη esim.
Αν θελεις να τη μεταφερεις σε αλλη θα σου συνιστουσα να μην τη διαγραψεις γιατι στελνουν μηνυμα κατα τη μεταφορα στην ηδη υπαρχουσα και ενω αν εχει διαγραφει εχουν αλλες διαδικασιες.
Τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει στο Γερμανο. Οταν πηγα να τη μεταφερω το πρωτο που με ρωτησαν ειναι αν την εχω διαγραψει η αν υπαρχει στο τηλεφωνο.
Την είχα σε άλλο iPhone. Η Cosmote μου έβγαλε άλλη δεν μου είπε τίποτα για μεταφορά. Απλά το iCloud Backup την μετέφερε στο iPhone.
Δημοσίευση 24/11/2023 - 12:33
Μην διαγράψεις το προφίλ πριν πάρεις τη νέα σου κάρτα. Εγώ έκανα το λάθος πέρυσι και έμεινα δυο μέρες χωρίς τηλέφωνο.
Δεν την διέγραψα ακόμα. Βασικά δεν βλέπω τέτοια επιλογή. Και εγώ έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο. Δεν ξέρουν αν θα φτιαχτεί σήμερα.
Δημοσίευση 24/11/2023 - 15:12
Πόσο δίκιο είχες. Κουμπώσανε την καινούργια με το παλιό eSim
Δημοσίευση 25/11/2023 - 08:15
Σχετικά με την esim cosmote ειναι το απολυτο μπαχαλο !!
Αφού πήρα νέα συσκευή , ήθελα να μεταφέρω την esim απο το παλιο κινητο στο νεο
Μένω Νίκαια και πήγα σε κατάστημα Cosmote αλλα και Γερμανό για να κάνω την μεταφορά
Στις περιοχές Νικαια - Κορυδαλλό - Αιγάλεω δεν έχουν ιδέα πως γίνεται
Έψαχναν να βρουν φακέλους με QR code να μου δώσουν φακελο για να σκανάρω το νέο κωδικό και δεν είχαν φακελους μυ είπαν να περιμένω 2-3 μέρες
Τελικά πήγα Αθήνα στην οδό Αθήνας , όπου έγινε η όλη διαδικασία μέσω υπολογιστή σε 5 λεπτά και χωρίς φακέλους
Μπήκαν στο σύστημα μου έστειλαν ένα email και ήμουν έτοιμος σε λίγο χρόνο
Άρα γίνεται η δουλειά σωστά σε μέρη οπου υπάρχουν τουρίστες
Με λίγα λόγια η διαδικασία γίνεται απλά μέσω υπολογιστή και όχι με φακέλους και χαρτούρα αρκεί να ξέρει το κατάστημα
Τελευταία επεξεργασία από: axidous, 25/11/2023 - 08:20
Δημοσίευση 25/11/2023 - 13:03
Στα καταστήματα δυστυχώς οι περισσότεροι είναι για σφαλιάρες και ενώ υπάρχει τρόπος να βοηθήσουν δεν το κάνουν γιατί απλά βαριούνται. Έτσι απλά.Σχετικά με την esim cosmote ειναι το απολυτο μπαχαλο !!
Αφού πήρα νέα συσκευή , ήθελα να μεταφέρω την esim απο το παλιο κινητο στο νεο
Μένω Νίκαια και πήγα σε κατάστημα Cosmote αλλα και Γερμανό για να κάνω την μεταφορά
Στις περιοχές Νικαια - Κορυδαλλό - Αιγάλεω δεν έχουν ιδέα πως γίνεται
Έψαχναν να βρουν φακέλους με QR code να μου δώσουν φακελο για να σκανάρω το νέο κωδικό και δεν είχαν φακελους μυ είπαν να περιμένω 2-3 μέρες
Τελικά πήγα Αθήνα στην οδό Αθήνας , όπου έγινε η όλη διαδικασία μέσω υπολογιστή σε 5 λεπτά και χωρίς φακέλους
Μπήκαν στο σύστημα μου έστειλαν ένα email και ήμουν έτοιμος σε λίγο χρόνο
Άρα γίνεται η δουλειά σωστά σε μέρη οπου υπάρχουν τουρίστες
Με λίγα λόγια η διαδικασία γίνεται απλά μέσω υπολογιστή και όχι με φακέλους και χαρτούρα αρκεί να ξέρει το κατάστημα
Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 25/11/2023 - 17:14
Στα καταστήματα δυστυχώς οι περισσότεροι είναι για σφαλιάρες και ενώ υπάρχει τρόπος να βοηθήσουν δεν το κάνουν γιατί απλά βαριούνται. Έτσι απλά.
Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk
Εχεις απολυτο δικιο , ειδικα σε εναν που πηγα , με κοιταξε λες και τον ξυπνησα !!
Απλα μου εκανε εντυπωση πως στο κεντρο της Αθηνας εξυπηρετουν , ενω στα αλλα μαγαζια που εχει και λιγοτερη κινηση οχι
Δημοσίευση 26/11/2023 - 20:00
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 29
0 μέλη, 29 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες