Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα μετά από αλλαγη μπαταρίας σε iPhone 6splus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
18 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Franjelisco

Franjelisco

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 08/01/2019 - 12:51

Γράφω αυτό και 'συ καταλαβαίνεις πως είναι "επαγγελματισμός". Οκ. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.

Βρε άντρα μου, δε γίνεται να είσαι επιλεκτικά επαγγελματίας. Δε γίνεται να λες τον άλλον επαγγελματία όταν σου φέρνει το AW σε 2 βδομάδες και σου φτιάχνει την μπαταρία σε μία ώρα, αλλά όταν έχει κάνει πατάτα μην τον είδατε. Αυτό δεν είναι επαγγελματισμός, αυτό είναι παίρνω τα ζεστά σου λεφτά και μετά την πώληση δε σε ξέρω, δε με ξέρεις υποφέρω κι υποφέρεις. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 08/01/2019 - 13:43

Τα έχω πει πολλές φορές, το πόσο επαγγελματίες και καλό service είναι στο κάθε εξουσιοδοτημένο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον όγκο της δουλειάς τους.

Όταν η document έδειχνε εξαιρετικά καλό πρόσωπο με αποτέλεσμα να προσελκύει ολοένα και αυξανόμενο αριθμό πελατών, αυτονόητο είναι κάποια στιγμή να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στον όγκο και να υπάρχουν παραφωνίες.

Δεν είναι το πρώτο service που παρουσιάζει αυτό το up & down. 11 χρόνια τώρα ειδικά με το iPhone το έχουμε δει σε όλα τα εξουσιοδοτημένα κατά καιρούς αυτό.

#18   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/01/2019 - 14:04

Βρε άντρα μου, δε γίνεται να είσαι επιλεκτικά επαγγελματίας. Δε γίνεται να λες τον άλλον επαγγελματία όταν σου φέρνει το AW σε 2 βδομάδες και σου φτιάχνει την μπαταρία σε μία ώρα, αλλά όταν έχει κάνει πατάτα μην τον είδατε. Αυτό δεν είναι επαγγελματισμός, αυτό είναι παίρνω τα ζεστά σου λεφτά και μετά την πώληση δε σε ξέρω, δε με ξέρεις υποφέρω κι υποφέρεις. 

Σε αυτό προφανώς και συμφωνούμε.

Προσωπικά όσες φορές χρειάστηκε να παω εκεί -που δεν ήταν μόνο για AW- δεν είχα πρόβλημα και ήταν τυπικότατοι.

Μακακίες γίνονται παντού και απο όλους. Δεν είναι ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#19   Wolf10

Wolf10

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 09/01/2019 - 13:18

Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας και θα σας ενημερώσω όταν έχω κάποια εξέλιξη.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες