για τα επόμενα 5 χρονια δεν την κουνάω από το xs....!!!
Αυτό είναι το iPhone XI (2019) με τριπλή κάμερα;
Δημοσίευση 23/07/2019 - 23:30
Ad
Δημοσίευση 24/07/2019 - 08:12
είναι καιρός να πάω σε XS max από το Χ
με το ζάρι από πίσω δεν μου λέει να το πάρω φέτος !
Δημοσίευση 24/07/2019 - 15:41
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 24/07/2019 - 17:00
Δε μπορεί...
Δημοσίευση 24/07/2019 - 17:26
Εγω θέλω δεν θέλω πρέπει να κανω upgrade. To i6s plus τα εχει παίξει τελείως... Μπαταρια χαλια nfc δεν δουλεύει και εδω και λίγο καιρό εχει θεμα και με wifi. Δεν πήρα πέρυσι το xs max γιατί νομίζα οτι φέτος θα βγάλει κατι αξιοπρεπές αλλα για μια ακομα χρονιά σκετη απογοήτευση η ... Αλλά δυστυχώς θα το πάρω...
Έχω iP6 Plus & iP5 μια χαρά είναι και τα δύο με μαμά iOS δουλεύουν αξιοπρεπέστατα! Και όπως φαίνεται εάν δεν παραδώσει πνεύμα το 6 Plus δεν επρόκειτο να πάρω νέο iPhone. Και εάν θα πάρω μόνο στο XS θα πάω.
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 24/07/2019 - 21:58
Ερώτηση, μήπως έχουν προσλάβει τώρα τελευταία κανά σχεδιαστή κουζίνας από την Miele...?
Σαν εστία κουζίνας θα το κάνουν... του χρόνου θα βάλουν και φούρνο μικροκυμάτων...
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 25/07/2019 - 13:26
αν αλαξω μπαταρία και φτιάξω το nfc και το wifi θα δουλεύει σαν καινούργιο! Αλλα απο την άλλη σκέφτομαι απο το να δώσω "τοσα" λεφτα να το φτιαξω τωρα και του χρόνου να πάρω αλλο, να παρω κατευθείαν καινούργιο το XI max... Και αν του χρόνου μου αρέσει πιο πολύ το XII και αξίζει η αναβάθμιση δίνω το XI στην γυναίκα και αγοράζω για μενα το XIIΈχω iP6 Plus & iP5 μια χαρά είναι και τα δύο με μαμά iOS δουλεύουν αξιοπρεπέστατα! Και όπως φαίνεται εάν δεν παραδώσει πνεύμα το 6 Plus δεν επρόκειτο να πάρω νέο iPhone. Και εάν θα πάρω μόνο στο XS θα πάω.
Δημοσίευση 25/07/2019 - 16:59
αν αλαξω μπαταρία και φτιάξω το nfc και το wifi θα δουλεύει σαν καινούργιο! Αλλα απο την άλλη σκέφτομαι απο το να δώσω "τοσα" λεφτα να το φτιαξω τωρα και του χρόνου να πάρω αλλο, να παρω κατευθείαν καινούργιο το XI max... Και αν του χρόνου μου αρέσει πιο πολύ το XII και αξίζει η αναβάθμιση δίνω το XI στην γυναίκα και αγοράζω για μενα το XII
Αυτό μόνο εσύ και η τσέπη το ξέρει και αποφασίζει και κάνει. Βέβαια μπορεί να μην έχει να κάνει και το θέμα τσέπης. Όπως βλέπω και εγώ στον εαυτό μου. Το X, XR, XS, XS Max είναι άνετα στο να τα αγοράσω. Απλά σε κάποιο ποιο παλιό ποστ μου εδώ στο φόρουμ στο thread για τα Xs, Xs Max όταν τα τα έπιασα στα χέρια και τα επεξεργάστηκα στην Vodafone της περιοχής μου δεν με έπεισαν στο να δώσω ένα χιλιάρικο για να το αποκτήσω. Αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό και δεν αντιπροσωπεύει τα θέλω και τις γνώμες των υπολοίπων.
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 25/07/2019 - 18:01
Συμφωνώ! Οπως είπα και πιο πανω θα αλλάξω "υποχρεωτικά" σε XI max... Μετα το 6s plus που εχω, κανένα απο το 7,8,X,XR,XS Δεν με τρελανε και αφου το 6s δουλευε τελεια δεν υπήρχε και λογος...Αυτό μόνο εσύ και η τσέπη το ξέρει και αποφασίζει και κάνει. Βέβαια μπορεί να μην έχει να κάνει και το θέμα τσέπης. Όπως βλέπω και εγώ στον εαυτό μου. Το X, XR, XS, XS Max είναι άνετα στο να τα αγοράσω. Απλά σε κάποιο ποιο παλιό ποστ μου εδώ στο φόρουμ στο thread για τα Xs, Xs Max όταν τα τα έπιασα στα χέρια και τα επεξεργάστηκα στην Vodafone της περιοχής μου δεν με έπεισαν στο να δώσω ένα χιλιάρικο για να το αποκτήσω. Αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό και δεν αντιπροσωπεύει τα θέλω και τις γνώμες των υπολοίπων.
Δημοσίευση 29/07/2019 - 15:33
Να είναι καλά ο μάγειρας, να βγάλει αυτό το σχέδιο καυλόσπυρο, να μείνουμε με το Χ να μην μπαίνουμε σε έξοδα... και πάλι μπράβο!
Ερώτηση, μήπως έχουν προσλάβει τώρα τελευταία κανά σχεδιαστή κουζίνας από την Miele...?
Σαν εστία κουζίνας θα το κάνουν... του χρόνου θα βάλουν και φούρνο μικροκυμάτων...
Sent from my iPad using Tapatalk
Και γώ αυτό σκέφτηκα!! Κουζινάρα λέμε γλυτώσαμε τα έξοδα.
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 03/08/2019 - 17:32
Δημοσίευση 03/08/2019 - 19:13
Δημοσίευση 10/08/2019 - 10:53
Reliable Twitter leaker suggests Apple to name iPhone 11 ‘Pro’
Αυτό θα είναι το μπαμ του Σεπτέμβρη. Που το περιμένω εδώ και 2 και κάτι χρόνια..
Κοινή γραμμή ονομασιών. MacBook, iPad και τώρα iPhone.
Απο μόνη της μια ναυαρχίδα μπορεί να υιοθετήσει το "Pro" και ας το χρησιμοποιούν οι 9/10 για FB, Instagram και Signal οι πιο σκληροί.
Προσωπικά ακόμη και τώρα για κάποιο λόγο δε περιμένω "S" έκδοση των 7.
Αν πάλι τελικά υπάρξει όμως κάτι τέτοιο, δε θα μου έκανε εντύπωση οι 3 συσκευές να πάρουν ονομασίες του στυλ:
iPhone | iPhone Plus | iPhone Pro
Το περίφημο "Reset" να γίνει με αυτόν το τρόπο.
Δημοσίευση 10/08/2019 - 17:23
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες